Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι Έλληνες στρατιωτικοί



Εκατοντάδες Έλληνες «εν ενεργεία» στρατιωτικοί, όλων των βαθμών, Κλάδων, Όπλων και προελεύσεως, ανταποκρινόμενοι στην αυθόρμητη κλήση για προσκλητήριο, βρέθηκαν... τις προηγούμενες ημέρες στους προκαθορισμένους χώρους, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από ανώνυμους αγανακτισμένους πολίτες.
 Με περίσσια αισθήματα αγανάκτησης και αδικίας, ένοιωσαν πρωτόγνωρα συναισθήματα όταν πλάι - πλάι και χέρι - χέρι με χιλιάδες Έλληνες πολίτες δήλωσαν «παρών» σε μια άνιση μάχη που διεξάγεται στη Χώρα μας το τελευταίο διάστημα, χωρίς να γνωρίζουν, καν, ποιες είναι οι πραγματικές εχθρικές και ποιες οι πραγματικές φίλιες δυνάμεις. 


Αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού λαού οι Έλληνες στρατιωτικοί, με τα ίδια βιώματα όπως χιλιάδες συμπολίτες τους, με τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ερωτήματα, ενώθηκαν μαζί τους σε ένα ανθρώπινο αυθόρμητο ποτάμι που αρχίζει να «φουσκώνει».
Στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα στις εκδηλώσεις οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, σκέψεις, ιδέες και προτάσεις με τους συμπολίτες τους. Να τους δώσουν να καταλάβουν ότι τίποτα το διαφορετικό δεν είναι από αυτούς. Υφίστανται ακριβώς την ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) επίθεση και βρίσκονται στο ίδιο πλευρό της μάχης.
Αισθάνθηκαν οικείοι με την αγάπη που εισέπραξαν και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους συμπολίτες τους που άνοιξαν την καρδιά τους.
Δήλωσαν με κάθε δύναμη της ψυχής τους, με όλη την ένταση, τον πρέποντα τόνο και το ύφος της φωνής που αρμόζει στις περιστάσεις, ότι έχουν μνήμη, δεν ξεχνούν, κρίνουν και αποφασίζουν όπως χιλιάδες ανώνυμοι Έλληνες συμπολίτες τους.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)

Ο Γεν. Γραμματέας
Τσάκαλος Αναστάσιος
Επικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ) 

Πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..νάτα νάταααααα....έλα να ξυπνάει ο πατριωτισμός!

Ανώνυμος είπε...

Αν ζούσαμε το 1980 τις ίδιες καταστάσεις, ο Στρατός θα είχε πετάξει στην θάλασσα όλους τους δοσίλογους καργιόλιδες!!!
Που είναι, γαμώ το σπίτι τους, ο στρατός να πάρει μερικά κεφάλια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει εθνικη προδοσια!απ το στρατο περιμενω να αποδοσει δικαιοσυνη στους προδοτες, γιατι κανενα λαμογιο εισαγγελεας δε προκειτε να κανει τιποτα..

ασε που αυτοι μπορει να φοβουνται κιολας..ο καθε πουλημενος δημοσιογραφους εχει 10 αστυνομικους να τον φυλανε ενω οι εισαγγελεις κανεναν!ισως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, αλλα ο στρατος σιγουρα εχει τη δυναμη!

μπορει οι στρατηγοι να ειναι κομματοσκυλα αλλα σιγουρα υπαρχουν αριστοι αξιωματικοι λιγο πιο κατω που επηδει αρνηθηκαν να γινουν κομματοσκυλα εμειναν πιο κατω..

Αγγελική είπε...

Kι εγώ που είμαι γυναίκα την ίδια απορία έχω πως ο στρατός δεν κάνει κάτι.
Θα μπορούσαν να δράσουν συγκυριακά για να σωθεί κάτι σ΄αυτή τη χώρα.
Νομίζω αρκετά με την αντίδραση ήρθε η ώρα της δράσης, αλλιώς ας μην ξασηκώσουμε κεφάλι κι ας περιμένουμε το θανατό μας ως έθνος.

Ανώνυμος είπε...

μπορει οι στρατηγοι να ειναι κομματοσκυλα αλλα σιγουρα υπαρχουν αριστοι αξιωματικοι λιγο πιο κατω που επηδει αρνηθηκαν να γινουν κομματοσκυλα εμειναν πιο κατω..

pesta terastie

Ανώνυμος είπε...

Aντε γαμω το πραξικοπημα μου, γιατι αργειτε;

NikosNik είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ. ΟΛΗ Η ΣΥΝΟΜΩΤΑΞΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

Modestus είπε...

Ρε μη πάτε μακριά εδώ ο Γράψας πήγε να βυθίσει το τούρκικο και τον έδιωξε η Ντορούλα. Έρμαια έχουν γίνει των κομμάτων κι αυτοί.

Βαγγελης είπε...

Παιδια ειναι λιγο δυσκολο για τον στρατο να παρει πρωτοβουλια αυτην την στιγμη..ετσι και παει να ριξει την κυβερνηση η να κανει οτιδηποτε θα βγουν ολα τα καναλια και ολοι οι πασοκοι και θα πουν'χουντα η πασοκ'? και παλι κερδισμενοι θα βγουν...οποτε ας κανει οτι πρεπει να κανει ο λαος μιας και ο στρατος, κομματι του λαου ειναι...Απο την χουντα και μετα εχουν δεσει χειροποδαρο τον Ελληνικο στρατο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τοτε πολυ απλα θα κλεισουν τα γκαιμπελοκαναλα και καλα θα κανουν. Ενας γαμημενος πατριωτης δεν υπαρχει εκει στα στρατηγικα ποστα να κανει την αρχη;

Ανώνυμος είπε...

ρε ενας καλος πιλοτος δεν υπαρχει να περασει με ενα f-16 να αμολησει μια βομβα στην βουλη να τους ξεπαστρεψει ολους τους 300 κηφηνες να ξεβρωμισει η χωρα?

Ανώνυμος είπε...

Παραδέχομαι ότι είναι άσχετο, αλλά δείτε το!

http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.epanellinismos.com%2Findex.php%3Foption%3Dcom_kunena%26Itemid%3D276%26func%3Dview%26catid%3D96%26id%3D12959%26lang%3Del&session_token=YHjF2RuK1pkvOLX93IRJA3VZPLd8MTMwNjc3OTM5NkAxMzA2NjkyOTk2