Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σχόλιo Άδωνι σχετικά με την συνέντευξη


Ομολογώ ότι περίμενα πολλούς περισσοτέρους να με υβρίζουν με επιχειρήματα του τύπου ο Μπουμπούκος κλπ χαίρομαι διότι είδα πολλούς να καταλαβαίνουν το τί συμβαίνει.
Θέλω όμως να απαντήσω σε ένα σχόλιο. Τί γινόταν επί επταετίας και αν τότε που η οικονομία πήγαινε καλά, ήταν στο Δημόσιο ή όχι. Απαντώ λοιπόν διότι οι περισσότεροι είναι νέοι και δεν γνωρίζουν. Επί επταετίας σχεδόν όλα ήταν στον ιδιωτικό τομέα. Ο Κων/νος Καραμανλής ξεκίνησε τις μαζικές....

κρατικοποιήσεις και τις συνέχισε ο Ανδρέας. Επί επταετίας η οικονομία δούλευε, διότι γίνονταν αυτά που προσπάθησα να πω στην συνέντευξή μου. Το Κράτος που υπερασπίζεστε ορισμένοι με τόσο πάθος, είναι το Κράτος της Μεταπολιτεύσεως, την οποία και υποτίθεται μισείτε!
Χριστός Ανέστη
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγάπητέ κε Άδωνι

Θα μας πείτε τελικά τι είδους πατριώτης και γνώστης της Ελληνικής Γραμματείας και Ιστορίας ψηφίζει ένα Μνημόνιο που εμπεριέχει, μεταξύ άλλων αισχρών, την παραίτηση άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας?????

Αληθώς ο Κύριος

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Αδωνη

υποστηριξατε στην συνεντευξη σας οτι η παραίτηση άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας ουσιαστικα δεν ισχυει και δωσατε ενα παραδειγμα με την πλατεια συνταγματος. Δεν ξερω αν ισχύει κατι τετοιο αλλα ακουγετε λογικο.Μα δημοσια περιουσια δεν ειναι μονο πλατειες και μνημεια. Αν πτωχεύση η Ελλάδα δεν θα εχουν το δικαιωμα οι δανιστες μας να μας παρους σε εξευτελιστικες τιμες οχι μονι ακινητα και αεροπλανα αλλα και περιοχες με πετρελαιο, χρησο, ουρανιο κλπ????????

Ανώνυμος είπε...

Εθελοτυφλείς αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Παναγιώτη.Είναι προτιμώτερον ίνα ακούσηις την συνέντευξιν του Αδώνιδος που τεχνηέντως απέφυγες να ακούσηις.Μη προτρεχέτω η γλώτταν.Καλόν Εσπερινόν

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ...ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ...ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

den ton theloumai sthn ellada, kai poso malon thn gnomhtou, na afisi ths karekles ta parathirakia kai na tsakisti na figi ap thn ellada to koproskilo pou tou dinetai kai aksia palio bentalia

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΔΩΝΙ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ?? ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ?? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ!!!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ...ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ)ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΣΟΣ.ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΑΜΥΑΛΟΙ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΓΩ ΡΕ Σ ΕΣΩΣΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ,ΕΓΩ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΑΑΑΑ! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΙΠΑΜΑΙ)ΑΝΤΕ Κ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Αληθώς ο Κύριος!!

Ο καθένας ανάλογα με το ποσοστό αντικειμενικής διάθεσης που διαθέτει βγάζει τα συμπεράσματά του μέσα από μια κουβέντα..& φυσικά το νου που διαθέτει..
Προσωπικά η συγκεκριμένη συνέντευξη μου άλλαξε την αρνητική εντύπωση που είχα σχηματίσει για τον ΛΑ.Ο.Σ. γιατί άκουσα ολοκληρωμένη επιχειρηματολογία από τον Γεωργιάδη & δεν έμεινα στα σποτάκια δευτερολέπτων που παρουσιάζονται στα κανάλια και τα blog..

Απο κει και πέρα όμως με ενοχλεί όταν κάποιος ενώ υπάρχει ολοκληρωμένη η συνέντευξη, απομονώνει μια κουβέντα η οποία στέκεται στην ροή μιας κουβέντας αλλά αν απομονωθεί παραποιεί το νόημα που θέλει να δώσει ο συνομιλητής..
-Έτσι λοιπόν, 3:08μ.μ.(ο πρώτος) ελπίζω να βρεις σύντομα κάποια δουλειά πάνω στον τομέα που έχεις ειδικευτεί αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω πως ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ..
Ο δημοσιογράφος του είπε οτι είναι καταστροφή αυτό που ζούμε τώρα ΑΛΛΑ ο Γεωργιάδης του είπε οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ(γιατί βλέπει γεμάτες τις καφετέριες)-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ..(Πράγμα που υποστηρίζει οτι θα είχε συμβεί αν δεν υπέγραφε το μνημόνιο)..κρίνεται γι'αυτό απ'όλους μας..

