Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Eκτακτο



ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΓΩ ΔΝΤ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ε και;

Ανώνυμος είπε...

mou thimizi ligo argedini to skiniko afto????

apateoneeeeeeeeeees

Ανώνυμος είπε...

Στα παπάρια μας. Ούτε την 5 δόση, ούτε καμμία δόση δεν έπρεπε να πάρουμε.
Προδότες έρχεται το τέλος σας.
Τώρα φεύγω να πάω ξανά στη συγκέντρωση.

Ανώνυμος είπε...

...μα ούτως ή άλλος τα χρήματα απο τις δόσεις πηγαίνουν στις δόσεις, όχι στο λαό!Οπότε στα @@ μας οι δόσεις, θα πάρετε τα @@ μου!!!.

Ανώνυμος είπε...

φυγαμε ξανα ολοι εξω... Να τα παρουν ολα οι ρωσοι και τα πετραιλεα και ολα μπας και γινει το μπαμ και παρουμε και τη πολη επιτελους. Και εσυ ΓΑΠ στη Σουηδια ...δρομο!

Ανώνυμος είπε...

Gonzalez Paramo (EKT): H Eλλάδα θα λάβει την επόμενη δόση του δανείου από την ΕΕ και το ΔΝΤ

ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ! ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ.

Δεύτερο: ΟΥΤΕ ΡΩΣΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Morgan Corfu είπε...

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΙΩΣ(ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ,ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗς ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟΤΟΥ.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ.