Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Άγνωστοι αεροψεκασμοί (chemtrails) και στην Κύπρο


post thumbnail
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται αεροψεκασμοί από άγνωστα αεροπλάνα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Αεροπλάνα χωρίς διακριτικά τύπου KC-10A ή KC-135, άγνωστης ταυτότητας που ακόμη και οι κυβερνήσεις αγνοούν την προέλευση τους.
Προέρχονται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ το οποίο έχει εν λευκό άδεια να πετά οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται ειδική άδεια ή να αναφέρει πιο αεροπλάνο ...
πάει που και γιατί. Τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση. Υπάρχει αντίδραση πληθυσμού, τα ΜΜΕ ασχολούνται με το θέμα και διάφορες επερωτήσεις που γίνονται στην κυβέρνηση από διάφορες οργανώσεις έβαλε την πολιτική ηγεσία να …υποσχεθεί πως «θα το ψάξει το θέμα»!

Σε διάφορα ρεπορτάζ από κυπριακά κανάλια ειπώθηκαν μαρτυρίες κατά τις οποίες ερευνητές και επιστήμονες όπως μικροβιολόγοι ανέφεραν πως είναι σίγουρα κάτι επικίνδυνο, μετά από χημική ανάλυση δειγμάτων εδάφους, με κύρια συστατικά των ψεκασμών αυτών τα βαρέα μέταλλα, αλουμίνιο, υδράργυρο κλπ. Μάλιστα όλοι είδαν την μόλυνση από τα δείγματα αυτά βρετανίδας μικροβιολόγου στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA της Κύπρου.
Τα περίεργα αυτά σύννεφα (chemtrails) διαφέρουν τους με τους κανονικούς υδρατμούς (contrails) στο ότι παραμένουν για ώρες στην ατμόσφαιρα και δεν διαλύονται μετά από 5 – 10 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνουν στο πλάτος πάρα πολύ και σαν αποτέλεσμα έχουν μετά από αρκετούς «ψεκασμούς» να δημιουργούνται νεφώσεις στην περιοχή. Την επομένη συνήθως μέρα παρουσιάζονται εξάρσεις σε αλλεργίες (εκτός εποχής), πονοκεφάλους, ιώσεις και άλλες αναπνευστικές δυσλειτουργίες.
Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι ψεκασμοί αυτοί αλλά και το πόσο επικίνδυνοι είναι.

Δείτε στο βίντεο και τη συνομιλία των πιλότων του αεροπλάνου που καταγράφει τον αεροψεκασμό.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για την ύπαρξη αυτών των ψεκασμών, πολλές από τις οποίες είναι ακραίες αλλά ψάχνοντας το όλες έχουν κάποιες βάσεις με κάποιες προϋποθέσεις. Μία από αυτές είναι πως γίνονται για να βοηθήσουν τη λειτουργία τουHAARP, πρόγραμμα ελέγχου καιρού και φυσικών φαινομένων. Με τη διασπορά μετάλλων στην ατμόσφαιρα ενισχύεται η αποτελεσματικότητα του προγράμματος αυτού, το οποίο όντως ιφίσταται και μάλιστα υπάρχει τμήμα του και στην Κύπρο.
Η Κύπρος στην οποία οι Άγγλοι διατηρούν στρατιωτικές βάσεις έχει γίνει σημείο αναφοράς για διάφορα πειράματα και άλλα γεωπολιτικά θέματα μιας και βρίσκεται σε κομβικό και πολύ σημαντικό σημείο που ενώνει τον δυτικό κόσμο με την ανατολή. Έχουν συσταθεί αρκετές ομάδες διαμαρτυρίας που ξεκίνησαν έναν αγώνα καταπολέμησης αυτού του φαινομένου αλλά έχουν δημιουργηθεί από πριν, όπως και σε κάθε χώρα, δικλίδες ασφαλείας οι οποίες σε προωθούν στο δαιδάλωδες νομικό τμήμα που είναι αδύνατο να βρεθεί άκρη.
Χρειάζεται πολιτικούς με «κότσια» οι οποίοι να μιλήσουν ξεκάθαρα στους πολίτες και να διασφαλίσουν την ομαλή διαβίωση στον τόπο τους, ξεκάθαρα ακόμη και χωρίς υπόνοιες ότι κινδυνεύει η υγεία τους ακόμη και λάθος να είναι, αν και το συγκεκριμένο θέμα τελικά υφίσταται γιατί υπάρχουν πολλές μαρτυρίες τόσο φυσικών προσώπων όσο και επιστημονικών αναλύσεων. Η κυπριακή κυβέρνηση π.χ. πιέζεται να κάνει κάποια δειγματολιψεία στον αέρα αλλά, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να διευθετηθεί σε μερικά λεπτά αλλά για κάποιους λόγους «κωλυσιεργεί γραφειοκρατικά»…
Θα κλείσω με τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών από την Κύπρο και δε θα πω «τα συμπεράσματα δικά σας» από το συγκεκριμένο άρθρο αλλά με τη φράση «η ζωή είναι δικιά σας, μην την αφήνετε στα χέρια άλλων, ψάξτε, ερευνήστε, αντιδράστε». Τα συμφέροντα της κάθε κυβέρνησης είναι μεγάλα – τόσο και οι εκβιασμοί από άλλες μεγαλύτερες δυνάμεις, κάποια πράγματα δεν θα τα ψάξουν ποτέ.
Επίσης να σας πούμε πως διερευνούμε και νέα στοιχεία με πιο αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα. Σύντομα θα δημοσιευθεί.
Μερικές φωτογραφίες από Λεμεσό και Πάφο:
Οι φωτογραφίες έχουν καθαριστεί ψηφιακά ώστε να φύγει η θαμπάδα και η σκόνη της ατμόσφαιρας.
Καλή δύναμη
η σύνταξη

http://paphosnews.com/?p=760

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληροφοριακά το αεροπλάνο στην φώτο είναι Boeing 777 της ΡΙΑ (Pakistan International Airlines).

Ανώνυμος είπε...

Το αεροπλάνο στην πρώτη φώτο είναι διακοσμητικό... Για να ξεκινησει το θεμα...

Ανώνυμος είπε...

και στη κρητη μασ ψεκαζουν πολυ συχνα πρεπει να ξεσικοθουμαι ολοι μας

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΙΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΒΟΥΡ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!!

sotulis είπε...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΑΑRP ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ??

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΣΑ ΟΠΛΑ ΕΧΕΤΕ, ΡΙΧΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΣΤΗ... ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....


ΝΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