Σάββατο 28 Μαΐου 2011



Oι πολίτες σου έδωσαν 11% διαφορά από το δεύτερο κόμμα, τη χαζοΝΔ-SATURN. 
Σχημάτισες  την κυβέρνηση  με τους υπουργούς της επιλογής σου, για την οποία υποτίθεται ότι προετοιμαζόσουν όλο εκείνο το διάστημα που ο Καραμανλής, ο χασογκόλης, μετρούσε μήνες στην εξουσία.

Με το που ανέλαβες την διακυβέρνηση άρχισες πανικόβλητος να διατυμπανίζεις στον πλανήτη τα χάλια της Οικονομίας. Ότι έκανε κι ο γκαφατζής-Πεπίτο Καραμανλής με την απογραφή.
Δήλωνες ότι το ΔΝΤ είναι καταστροφή (συνέντευξη στον Κούλογλου), ενώ την ίδια στιγμή συνομιλούσες μαζί του και εκλιπαρούσες βοήθεια.
Προχώρησες σ ένα αγχωμένο μεταμεσονύκτιο ανασχηματισμό  μοιράζοντας υπουργεία και υφυπουργεία, ακόμη και στη κουτσή Μαρία.
Στο μεταξύ μιλούσες για πάταξη της διαφθοράς και τιμωρία των ενόχων. Αποτέλεσμα πολύ σύντομα να καταπιείς την λέξη «διαπλοκή», όπως έκανε κι ο προκατοχός σου ο Καραμανλής, του Μπαιρακτάρη, ο λεοντόκαρδος.
Στο μεταξύ οι Εξεταστικές επιτροπές ξεφούσκωσαν με κραυγαλέα περίπτωση αυτή της SIEMENS. Κανείς δεν τιμωρήθηκε κι όχι μόνο αυτό, ζητούν και τα ρέστα με αγωγές στα ΜΜΕ.
Κι έρχεσαι τώρα, πριν καν συμπληρώσεις δύο χρόνια στην εξουσία, έχοντας χάσει τον μπούσουλα να κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο.
Ότι ακριβώς έκανε κι ο Καραμανλής.
Μόνο που έχει μεσολαβήσει ένα ολέθριο Μνημόνιο.
Πως τα κατάφερες έτσι;