Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΝ! ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ λέει «Όχι σε δημοψήφισμα»


«Όχι σε δημοψήφισμα» λέει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος


Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον υπερασπιστή της Διαμαντοπούλου όσον αναφορά την λέσχη builderberg, τον υπερασπιστή του Πράκτορα της ΜΙΤ και δημάρχου στο Καστελόριζο. Εκείνος που θα χαιρόταν πολύ να διαγραφούν οι ελεύθερες φωνές στην ΝΔ όπως ο Πάνος Καμμενος. Στις δύσκολες στιγμές φαίνεται πώς ο δικομματισμός γίνεται ένα! Κύριε Αβραμόπουλε φοβάστε την φωνή του λαού; Εσείς δεν καταψηφίσατε το μνημόνιο; Τώρα τι φοβάστε; Μήπως ανατραπεί;...



Χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος πρότεινε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το "εάν η Ελλάδα θα πορευτεί στον δρόμο που επιβάλλει η ευρωπαϊκή προοπτική «με τους όρους και τις θυσίες που απαιτεί η παραμονή μας στην ευρωζώνη ή αν θα πορευτεί μόνη της χωρίς τα δισεκατομμύρια των εταίρων μας».
Ο κ. Αβραμόπουλος είπε σήμερα ότι  μια δημόσια συζήτηση υπό τη μορφή δημοψηφίσματος "θα βάλει την Ελλάδα σε περιπέτειες και δεν πρέπει να συζητείται".
"Ενα δημοψήφισμα θα μας γύρναγε στην εποχή που το ερώτημα ήταν μπαίνω ή δεν μπαίνω στην Ε.Ε." δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπογραμμίζοντας πως το ζητούμενο είναι "πως θα γίνουμε και πάλι ισχυροί και αξιόπιστοι".
Επίσης υποστήριξε ότι το μεταπολιτευτικό σύστημα "έκλεισε" και "δεν φτιάξαμε ένα σύγχρονο ελληνικό κράτος".
"Αν συνεχίσουμε έτσι η κριτική των παιδιών μας θα είναι πολύ αυστηρή , ας συνέλθουμε να δούμε τους όρους της εθνικής συνεννόησης" είπε ο ίδιος και αφού άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως "το μισό ΠΑΣΟΚ αντιπολιτεύεται το άλλο μισό"  ανέφερε ότι το κόμμα του μπορεί να έχει ως συνομιλητές τους λογικούς, τους συνετούς και τους πατριώτες.
Επιπλέον είπε ότι η Ν.Δ καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις, "πρωτοβουλία που αντί να την έχει η κυβέρνηση την έχει αναλάβει η Ν.Δ.".
Τέλος αναφερόμενος στα εθνικά θέματα επισήμανε ότι "λόγω της δικής αδράνειας το κενό στην περιοχή άρχισαν να το καλύπτουν άλλοι και γι΄αυτό πρέπει να θωρακίσουμε την παρουσία της χώρας μας και τις εθνικές μας σχέσεις".
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
πηγη





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμιέται και με το μπαρντόν

Ανώνυμος είπε...

KATI PAIZEI APO TOTE POY HTAN STO YPOYRGEIO YGEIAS......KAI TON KALYPTOYN STO PASOK.......GIA AYTO KAI STHRIZEI TO PASOK......