Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ > Εφραίμ: "Η Θράκη θα γίνει Κοσσυφοπέδιο"



«Σήμερα οι αρχιερείς και οι επίσκοποι δεν μας βλέπουν με καλό μάτι», δήλωσε ο Εφραίμ αναφερόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμο. Τα πυρά του εξαπέλυσε και κατά της κυβέρνησης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως λίγα χρόνια μετά, η Θράκη θα μετατραπεί σε Κοσσυφοπέδιο προσθέτοντας πως οι ....πολιτικοί έφεραν σε άσχημη κατάσταση τη χώρα. 
Ακόμη, στράφηκε και κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος αφού ανέφερε, σύμφωνα με το Έθνος, πως έστειλε ένα γράμμα στον Αρχιεπίσκοπο και του ζήτησε να πάνε αυτός και οι Βατοπεδινοί στις 24 Μαρτίου στη Σάμο, γιατί είναι αδικία να υπάρχει εκεί βατοπεδινό μετόχι που δεν λειτουργεί, για να εισπράξει αρνητική απάντηση εγγράφως από τον Αρχιεπίσκοπο. «Βέβαια, είπα να υποκύψω αυτήν τη φορά, για να μην αρχίσω καινούργιους αγώνες στη Σάμο, πριν τελειώσω με τους παλιούς», τόνισε ο Εφραίμ.
«Στη Σάμο βοηθούσαμε ένα μοναστήρι... του έδωσα χρήματα, του έδωσα και μετρητά. Μαθαίνω ότι πήγε στον μητροπολίτη και εκείνος του είπε να μην παίρνει χρήματα από τον Εφραίμ, γιατί θέλει να κάνει προτεκτοράτο στη Σάμο...», προσέθεσε.
Και κατά του Μητροπολίτη Ξάνθης εξαπέλυσε τα πυρά του λέγοντας πως δεν αποδέχθηκε τα σχέδιά του για τη Βιστωνίδα, τόνισε μάλιστα ότι του υποσχέθηκε το 10% των κερδών, ως «ευλογία».
«Οχι, μου είπε και αρνήθηκε. Θαρρείς και ήταν κακό να δουλεύουν στην περιοχή 500 άτομα στον οικοτουρισμό, ενώ τώρα είναι σε τέτοιο χάλι και δεν πρόκειται η πολιτεία να δει τη λίμνη και να την αξιοποιήσει. Αν θέλουν να θανατώσουν τον τόπο, είναι καπρίτσιο τους», σημείωσε.
«Να φύγουν οι καλόγεροι από εδώ. Ε, τότε ας έρθουν αυτοί με το κόκκινο το φέσι εδώ. Τώρα μαθαίνω. Ότι η Μητρόπολη Ξάνθης κάνει, λέει, συμμαχία με τον μουφτή και εναντιώνεται κατά των χιλιαστών...», είπε αναφερόμενος στον πρώην νομάρχη Ξάνθης, Γ. Παυλίδη.
«Το ξέρετε ότι στην Κομοτηνή ο πρόξενος υπηρέτησε στο Κόσοβο και μετά τον έφεραν εδώ. Δυστυχώς λέω ότι σε μερικά χρόνια θα γίνετε Κοσσυφοπέδιο, με τον πρόξενο να οργώνει την περιοχή», κατέληξε ο Εφραίμ.
cosmo

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ksipnate malakes

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ξέρει ο γερο-Σατανιστής

Ανώνυμος είπε...

σατανιστης εισαι και φαινεσαι

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΟΠΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ....ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ????? ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ?????