Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πρόεδρε Καρατζαφέρη, ο Ευρυβιάδης ήταν γνωστό λαμόγιο στην αρχαιότητα…



Πρόεδρε Γιώργο, άλλη φορά να διαλέγεις μόνος σου παραδείγματα από την ιστορία και να μην ακούς τον Άδωνι που θέλει το κακό σου με τον …Ευρυβιάδη!
Ο Ευρυβιάδης …συναγωνιστή πρόεδρε, το είχε....

κρυφό καμάρι να τα …παίρνει τα τάλαντα και να δίνει ναυμαχίες!
Να τα παίρνει, επαναλαμβάνω πρόεδρε…
Ρίξε μια ματιά 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός ως "λαγός" χρησιμοποιεί την ιστορία κατά το δοκούν. Αλλά και σίγουρα ο Ευρυβιάδης δεν έχει καμμία σχέση με ότι του καταμαρτυρά το έντυπο της CIA.

Ανώνυμος είπε...

ο χειρότερος αρχαίος 'Ελληνας, το μεγαλύτερο λαμόγιο της αρχαιότητας είναι πολύ πιο άξιος του ιερού ονόματος "Έλλην" από τον πιο αξιόλογο σύγχρονο Έλληνα! και πολύ τους πάει που τους συνέκρινε με τους αρχαίους, τα συμφοιτητάκια τα τομάρια.

Ανώνυμος είπε...

ο ομοιος τη ομοια και η κοπρια στα λαχανα...

Ανώνυμος είπε...

η γνωστη δηλωση Καρατζαφερη αναφερεται στο γνωστο σε ολους μας γεγονος οπου ο Θεμιστοκλης ειναι αυτος που εκανε την εξυπνη κινηση και καταφερε τον Ευριβιαδη να νομιζει οτι εκεινος αρχεται του σχεδιου, το οποιο ο πρωτος, και ειχε και σκεφτει αλλα και εκτελεσε με την γνωστη εκβαση,πιο απλα ο Ευριβιαδης επεισθει υπο του Θεμιστοκλεους, πραγμα το οποιο δεν συνεβει προχθες, δηλαδη ο συγχρονος Ευριβιαδης (ΓΑΠ & λοιποι) δεν επεισθεισαν υπο του συγχρονου Θεμιστοκλεους (χοντρος)
Ως εκ τουτου θεωρω εντελως λαθος την τοποθετηση

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί .....

Ανώνυμος είπε...

οι έχοντες ιδία πείρα ομιλούν.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ?

Ανώνυμος είπε...

Ο χειρότερος αρχαίος 'Ελληνας και ο χειρότερος νέος 'Ελληνας.

Ανώνυμος είπε...

παρακολουθώ μέρες τώρα σ΄αυτο το blogg σχόλια και αναρτήσεις που θυμίζουν κωλοφεράντζες, αριστεροσυνσπιστικοαναρχοαυτονιμικες που βγάζουν τα απωθημένα τους απέναντι στον ''λαγο΄΄ Αυτός ο λαγος όμως ως ευρωβουλευτής, έκανε τόσες ερωτήσεις γαι την προώθηση των ελληνικων θεμάτων ,οσες δεν έκανε το σύνολο των ευρωβουλευτών μας σ' ολα τα χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο.Η τύφλα σας ομως δεν σας αφήνει να το δείτε.Γι' αυτο δεν μπορουμε να ξεφύγουμε απο κει που το σύστημα μας παει.Και ο χειρότερος Ελληνας ειναι αυτος ο οποίος δεν μπορεί απο την τύφλα του να αναγνωρίσει κατι καλλο θεωρώντας τον εαυτο του αυθεντία

Αλέξανδρος ο Αρειανός είπε...

Φίλε από πάνω μου Ανώνυμε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Τα λόγια σου σοφά και μετρημένα.