Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΔΡΑΧΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ CDS (και να ρίξουν την ευθύνη στην “λαϊκή ετυμηγορία”)!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΓΩ ΔΝΤ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!

Αυτό θα είναι το θέμα της έκτακτης σύσκεψης, γι’ αυτό δεν διέψευσε τις αηδίες της Δαμανάκη ο ΓΑΠ. Την ίδια στιγμή που τις διέψευσε για πρώτη φορά στα χρονικά η κομισιόν!

Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS!


Εμείς φταίμε βέβαια, αφού τους ανθρώπους που λήστεψαν την χώρα με τα Swaps και το χρηματιστήριο, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Και να ξανακλέψουν την χώρα μέσω των CDS.

Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι βαρύτατες. Όποιος συναινέσει στην παγίδα που στήνουν στον Ελληνικό λαό με το δημοψήφισμα – απάτη, θα είναι συνένοχος.

Όσο γι’ αυτούς όλους, την απάντηση την έχουμε δώσει από την αρχή της σκευωρίας. HORCA!

Σε λίγο αναλυτικό αφιέρωμα για το πως κινήθηκαν οι επίορκοι της κυβέρνησης για να μας οδηγήσουν στην χρεωκοπία – και κάποιους άλλους στα αμύθητα πλούτη.
πηγη

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που έγραψες αυτό το άρθρο φαίνεται ότι είσαι λογικός άνθρωπος και νιώθεις. βάλε μυαλό σε μερικούς γιατί μας πάνε για φούντο. είναι έγκλημα να φύγουμε από το ευρώ ή να δηλώσουμε πτώχευση αυτή τη στιγμή.

Όποιος δεν είναι αρκετά άντρας ας κάτσει σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

θα προλαβουν να φυγουν με τα ελικοπτερα αραγε? η τα κερδη τους θα τα παρουν εν τοπο χλοερο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5.48,
Τα ψευτοδιλήματα της πασοκικής χούντας έχουν πιά γίνει ανέκδοτο.
Εγώ προτείνω να κυρήξουμε πτώχευση, οι καλοί μας φίλοι οι δανειστές να χάσουν και τα πουκάμισά τους (όπως έλεγε ο παπακωνσταντίνου), και ότι χασούρα υπάρξει, να την πληρώσουν όλοι οι βουλευτές από το 1974 μέχρι σήμερα από τις τσέπες τους.
Θα πρέπει να υπάρχει τιμωρία όχι μόνο για προδοσία, αλλά και για ανικανότητα.
Είναι εύκολο να απειλείς το λαό ότι δεν θα πληρωθούν συντάξεις και μισθοί. Πρέπει επίσης να πεις την αλήθεια για το πως φτάσαμε εδώ.
Σίγουρα δεν φτάσαμε επειδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ έπαιρναν δάνεια, οι κατανάλωναν διάφορα αγαθά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΜΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ....ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

κυριοι εγω δεν βλεπω κανενα εγκλημα. το να φυγουμε απο το ευρω ειναι οτι πιο υγιες.και τωρα να μη γινει θα γινει σε κανα 2 χρονια. αφου μας εχουν ξαναδανεισει και εχουν παρει αλλους τοσους τοκους και αφου μας εχουν κοψει κι αλλο τις αποδοχες. με φυσικο επακολουθο σκετη υφεση. καλυτερα πτωχευση κ δραχμη. θα πεινασουμε στην αρχη, αλλα θα αναγκαστουμε επιτελους να σηκωθουμε απο την τεμπελια μας και να παραγουμε..

Ανώνυμος είπε...

μα ρε βλακα ο λαος εχει πτωχευσει ηδη..κι αν μερικοι οχι ακομα θα πτωχευσουν με μαθηματικη ακριβεια.. το θεμα ειναι αν θα πτωχευσουν αυτοι η θα τη γλιτωσουν.. το παιζεις και εξυπνος..

Ανώνυμος είπε...

ρε παπαγαλακια του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ σταματηστε να τρολαρετε πια.καταλαβετε το ειμαστε αγανακτισμενοι και εξοργισμενοι.με το να σχολιαζετε συνεχεια το μονο που κανετε ειναι να μας εξοργιζετε ακομα παραπανω.σταματηστε την κωλοπροπαγανδα σας προδοτες.γαμω και τα μνημονια σας και σας μαζι

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6.02,
Πέστα, γιατί κάποιοι κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου.
Εχουν πεισθεί από το γιωργάκη και τον χοντρό.

Ανώνυμος είπε...

5:57 που μαλλον εισαι ο ιδιος με τον 5:48,αν γινουμε Αργεντινη θα μας σωσεις εσυ και οι ομοιοι σου που εχετε ΤΑ αρχιδια.Κολλημενο κομματοσκυλο,ας ξεμπερδεψουμε με τους πολιτικαντιδες και θα καλοπερασετε και εσεις μετα......

Ανώνυμος είπε...

6.08 αν γινουμε Αργεντινη οι πρωτοι που θα φαμε θα ειστε ολοι εσεις τα παπαγαλακια τα μνημονιακα.

Ανώνυμος είπε...

5.57 εννοοουσα πριν

Ανώνυμος είπε...

