Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αυτός είναι ο τέταρτος δολοφόνος του Ρέντη


Στη Ρωσία οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του

«Σαφάρι» στη Ρωσία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τέταρτου εμπλεκόμενου στη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη έχει ξεκινήσει η αστυνομία, όπως δημοσιεύει σήμερα η Espresso.


Ο 28χρονος ομογενής από τη Ρωσία Βιτάλι Τερσενίδης, που σύμφωνα με τους συγκατηγορούμενούς του Γιάννη Σαββίδη, 36 ετών, και Ανδρέα Ποφίδη, 28 ετών, σήκωσε και αυτός όπλο και πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, κατόρθωσε να διαφύγει στο εξωτερικό στα μέσα Απριλίου.

Ο τέταρτος καταζητούμενος της δολοφονικής ενέδρας στου Ρέντη, που είχε τραυματιστεί κατά τη συμπλοκή στου Ρέντη, είχε αρχικά βρει καταφύγιο σε μονοκατοικία στον Ασπρόπυργο.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με συναδέλφους τους στο εξωτερικό και εστιάζουν, λόγω καταγωγής του καταζητούμενου, τις έρευνες στη Ρωσία.

Εκτός του ότι οι ελληνικές διωκτικές αρχές τον έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση της λίστας των καταζητουμένων, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και η φωτογραφία του φιγουράρει στα γραφεία της Ιντερπόλ.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΥΤΟΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ.ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΥΚΑΣΟ ΑΛΒΑΝΙΑ Κ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΑΛΒΑΝΟΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ(ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ)ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ............

Ανώνυμος είπε...

XXAXAXA OLOI TOUS EINAI PARANOMA ELLINOPOIHMENOI