Μην παραποιούμε όμως αυτά που λέει ο άλλος..

Τέλοσπάντων ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του..Συγχαρητήρια στο blog πάντως..Ελπίζω να ακούσω τις απόψεις του και για τα άλλα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν μέσω του blog..!

Ανώνυμος είπε...

Αδωνη Καλα τα λες αγορι μου....ασε τα πασοκια και τους μπλε που φτασανε τη χωρα σε αυτο το σημειο να ζητανε και τα ρεστα τωρα....ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ....ΕΣΕΙς ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ....ΡΕ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ iq ΕΙΣΤΕ??

Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΩΚΩΠΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....ΖΩΑ Ε ΖΩΑ...ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕς...ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Όλη την ώρα αναλώνεστε στο να τον ρωτάτε γιατί ψήφισε το μνημόνιο.

Γιατί δεν τον ρωτάτε αν το μνημόνιο ψηφίστηκε νόμιμα; Πόσες ψήφοι ήταν απαιραίτητες και πόσες τελικά μαζεύτηκαν; Είχε λόγο και ο πρόεδρος της δημοκρατίας στην ψήφιση αυτή;

Ποια είναι η θέση του σε αυτά, και γιατί δεν έχει πάρει θέση ως τώρα; Περιμένει να του θέσουμε εμείς το ερώτημα; Θεωρεί αυτονόητη την απάντηση; Με το τσιγγέλι θα του τα βγάζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ? ΠΑΣΟΚ -ΝΔ....ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ? Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ? ΑΡΑ?

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ? ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ?
''ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ''....ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ?ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΛΕΜΕ....ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ?

ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΔΡΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕΤΕ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ,ΚΑΙ ΓΑΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ( ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΟΙΝΟΣ)

ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΗΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.....ΣΥΝΕΠΩς ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ.... ΖΟΥΔΙΑ Ε ΖΟΥΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Να γνωριζετε οτι ολοι οι πολιτικοι φερνουν την κουβεντα εκει που θελουν. Δεν απαντουν αμεσα σε ερωτησεις που δεν βολευουν και σχεδον παντα ανταπαντουν με ερωτησεις. Οταν βρισκομαστε σε μια συνεντευξη με καποιον πολιτικο δεν αλλαζουμε θεμα οπως ο ιδιος θα ηθελε ουτε παρασυρομαστε απο την ροη των αντερωτησεων..Τι εννοω.. Παραδειγμα.. Γινεται μια συνεντευξη με 4 ατομα για την μεταναστευση αν ενα ατομο αποκαλεσει καποιον αλλον φασιστα τοτε ο αλλος προσπαθει να αποδειξει το αντιθετο και το θεμα για τους μεταναστες χανεται. Λυση...εμμενουμε στις θεσεις μας και προτου μας κανουν ερωτηση γνωριζουμε ηδη καποια πιθανη απαντηση. Δεν απαντουμε σε χαρακτηρισμους.

Τωρα για τον Αδωνι εχω να πω πως εφερε την συζητηση εκει που ηθελε αποπροσανατολιζοντας το παιδι απεναντι του με ιδεολογικες ταμπελες του κομμουνισμου. Αδωνι, Γεννηθηκαμε Ελληνες, ουτε χριστιανοι, ουτε κομμουνιστες η πατριωτες ...ΕΛΛΗΝΕΣ !! Αν δεν αντιλαμβανεσαι την εννοια του Ελληνισμου και οχι του Ελλαδισμου τοτε το προβλημα ειναι καθαρα δικο σου. Οσον αφορα το μνημονιο να θυμασαι οτι ψηφισες μια συμβαση που δινει το δικαιωμα στον δανειστη να μεταβιβασει τις υποχρεωσεις του σε αλλη χωρα. Αυτο καταλαβαινεις τι σημαινει ?? Δεν σημαινει ουτε Ακροπολη, ουτε Συνταγμα, σημαινει Καστελλοριζο, ΑΟΖ, Πετρελαια. Γεωστρατηγικη γνωριζεις τι σημαινει ??

