Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος χρησιμοποιεί τακτικές της CIA



  • Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Γιώργος έμπλεξε! Αυτή η σχολή του Σικάγο έχει γοητεύσει πολλούς. Είναι η θεωρία του Σοκ και του Δέους! Τακτικές που χρησιμοποιούνται απο την CIA, ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ! Αν απολύσεις τους εργαζομένους από ένα εργοστάσιο θα αντιδράσουν. Αν απολύσεις τους εργαζομένους 12 εργοστασίων κανείς δεν θα αντιδράσει! 
  • Ο Σαμαράς είναι πρώτα ξαδέρφια με την Κυβέρνηση.
  • Ο Kαρατζαφέρης δικός τους είναι!


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΓΑΝΙ ΤΟΥ..ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ..ΑΥΤΟΙ ΠΗΔΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση προς τον κ. Μ. Θεοδωράκη.
Επειδή τις αιτιάσεις τις μάθαμε και τις συνηθίσαμε γιατί κ. Θεοδωράκη δεν διοργανώνετε μια τριήμερη συναυλία στο κέντρο της Αθήνας καλώντας γνωστούς και αγαπητούς τραγουδιστές να συμμετάσχουν μήπως και γίνει τελικά η αρχή για την οποία μιλάτε ?

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 9:58

Συμφωνώ και επαυξάνω

Ανώνυμος είπε...

Εαν ειναι να μαζευτουν για να ακουσουν τον αλφα ή τον βητα τραγουδιστη ,τοτε καλυτερα να καθησετε στα αυγα σας ,σημαινει οτι δεν μπορειτε να αξιλογησετε τις προτεραιοτητες.Η πατριδα κινδυνευει και σεις θελετε παγκυρια για να πατε να την σωσετε .Τελικα μαλλον μας αξιζει να χαθουμε σαν εθνος.

Ανώνυμος είπε...

Εαν οι προτερεότητες είναι να ξεπουλήσουμε τα πάντα και να χάσουν τις δουλειές τους οι παντες τοτε πράγματη αυτό μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί περιμένει προφανώς να πάρει τα αναδρομικά 250 χιλιάρικα να στήσει το σκηνικό..

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάστε τι έγινε στο παρελθόν και τι μας χωρίζει επιτέλους..τώρα γίνεται κάτι άλλο πρωτοφανές..μη μαλώνετε..ανοίξτε τα μάτια επιτέλους που όλο χωριζόμαστε οι Έλληνες μωρέ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο παρελθόν ρε αδερφέ? Τώρα ζήτησε με άλλα 850 κουμάσια αναδρομικά ο επαναστάτης Μίκης. Δεν υπάρχει επανάσταση γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Είναι δυνατόν ν' αφήσει η νεολαία τις καφετέριες; Η Ελλάδα τελείωσε...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απορώ ποτ απορεί ο Μίκυ Μάους

Ανώνυμος είπε...

Mporei kapoios na anevasei to video tou Theodoraki na to doume kai emeis sta 3ena? Sorry gia ta greeklish, den mporw na grapsw ellinika grammata.

Ανώνυμος είπε...

Dn xaneis k tpt.kalitera des kanena video tou sto utube apo kamia sinaulia..giati apo politiki dn skabazei..

Ανώνυμος είπε...

12:50 auto 8a to krinw egw.

Ανώνυμος είπε...

Μιλησε σαν πατριωτης ,αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σαν τι μιλατε εσεις? Αυτο που διακρινω ειναι προβοκατσια μιας κινησης που στοχο εχει. 1)να βγουμε απο την οικονομικη κριση και2)να βγουμε απο την πολιτικη κριση.Που ειναι οι προτασεις αλλων?Αν νομιζετε οτι οι επαναστασεις γινονται απο τους καναπεδες καπου τα εχετε μπερδεψει ή σαν εχουν αποπροσανατολισει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 86 ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ , ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΤΕΡΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης

http://kataklismos.blogspot.com/2011/02/blog-post_5438.html