Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Έτοιμος να τηλεφωνήσει στον Καρχιμάκη είναι ο Γιώργος



-Αν με πιέσουν θα πάω σε εκλογές!..

Αυτό επαναλαμβάνει διαρκώς ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ώρες κι όπως όλα δείχνουν δεν αργεί η ώρα που ο Μιχάλης Καρχιμάκης θ αναλάβει δράση.
 Το ίδιο θα πει και στον Αντώνη Σαμαρά τη Τρίτη.
-Αντώνη η θα συναινέσεις στα μέτρα η θα πάμε σε εκλογές με δική σου ευθύνη…

Τα πράγματα  είναι οριακά για τη χώρα.
Από τη μεριά του τώρα ο Αντώνης Σαμαράς,  που μετά από πολλά χρόνια στην εξορία βρέθηκε στο τιμόνι ενός μεγάλου κόμματος, δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται για εκλογές μια και απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι καβάλα στ άλογο κι όλοι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του:Συνεντεύξεις, προσκλήσεις σε γεύματα και δείπνα, χαιλίκια εντός και εκτός,  μια πρωτοφανής κινητικότητα για τον «ξεχασμένο» μέχρι πρότινος Μεσσήνιο.
Ο πρωθυπουργός -και λόγω της θέσης του- έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι η χώρα κινδυνεύει από στιγμή  σε στιγμή να του μείνει στο χέρι.
Η επιλογή να εισπράξει ο ίδιος  και η οικογένεια Παπανδρέου την ρετσινιά της Ιστορίας, που θέλει τη χώρα με τη δική του ηγεσία να παραδίδεται στη κόλαση της χρεοκοπίας (με μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σε εθνική καταστροφή), δεν είναι μέσα στις «προτεραιότητες» του.
Ένας  ριζικός ανασχηματισμός θα ήταν μια κάποια λύση. Μπορεί όμως ο πρωθυπουργός  ν αντικαταστήσει τον υπουργό (Γ. Παπακωνσταντίνου), ο οποίος εδώ κι ενάμισι χρόνο συνομιλεί με όλους τους ομολόγους του στην Ευρώπη; Μπορεί να τον καπελώσει με κάποιον άλλο;
Δύσκολα.
Πόσο απέχουμε από τις εκλογές; Ένα τηλεφώνημα (του πρωθυπουργού) στον Καρχιμάκη!...
Tι θ ακολουθήσει μετά τις εκλογές;
Καλή ερώτηση.
Απάντηση: Συγκυβέρνηση Παπανδρέου, Σαμαρά, Κουβέλη, Ψυχάρη, Αλαφούζου, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Θέμου, Χατζηνικολάου και Zέτας Μακρυπούλια.
Σκατά!..

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν γινουν εκλογες δαγκωτο Χρυση Αυγη.Και μην αρχιστε τα "φασιστα"και αλλες παπαριες.Τα ειδαμε τα καλα του σοσιαλισμου και του φιλελευθερισμου.Δεν θα εχουμε να φαμε σε λιγο καιρο.Και οποιος με θεωρει καταστροφολογο,ας σκεφτει,πριν 1 χρονο ποσο πιθανη ηταν η σημερινη κατασταση και που βρισκομαστε σημερα......

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή δυστυχώς ή ευτυχώς στο πολιτειακό κενό που έχει δημιουργηθεί και σ αυτή την έλλειψη Δημοκρατίας που ζούμε ( μη πώ Χούντα αυτοί κάνανε και κάτι καλό όπως λέμε ή έχουμε ακούσει όλοι ) είναι η μόνη λύση για τώρα και μας εκφράζει.

Ανώνυμος είπε...

Αν με πείσει κάποιος ότι έστω και η Χρυσή Αυγή δεν είναι κατευθυνόμενη και δεν έχει σκοπιμότητες άλλης πολιτικής, τότε θα είμαι ένας περήφανος Χρυσαυγίτης...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ... Ειμαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
Προτιμω να με ονομαζουν ετσι παρα οτι αλλο στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Και πιστεψτεμε, οτι υπαρχουν πολλοι σαν και μενα, που παρ 'οτι εχουν καταφερει να ζουν αξιοπρεπως (εκτος κοματικων και αλλων τετοιων παπαριων) Ειναι ετοιμοι να παρουν τα οπλα και να βγουν εξω και οποιον παρει ο χαρος.
Εμενα προσωπικα πιανουν και τα χερια μου και περιμενω να δω μεχρι που θα καταφερω να συγκρατησω τον εαυτο μου με ολα αυτα που ζω, βλεπω και ακουω, καθε μερα.
Μα καλα, υπουργος συμαινει να σκευτεσαι καθε μερα με ποιον πλαγιο τροπο θα καταφερεις να παρεις ολο και περισσοτερα λευτα απο τον κοσμο που δουλευει και προσπαθει ?
Get a life F......

Ανώνυμος είπε...

I xora exei ftasei ekei pu exei ftasei giati iparxoun kapoioi misalodoxoi san k sas pu perimenoun apo ena kinima i ena komma kati..Koimaste orthoioi..me kanete k gelao..Apo pu k os pu i xrish avgh exei politiki ipostasi?Exalou dn pisteuo oti thelete na oikoiopoitheitai tis praktikes ton nazi.Tpt dn tha ginei ute ekloges ute tetoies mlkies k tha valei i germania k i gallia ta kala tous ta lefta gia na exete eseis k oi oikogeneies sas psomi sto spiti k isitirio gia to leoforeio na kanete k ta bania sas to kalokairi..

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα μαθε να γραφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ανθελληνα και μετα να εκφραζεσαι.
Ζουσα 11 χρονια στο εξωτερικο, Γυρισα για το στρατιωτικο μου, μιλαω απταιστα 3 ξενες γλωσσες και να τις γραφω φυσικα αλλα δεν ξεχασα να γραφω στην γλωσσα μου.
Ο Φασιστας απο πριν.

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε 12:22 ειμαι αυτος που είπα για χρυσή αυγή και δε διάβασες τα τρια σημεια που ειπα.Ακου θα σου το πω αλλιως.το κοινοβουλευτικό συστημα των 300 δε με εκφραζει γιατι πολύ απλά δε θέλω να πληρώνω τα γούστα του κάθε γουρουνιού (βλ.Παγκαλος).Αποχή τους συμφερει γιατί το ποσοστό βγαίνει απο τα ψηφοδέλτια όχι από τον πληθυσμό.ΟΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΜΗΝΑΓΟ ΗΛΙΑΚΗ.ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΣΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

και κατι τελευταιο που ξέχασα θελω να γίνει το θαυμα να παρει εστω μια εδρα η Χ.Α απλά για να δω καποιους κωλους να σφίγγουν και μετα αν ειναι αξιοι ας τη κρατησουν.Και επαναλαμβανω δεν ειμαι χρυσαυγιτης τους θεωρώ υπερβολικους ΑΛΛΑ ειμαι μαζι τους απο τις ευρωεκλογές και αποτι βλέπω ειναι πατριωτες