Μην παιρνεις το υφακι 200 καρδιναλιων οτι τα ξερεις ολα, ακου τον Σωκρατη κατι ηξερε. Αν δεν εισαι ετοιμος να ακουσεις τοτε μην ανοιγεις το στομα σου να μιλησεις. Λυσεις υπαρχουν για την Ελλαδα και δεν εισαι ο μονος που γνωριζει απο λυσεις. Αυτοι που γνωριζουν δεν χρειαζεται να ειναι ουτε μπολσεβικοι, ουτε αναρχικοι. Ελληνες που ειναι ετοιμοι να θυσιαστουν για την πατριδα πρεπει να ειναι και πιστεψε με, με την υπογραφη σου στην συμβαση θετεις τον εαυτο σου απεναντι απο τον Λεωνιδα, τον Μιλτιαδη, Τον Θεμιστοκλη. Δεν εχεις καμμια σχεση με αυτους τους προγονους σου. Οι ανθρωποι αυτοι δεν καθοταν πισω απο καρεκλες με ακουμπισμενο το κρανος τους σε καποια βιβλιοθηκη.

Αν θελεις να παρεις καποια μαθηματα γεωπολιτικης σου συνιστω και σε συμβουλευω να ακουσεις τον Νικο Λυγερο, Συμβουλο Εθνικης Ασφαλειας. Και μαθε να ακους επιτελους...Λες πολλα και ακους λιγα ενω επρεπε να γινεται το αντιθετο.

Κυρος

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος είπε...

Αγάπητέ κε Άδωνι

Θα μας πείτε τελικά τι είδους πατριώτης και γνώστης της Ελληνικής Γραμματείας και Ιστορίας ψηφίζει ένα Μνημόνιο που εμπεριέχει, μεταξύ άλλων αισχρών, την παραίτηση άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας?????

Αληθώς ο Κύριος

Παναγιώτης

Δες την συνέντευξή του και θα βρεις την απάντηση. ---- ΕΛΕΟΣ ----
Αν δεν βρεις την απάντηση ΔΕΣ ΞΑΝΑ την συνέντευξη.... Αν και παλι δεν καταλάβεις απλά άρχισε να λύνεις sudoku -τα εύκολα- και κάνε απλές μαθηματικές πράξεις του στυλ 1+1 = ? , 2-1=? κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αδωνι προσωπικά έχω ψηφίσει το κομα σας αρκετές φορές και πιστεύω οτι κατάφερα να σας βάλω στην βουλη.
Άλλα ομως περίμενα να δω και να ακούσω απο εσάς μέσα στο κοινοβουλειο εκείνες τις δύσκολες ώρες που ο Γιωργακης μας παρέδιδε στο Δ.Ν.Τ .Ποτέ όμως δεν περίμενα οτι θα ψηφίσατε και εσείς την υποδούλωση της χώρας και θα παίρνατε μέρος στην προδοσία αυτή.Να ξέρετε οτι πολιτικά έχετε καεί και εσείς και το κομα σας.
Το οτι ο λαος δεν έχει πάρει τους δρόμους ακόμη θα πρέπει να σας ανησυχεί γιατί όταν θα γίνει αυτό θα ειναι πολύ άγριο για όλους τους πολιτικούς ,δημοσιογράφους,καναλαρχες και για καθε σκύβαλο που ζει σε αυτό το κράτος .
Παρακαλώ το Θεό να με έχει καλά για να δω τον κόσμο να δικάζει στο Σύνταγμα ολα τα λαμογια και δίνει ενα τέλος σε αυτήν την κόλαση που ζούμε.
Αληθως ο Κυριος.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος είπε...

Αγάπητέ κε Άδωνι

Θα μας πείτε τελικά τι είδους πατριώτης και γνώστης της Ελληνικής Γραμματείας και Ιστορίας ψηφίζει ένα Μνημόνιο που εμπεριέχει, μεταξύ άλλων αισχρών, την παραίτηση άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας?????