ίσα ίσα θα γλιτώσουμε τα τοκοχρεολύσια που πληρώνουμε κάθε μήνα και απο εκεί μια χαρά βγαίνουν οι μισθοί και όλα

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΚΕΙ...ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ ΒΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Να παρακαλάμε αν συμβεί αυτό να μη γυρίσουμε στη δραχμή γιατί την ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ίσα ίσα η δραχμή είναι ευλογία άλλο βγαίνω από το Ευρώ άλλο από την Ευρωζώνη, μην τα μπλέκετε

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε 6:13 λες θα "περασετε"και οχι θα "περασουμε"?Εσυ που θα εισαι τοτε?Θα εισαι στο εξωτερικο και θα πλενεις τα βρακια του πολιτικαντη που γλειφεις?Καρφωθηκες μονος σου μεγαλε.Αντε σε αλλο σχολιο και προσεχε τι γραφεις γιατι το καις μονος σου.Μια δουλεια σε βαλανε να κανεις και τα γαμησες.Αλλα τετοιοι αχρηστοι σαν εσενα μας φερανε εδω που ειμαστε.....Αχρηστε μισελληνα......

Ανώνυμος είπε...

26 Μαΐου 2011 6:24 μ.μ.ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΚΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ..ΑΝΤΕ ΠΑΓΕΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν ξέρει τα αποτελέσματα του να γυρίσουμε στη δραχμή. Το θέμα είναι ότι σε οποιοδήποτε νόμισμα ένα κράτος θέλει πολιτικους με μυαλο και @@. Να κάνουν αυτο που πρέπει. Δυστυχώς είτε έτσι είτε αλλιως τα ίδια θα κάνουν ειτε με ευρω είτε με δραχμή όσο έχουμε τους ίδιους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο προυπολογισμός σου είναι μείον, πώς διάολο θα ζήσεις χωρίς δανεικά? δε θα κόψεις? εχεις την εντύπωση ότι ο μισθός των βουλευτών και όλα τα κλεμμένα φτάνουν να καλύψουν τα 30 δις που λείπουν κάθε χρόνο? Γελιέστε φίλοι μου...ροκανίζουμε το χρόνο για να μειώσουμε το έλειμμα και μετά βαράμε ενα κανόνι και άντε γειά στους γιάνκηδες. Επίσης, προτείνω ψήφιση Αναγκαστικού Νόμου που θα δημεύει τις καταθέσεις Ελλήνων σε ξένες χώρες, εκτός απο αυτές που έγιναν για λόγους υγείας ή σπουδών. Για να δούμε, ποιός έχει τα κάκκαλα να το κάνει?

Ανώνυμος είπε...

7.23 ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ///ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΟΥ....ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΝ ΑΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ // GTP //

Ανώνυμος είπε...

26 Μαΐου 2011 8:07 μ.μ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ??? ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ?? ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ. ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΟΥΜΕ? ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η επιστροφη στη δραχμη,ισως να μας βγει σε καλο,ιδιαιτερα αν συνοδευεται απο αναδιαρθρωση του πολιτικου μας συστηματος. Αν επιστρεψουμε στη δραχμουλα και αναλαβουν να οδηγησουν το καραβι,νεοι,αυθαρτοι ανθρωποι μη εχοντας καμμια σχεση με τη πολιτικη σαπιλα που υπαρχει,ισως και να εχουμε καποια ελπιδα....

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΡΟΙΚΑ 0-10. ΤΟ ΒΛΕΠΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΞΕΣ?

Σιγαλας Μακαριος είπε...

"Η επιστροφη στη δραχμη,ισως να μας βγει σε καλο,ιδιαιτερα αν συνοδευεται απο αναδιαρθρωση του πολιτικου μας συστηματος. Αν επιστρεψουμε στη δραχμουλα και αναλαβουν να οδηγησουν το καραβι,νεοι,αυθαρτοι ανθρωποι μη εχοντας καμμια σχεση με τη πολιτικη σαπιλα που υπαρχει,ισως και να εχουμε καποια ελπιδα...."

δόξα σοι μίλησε και ένας ανθρωπος λογικά...
Η κρίση ειναι συστημική και κρίση αξιων και κατα δευτερον ειναι ξεκάθαρα επίπλαστα οικονομική... Αυτά εκμεταλλευεται ο καθε Αδωνις και πουλάει το παραμυθακι και την τρομολαγνεία στον κοσμο για να εξυπηρετησει τα funds... Αν οι ανθρωποι που θα ανελθουν στην εξουσια δεν έχουν καμία σχέση με διαπλεκομενα συμφεροντα και δεν μασησουν στις απειλές που θα υπαρξουν, λειτουργήσουν με γνωμονα το δημόσιο συμφερον και εφαρμόσουν μια συνδιαστική πολιτική εντονου κρατικού παρεμβατισμού στα δημοσια αγαθά και ελευθερης οικονομίας στους πλουτοπαραγωγικόυς τομεις αναπτυξης με παράλληλο ανοιγμα στην τοπικη αυτοδιοικηση και εφαρμογή της αμεσης δημοκρατίας στερουμενη των αγκυλωσεων του Καλλικρατη η χώρα θα εκτοξευτεί αν συλλογιστεί κανείς και την ανταγωνιστικότητα λόγο ισοτιμίας δραχμής /ευρώ ...

Ανώνυμος είπε...

In Griechenland sind die neuen Geldscheine der alten Drachme längst gedruckt. Doch Athen darf vorerst nicht zur alten Währung zurück, weil französische und deutsche Banken dann sofort bankrott wären.

Αυτά γράψανε οι Γερμανοί την Πέμπτη! Η Ελλάδα τύπωσε κρυφά νέες δραχμές αλλά δεν μας αφήνει η Ευρώπη διότι και αυτή θα ΦΑΛΗΡΗΣΟΥΝ οι ΓΑΛΛΙΚΕΣ και οι ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε και το λινκ οι δύσπιστοι

http://www.kopp-exklusiv.de/archiv.php