Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ....ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!


Η Μπακογιάννη βάλλει κατά του Σαμαρά και ζητάει εκλογές αν δεν επέλθει εθνική συνεννόηση
«Αν είχα εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα είχα συνυπογράψει τη δανειοδότηση της χώρας, δεν θα είχα οδηγήσει το κόμμα στην απομόνωση», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real Fm, προσθέτοντας ότι με «αυστηρότατη κριτική, αλλά και αποτελεσματική αντιπολίτευση», που θα έκανε στον Γ. Παπανδρέου, θα τον υποχρέωνε σε πολιτική που θα είχε κάποιο αποτέλεσμα, ενώ θα είχε ενημερώσει εγκαίρως ότι χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου.
Η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» χαρακτήρισε την κυβέρνηση «τελειωμένη», σημειώνοντας ότι αν δεν....

υπάρξει συνεννόηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι εκλογές είναι μονόδρομος.
Η ίδια πρόσθεσε ότι η «Δημοκρατική Συμμαχία» είναι υπέρ των εκλογών, σε περίπτωση που δεν επέλθει εθνική συνεννόηση, εκτιμώντας, ωστόσο, ότι το θέμα της συνεννόησης είναι ακόμη ανοικτό.
Απηύθυνε δε ερώτημα προς τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί δεν ζητά εκλογές, εφόσον πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να λύσει το πρόβλημα.
Η Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε ότι ο πλέον πρόσφορος τρόπος για να πεισθούν οι εταίροι μας για την αναγκαιότητα της επαναδιαπραγμάτευσης όρων του μνημονίου, με πρωταρχικό εκείνο των φορολογικών συντελεστών, είναι να πάμε όλοι μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα.
Τόνισε ότι «έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σ’ έναν δύσκολο και έναν καταστροφικό δρόμο», σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πρέπει να πετύχει τη συνέχιση της δανειοδότησης, «γιατί με τα λεφτά που έχουμε, δεν μπορούμε να ζήσουμε και να βγάλουμε όλα τα χρέη».
Έθεσε ψηλά τον πήχη για τη «Δημοκρατική Συμμαχία», σημειώνοντας ότι ο δρόμος που έχει επιλέξει δεν είναι εύκολος και θα χρειαστεί κόπος για να πεισθούν οι πολίτες, ενώ σημείωσε: «Αν, επιτέλους, υπάρχει κατηγορία γιατί δεν μίλαγα δυνατά, έμαθα από το λάθος μου και εφεξής μιλάω δυνατά».

πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κομματαρχες δεν εχουν να αποφασισουν τπτ. Σε μια βάρκα όλοι και βουλιαγμα να πανε στον πατο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΕ? ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

αντε θάψου δρακουλιάρα...

Ανώνυμος είπε...

evraiomasona tou kerata...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΟΡΗ ΕΒΡΑΙΟΔΡΑΚΟΥΛΑ.
ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΕΝ ΙΖΕΛ
ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΝΕΝΜΠΑΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?

ΓΙΩΡΓΟΣ - ΑΝΑΞ

Ανώνυμος είπε...

Ντορούλα άντε και εις ανώτερα...Ρε παιδιά μην την μαλώνετε την "κοπελίτσα" τώρα στα 60 έβαλε μυαλό η μικρούλα...Ξέρετε αυτά τα λέω γιατί αν κρίνουμε από την ηλικία του μπαμπά η κοπελίτσα είναι στην εφηβεία ακόμα....Χαχαχαχαχα κρεμάλα που θές και εσύ μωρή απατεώνισσα....

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΣ ΓΙΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να πεθάνετε εσύ και ο ΓΑΠ