Κυριακή 22 Μαΐου 2011

"Η εταιρεία IJ PARTNERS SA ποτέ δεν προέβη σε οποιαδήποτε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων."



"Η εταιρεία IJ PARTNERS SA ποτέ δεν προέβη σε οποιαδήποτε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων. Ποτέ κάποιο από τα στελέχη της δεν αγόρασε CDS επί ελληνικών ομολόγων. Ποτέ δεν αγόρασε CDS για λογαριασμό πελατών της. Ποτέ δεν συμβούλευσε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων". Αυτό αναφέρει η εταιρεία σχετικά με όσα υποστήριξε σε εμφανίσεις του σε ...μέσα ενημέρωσης, αλλά και στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Π. Καμμένος.


Επίσης, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία προσθέτει: "Αντιθέτως, η IJ PARTNERS SA, τόσο δημοσίως όσο και κατ' ιδίαν, έχει συστήσει την αγορά ελληνικών ομολόγων, από τον Φεβρουάριο του 2010. Και μάλιστα, προέβη σε αγορές ελληνικών ομολόγων, τόσο για λογαριασμό πελατών της όσο και στελεχών της. Ακόμα και σήμερα, στελέχη της κατέχουν ελληνικά ομόλογα".

Ο διευθύνων σύμβουλος της IJ PARTNERS SA, κ. Θεόδωρος Μαργέλλος, έχει επανειλημμένως και δημοσίως λάβει θέση υπέρ της άμεσης κατάργησης των ακαλύπτων CDS, προστίθεται στην ανακοίνωση που καταλήγει αναφέροντας ότι η εταιρία "θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για να προστατεύσει τη φήμη της από κοινούς συκοφάντες".
http://www.e-typos.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ (ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ?!)ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ?!!!!!!