Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σχετικά με τον καζάκη και την επιστροφή στην δραχμή


Η επιστροφή στη δραχμή μαζί με την υποτίμηση της θα φερει το πολυπόθητο αποτέλεσμα που χρειάζεται η χώρα αυτο το καιρο , ΑΝΆΠΤΥΞΗ , ανάπτυξη γιατι ο ελληνας δεν θα μπορει να αγοραζει εισαγόμενα προϊόντα και θα ειναι αναγκασμενος να ξανά δημιουργήσει ελληνικά προϊόντα για το πορτοφόλι του ελληνα !!! Γεωργία ,βιοτεχνια ,βιομηχανια, φτηνο τουρισμο μαζι με το δεμονιο μυαλο του ελληνα θα καταστησουν την ελλαδιτσα παλι ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . αυτα που λενε οι πληρωμενοι στη μαζα περι εξαθλίωσης και παρακμή ειναι απλα προπαγάνδα για να μην γινει ποτε αυτόνομη η χωρα , αυτο το σκοπο ειχε και η εισοδο στην ευρωζωνη, να καταστήσει τα ''δευτερης ποιοτητας'' ελληνικά προϊόντα μη ανταγωνιστικά στην ευρωζωνη 
Αναγνώστης
anti-ntp.blogspot.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

isws enas apo tous kaluterous oikonom. analytes o k. kazakis. na ton akougane kai kapoioi alloi alla den tous symferei!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστό αυτό. Οποιος ξέρει λίγο μονο από οικονομικά ξέρει πως η Ελλάδα έχει ήδη φαλιρίσει και δεν υπάρχει "σοτρια" any το Euro. Η Φτώχεια θα έρθει μονο αποφασίζουμε αν the έρθει με "χεφτιλισμο" και Ξεπούλημα τον Παιδιών μας η με Αξιοπρέπεια, δηλαδή με την Δραχμή (τελικά το Euro θα κατάρρευση ήδη)

Ανώνυμος είπε...

etsi einai.... exoume falirisei edw kai xronia alla den to xerame... mono ton teleytaio xrono 'arxizoume' na synideitopoioume thn katastash... opws kai mia mia oi eurwpaikes xwres. den pisteuw oti mporoume na pame xeirotera.. exoun xepoulhsei ta panta, den exei meinei kai tipota.... isws akoma to myalo mas, th skepsh mas....
diagrafh tou xrews TOYS!!!! DIKO TOYS EINAI!!!!AYTOI TO DIMIOURGHSAN... KAI ANAPTYXH THS XWRAS...
ALLA EDW THELEI ATOMA ME A....DIA THELHSH KAI DIORATIKOTHTA...
OXI

Ανώνυμος είπε...

''αυτα που λενε οι πληρωμενοι στη μαζα περι εξαθλίωσης και παρακμή ειναι απλα προπαγάνδα για να μην γινει ποτε αυτόνομη η χωρα , αυτο το σκοπο ειχε και η εισοδο στην ευρωζωνη, να καταστήσει τα ''δευτερης ποιοτητας'' ελληνικά προϊόντα μη ανταγωνιστικά στην ευρωζωνη ''
TI ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΒΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΩΛΟΖΩΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!! ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Kαποιοι νομιζουν οτι σταση πληρωμων σημαινει απλα πιστολι στους δανειστες. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ... ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΣ ΧΡΕΟΥΣ ... ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΦΛΥΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι απλο.εχουμε πτωχευσει ηδη.το ξερει και ο Τζεφρυ,το ξερουν και οι δανειστες μας.απλα πριν το ανακοινωσουν επισημα θα εχουν φροντισει να τους ξεπουλησουν την χωρα,οτι πλουτοπαραγωγικες πηγες εχουμε και οτι ακινητα,Δεκο κλπ εχουν καποια αξια ωστε να εχουν λιγοτερη χασουρα αυτοι οι τοκογλυφοι που μας δανειζουν.αν βαρεσουμε διαλυση σημερα οι τοκογλυφοι θα παρουν τα @@ μας...οποτε ξεπουλαμε πρωτα για να τους αποζημιωσουμε καπως και μετα βαραμε δυαλυση.απλα αν πτωχευσουμε σημερα εχουμε καποιες ελπιδες ανακαμψης αργοτερα.αν πτωχευσουμε αφου εχουμε ξεπουλησει τα παντα,τοτε θα ειμαστε ξεγραμμενοι και αιωνια καταδικασμενοι στην φτωχεια και την μιζερια.θα βλεπουμε την Βουλγαρια διπλα και θα νομιζουμε οτι ειναι Ελβετια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι λετε μαλ....
αφου το καλοκαιρι παλι στο Μυκονος θα ειμαστε οταν θα ξεπουλανε στα θερινα τμηματα.