Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Κάθε μέρα θα είμαστε εκεί!




Επιτέλους ύστερα από αρκετό καιρό χαμογέλασε το χειλάκι μας! Η αρχή έγινε και αναμένεται η συνέχεια να είναι ακόμη πιο συναρπαστική!
Κόσμος από όλες τις ηλικίες, κόσμος πού επικοινωνούσε, πού συζητούσε, πού πρότεινε, πού είχε λόγο και αντίλογο. Ούτε ντουντούκες από συνδικαλιστές με ξύλινα και παροχυμένα συνθήματα ούτε λόγοι πολιτικών γεμάτοι αηδιαστικά ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις.


Κόσμος αυθόρμητος, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ, κόσμος πού ενδιαφέρεται για τον τόπο του, για το μέλλον του, για το μέλλον των παιδιών του.
Κόσμος πού αυθόρμητα έβγαζε συνθήματα-κεραυνούς εναντίον του σαθρού κομματικού κατεστημένου (Όσα συνθήματα μπορέσαμε να συγκρατήσαμε ακολουθούν στο τέλος του κειμένου).
Ίσως το πιο πετυχήμενο ήταν το: ‘Γιωργάκη ζούμε καμαριέρα να σε δούμε!’
Σύνθημα πού προκάλεσε το γέλιο της αρκούδας! Αυτή είναι η κατάντια των πολιτικών, αυτή είναι η γελοιότητα τους. Δεν αξίζει ούτε να ασχολούμαστε πια μαζί τους. Μόνο για να μας διασκεδάζουν είναι και μόνο θυμηδία προκαλούν. Θα ψάχνουν την κάλπη και ούτε την ψήφο τους δεν θα βρίσκουν! ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και η ώρα πού θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους πλησιάζει.
Το πιό συγκινητικό σύνθημα ήταν όταν ο κόσμος απευθυνόμενος στα ΜΑΤ φώναξε:
´Αφήστε τα όπλα κι ελάτε από εδώ’. Τι ωραία πού θα ήταν αν γινόταν κάτι τέτοιο…
Γυρνώντας σπίτι ένιωθα επιτέλους αισιόδοξος και ταυτόχρονα είχα μία γλυκιά προσμονή: Να ξημερώσει, να ξεμπερδέψω με τις υποχρεώσεις μου και το απόγευμα να είμαι και πάλι στο Σύνταγμα. Όπως και κάθε μέρα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Συνθήματα:
1. Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ
2. Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή
3. Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί
4. Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
5. Ήρθε η ώρα να φύγουν τα λαμόγια
6. Διώξτε το γιωργάκη το αμερικανάκι
7. Ο λαός απαιτεί η Βουλή στη φυλακή
8. Να δούμε πώς θα φύγετε μαλάκες από εδώ
9. Τζέφρυ γαμήσου και άντε παραιτήσου
10. Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα
11. Μού είπε η Βουλή να γίνω ευρωπαίος μού πήραν το ευρώ και μου έμεινε το πέος
12. Κλέφτε κλέφτες
13. Πάρε τη μαργαρίτα και μπρός δεν σε θέλει ο λαός
14. Κουφάλες κουφάλες έρχονται οι κρεμάλες
15. Ο λαός στη Βουλή οι προδότες στο Γουδή
Y.Γ: O πανικός των κρατούντων είναι έκδηλος, απόδειξη το μπλοκάρισμα των κινητών και του διαδικτύου στον χώρο της πλατείας του Συντάγματος. Γελοία δειλά ανθρωπάκια…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΤΣΙΠ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΒΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ.Η Ν.Τ.Π ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ.

Π.