Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Mήνυμα αναγνώστη στον άδωνι



Κύριε Γεωργιάδη,
Το ζήτημα δεν είναι τι χρώματος είναι αυτός που πούλησε τα CDS.
Το ζήτημα είναι οτι σε μια περίοδο που είναι γνωστό στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων απο ενημέρωση του κ. Καραμανλή (εσείς το είπατε σε πρόσφατη συνέντευξή σας) οτι η χώρα μπαίνει σε μεγάλες οικονομικές περιπέτεις και πολύ πιθανόν θα έχουμε κρίση χρέους, έρχεται η κεφαλή μιάς απο τις μεγαλύτερες κρατικές Τράπεζες και πουλάει τις ασφάλειες των ομολόγων που κατέχει σε ιδιώτες διαπλεκόμενους με τον Πρωθυπουργό, την ώρα που ο ίδιος συνομιλεί και διαπραγματεύεται την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Απο αυτό 2 συμπεράσματα μπορούν να βγούν απο το φτωχό μυαλό μας. Το 1ο, οτι είναι πράξη μεγάλης ανευθυνότητας (για να μην πω ηλιθιότητας) και το 2ο, οτι δίνεις την ευκαιρία σε ιδιώτες κερδοσκόπους να στοιχιματίσουν και να βγάλουν τεράστια ποσά σε βάρος σου (με την πιθανότητα να βγάλεις κι εσύ κάτι τις... γι'αυτή την εξυπηρέτηση). Είναι σαν να πουλάω την ασφάλεια του σπιτιού μου, στον πυρομανή και στυγνό κερδοσκόπο γείτονά μου, και να περιμένω οτι το σπίτι μου θα παραμείνει ασφαλές!!!

Αυτά που καταγγέλει ο κ. Καμμένος είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ και το ελάχιστο καθήκον των πολιτικών είναι να τα ερευνήσετε και όχι να τον ρίξετε στην πυρά.
Η σωτηρία της Πατρίδας είναι ευχή όλων. Η σωτηρία δεν έρχεται όμως με επικοινωνιακή σιγή και υπόγειες συζητήσεις, αλλά με το φως στην υπόθεση που ενδέχεται να αποδείξει, όχι μόνο ια εσωτερική κατανάλωση, οτι το χρέος που βαραίνει τα κεφάλια ΟΛΩΝ μας είναι ΕΠΑΧΘΕΣ !!!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η κατοχή των cds από μία ελληνική Τράπεζα και μάλιστα Κρατική, θα χρησιμοποιούνταν από όλους τους ξένους, ως παραδοχή της επικειμένης χρεωκοπίας μας, πολύ περισσότερο από τις περί Τιτανικού δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Φιλιππίδης, τα αγόρασε όχι προφανώς για να τα κρατήσει, αλλά για να αποκομίσει κέρδη η Τράπεζά του, όπερ και εγένετο. Αυτός είναι και ο λόγος που άρχισε να τα πουλάει, όταν οι τιμές ανέβηκαν. Στην πραγματικότητα θα ήταν αδύνατον να κρατήσουν μέχρι τέλους στο ΤΤ, αυτά τα ασφάλιστρα χωρίς να διακινυνεύσουν κάποια στιγμή να γίνουν παγκόσμιο βούκινο και να τους χαρακτηρίσουν όλοι οι έλληνες, δωσιλόγους. Άρα θα τα πούλαγαν. Ίσως δεν έπρεπε αμέσως, αλλά επαναλαμβάνω η πώλησή τους έγινε διότι τότε το σύνολον του πολιτικού συστήματος είχε καταδικάσει την αγορά και την κατοχή τους από τον κ. Φιλιππίδη.
Για μένα η πώληση δεν έχει κάτι το πραγματικά μεμπτό, από οικονομικής απόψεως απεδείχθη λανθασμένη, αλλά καταλαβαίνω πώς και γιατί έγινε. Αντιθέτως το εάν υπάρχει εταιρεία, σχετιζομένη με οποιονδήποτε τρόπο με τον Πρωθυπουργό πού να έχει αγοράσει είναι το μείζον. Σας ξαναλέω δεν χρειαζόταν να αγοράσουν τα συγκεκριμένα, κάθε μέρα γίνονταν και γίνονται αγορές cds, είναι σαν χρηματιστήριο. Τώρα, όπως γνωρίζετε και οι κατονομαζόμενοι από τον κ. Καμμένο (Αντρίκος Παπανδρέου, Μιράντα Ξαφά, Μαργέλος βγήκαν και το διέψευσαν). Εάν δεν βρει τέτοια απόδειξη ο κ. Καμμένος, την έχει πολύ άσχημα! Ήδη η δήλωση Λυκουρέντζου ότι πρέπει να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας, χοντραίνει το παιχνίδι. Το κόμμά του τον αφήνει εντελώς ακάλυπτο! Αυτό κάτι λέει πιστεύω.
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Υ.Γ. Διαβάζω διάφορα μηνύματα του τύπου "ας χρεωκοπήσουμε και τί με νοιάζει εμένα, εγώ είμαι άνεργος τρια χρόνια" κλπ Εύγε παιδιά, επειδή κάποιοι έχουν καταστραφεί, να καταστραφούμε όλοι! Εκπληκτική λογική και κυρίως πολύ πατριωτική...