Αληθώς ο Κύριος

Παναγιώτης

Δες την συνέντευξή του και θα βρεις την απάντηση. ---- ΕΛΕΟΣ ----
Αν δεν βρεις την απάντηση ΔΕΣ ΞΑΝΑ την συνέντευξη.... Αν και παλι δεν καταλάβεις απλά άρχισε να λύνεις sudoku -τα εύκολα- και κάνε απλές μαθηματικές πράξεις του στυλ 1+1 = ? , 2-1=? κλπ.
εχει δικιο ο σουντοκου αφου το εβγαλε νομιμο το μνημονιο ο δικαστης ο μασονος παει να πει οτι η παραίτηση άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας δεν ειναι αυτο που νομιζουμε αλλα κατι αλλο διαφορετικο, ας πουμε σημαινει πιασε 2 με απολλα και 1 κρυα... χαιβανια ε χαβανια. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΔΑΓΚΟΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος ειναι στα χαμενα εκει που μας λεει οτι το 50 ειχαμε αναπτυξη και βιομηχανια και τους δημοσιους υπαλληλους τους σνομπαρε η τοτε κοινωνια μας λεει οτι αν δεν ψηφιζε το μνημονιο θα γυρνουσαμε στο 50 ιδεες SUPER MARKET αι μετα κατηγορει τους συριζαιους οτι εξαγουν στελεχοιστα δυο μεγαλα κοματα και παιρνουν και υπουργεια αλλα απο οτι φαινεται εκει αποσκοπει και ο ιδιος για αυτο υμνει το γιωργακη και το πασοκ!!!

Αναστασιος είπε...

Αυτό που μου άρεσε στην ρητορική Άδωνη, ήταν η επανάληψη της φράσης "Είσαι νέος και δεν γνωρίζεις", απλά θεϊκό!!! Ως γνωστών ο Άδωνης είναι γηραιός.
Και κάτι ακόμα επί του σχολίου του, δηλαδή τί έχει το προσωνύμιο «Μπουμπούκος»;
Δεν σ’ αρέσει; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ότι σου πάει. Άλλωστε ποιος ο καλύτερος κριτής από μια γυναίκα, ιδίως εάν αυτή σε αγαπάει κιόλας;

Ανώνυμος είπε...

Και το συμπερασμα ειναι οτι ολα θα ειχαν αποφευχθει εαν ηταν πρωθυπουργος ο Καρατζαφερης!!χαχαχαχα...Οποιος γελασε ειναι κομμουνιστης και θελει η Ελλαδα να γινει Σιερα Λεονε και Αλβανια του Χοτζα..Επισης ο Jeffry ειναι πατριωτης,οι ρασοφοροι στις στοες χριστιαννοι και ο Μητσοτακης παρεξηγημενος...Τα ηξερε ολα ο πατριωτης απο εποχη Καραμανλη αλλα περιμενει απο τον Καμμενο να φερει λυσεις...Οι οροι του μνημονιου ειναι τετοιοι ωστε να δικαιολογηθουν οι δανειοδοτες μας στον λαο τους...χαχαχαχα Ο Καζακης κομμουνιστης που θελει να χαρισει την Μακεδονια και την Β.Ηπειρο... Για γελια και για κλαματα και δυστυχως αυτοι οι πολιτικοι μας αξιζουν,τουλαχιστον εχει φοντο τον δικεφαλο αετο,μαλλον ειναι θρησκο το αγορι σαν τον προεδρο του...

Ανώνυμος είπε...

Το ΛΑ.Ο.Σ ειναι το πιο λαοπροβλητο κομμα κ ειδικα ο Γεωργιαδης,γιατι εχουν κατι να πουν αλλα και ορεξη να το πουν στον λαο.Μαλλον γιατι δεν φοβουνται τον διαλογο,τον επιδιωκουν.Αυτο συνεπαγεται,εν γνωση τους,εκθεση στην κριτικη μας.Βλεπω οτι δεν το αποφευγουν.Προς τιμην τους κατ εμε.Αυτο συνεπαγεται ομως οτι στα 100 που θα πουν,καποια δεν θα αρεσουν.Λογικο ειναι.Εγω διαφωνω σε 5-10 το πολυ απο τα 100 που θα ακουσω απο αυτους.Για σκεφτειτε ομως τετοιες 2ωρες συνεντευξεις με τετοιες καυτες ερωτησεις σχετικα με την κριτικη που ασκουμε σε πολιτικους κ πολιτικες αλλων κομματων.ΚΚΕ,Συριζα,σπιθες πρασινους κλπ.Καλα για ΠΑΣΟΚ ΝΔ δεν το συζητω,αυτοι εχουν πεπραγμενα ή οι περισσοτεροι πολιτικοι τους συμμετοχη σε ενοχες κυβερνησεις.Σε αυτους απο τα 100 που θα ελεγαν θα εβρισκα παραλογα κ ψεμματα τα 50 τουλαχιστον.Αρα μεχρι να βγει,αν ποτε βγει αυτος που θα με εκφραζει 100 τοις 100 θα ψηφιζω Λα.ο.ς ωστε να δυναμωσει η φωνη τους