Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δρούτσας: Γελάνε και τα μουστάκια του για τη σύλληψη Μλάντιτς


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKM1MSGYmnHE1tQ97IVi8xpHod_OIWayVZGSo0rcwsaOyOf1yHxqugn-kdx5rqQmngJxI1vMg4Xly6sjYlQAoNxW6oB9rOKAZ8kGc0PwLqBEJi5EN0FwSD61SUJHo5PN3OEFyoDxQ6gu2y/s1600/%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82.jpg«Η Ελλάδα χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή και συγχαίρει την κυβέρνηση της Σερβίας για την αποφασιστικότητα και την επιμονή της» δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ.Δρούτσας αναφερόμενος στη σύλληψη του καταζητούμενου Ράτκο Μλάντιτς.

Πρόκειται για μια είδηση που γεμίζει ικανοποίηση όλους εκείνους που πιστεύουν και υποστηρίζουν την ανάγκη να κλείσουν οι πληγές της ιστορίας, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επέλθει η συμφιλίωση των λαών της περιοχής, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι «απομένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του Ρ. Μλάντιτς στο Διεθνές Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία, ώστε η Σερβία και ο σερβικός λαός να αγωνιστούν, απαλλαγμένοι από τα βάρη του παρελθόντος, για την υλοποίηση του νέου μεγάλου στόχου, την ένταξη της Σερβίας στην Ε.Ε».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτον πότε θα τον βάλουν μέσα για την προδοτικη ανικανότητα του?

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρωμόσκυλο, ΣΚΥΛΛΑΣ ΓΕΝΝΑ, ΓΟΥΡΟΥΝΟΣΚΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πας να φυτέψεις κανά δέντρο παλιοτσουφλέκα;

Ανώνυμος είπε...

GELANE KAI TA MOYSTAKIA THS LOYLOYS

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ...ΟΥΣΤ.....ΑΠΟ ΔΩ...ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Οτι αντιστεκεται στη Νεα Ταξη δηλ στον αναρχικο καπιταλισμο της χρηματοπιστωτικής ασυδοσισας πανω σε μια κοινωνια νεοφεουδαρχική και ολιγαρχική στη δομή της, θα πρεπει να φυγει απο τη μεση. Ειναι συμβολική κινηση η συλληψη του Καρατζιτς. Ουσιαστικά λένε:

Ειναι ανωφελο να αντιστεκεσαι!!!

Η απαντηση ειναι: Μπορει, αλλά πριν μου καρφωσουν το φερετρο θα σας γαμησω.

ΑΖ

ΥΓ: Η μετρα του ηδονιζομένου Δρουτσα ειναι Εβραικής καταγωγής.

East είπε...

Οι κάτοικοι της Σερβίας και όλων των Βαλκανίων κατάγωνται από την Αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο-Ρωμανία. Τα "έθνη" που υπάρχουν στα Βαλκάνια είναι τεχνητά κατασκευάσματα των μεγάλων δυνάμεων και της Δύσης, για να διασπάσουν τον Ελληνισμό και την Ρωμιοσύνη. Μέχρι πριν 150 χρόνια, σε όλα τα Βαλκάνια, το "Έλληνας" και το "Χριστιανός" ήταν ταυτόσημες έννοιες.

Η Ελλάδα, ως ηγέτης των Ορθοδόξων και διάδοχος του Βυζαντίου, πρέπει να τους υπενθυμίσει την καταγωγή τους, και να τους επανελληνοποιήσει χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον κάτοικο των Βαλκανίων είναι ή ξαναγίνει Ορθόδοξος και θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.