Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δακρυγόνα στο υπουργείο Υγείας!


ΔΕΙΤΕ: Συγκρούστηκαν με την αστυνομία οι διαδηλωτές

Την οργή του υγειονομικού προσωπικού των νοσοκομείων προκάλεσε η άρνηση, τελικά, του υφυπουργού Υγείας να συναντήσει αντιπροσωπεία τους κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην οδό Αριστοτέλους.


Ομάδα των διαδηλωτών επιχείρησε να μπει στο υπουργείο αιφνιδιάζοντας τους άνδρες των ΥΜΕΤ που αντέδρασαν ρίχνοντας δακρυγόνα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και για τις δύο πλευρές, καθώς ούτε οι άνδρες των ΥΜΕΤ είχαν προλάβει να φορέσουν μάσκες.

Οι πόρτες του υπουργείου έκλεισαν και όταν ξανάνοιξαν ήταν για να βγουν άνδρες των ΜΑΤ με μάσκες αυτή τη φορά.

Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν εκ νέου ενώ ομάδα τους κατάφερε να μπει στο υπουργείο.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

toso malakas ine o ipourgos?????????
alla pio malakes emis pou ton plironoume
bre opou tous vrite min tous afinete se isixia ta arxidia tous dosame aksia
otan i doulia tou ine na eksiphreti ton politi

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα σας λεγω οτι ο ανθρωπος ειναι αντικειμενο ψυχιατρικής αξιολογήσεως. Παραληρηματικό θα τον έλεγα. Τετοιο αντικοινωνικό μενος ειναι πρωτογνωρο για υπουργό. Σαν να μην υπαρχει αυριο. Για να του πει μπραβο ποιός? Ο λαός ή το ΔΝΤ? Τι ανταλλαγμα αραγε του εχουν υποσχεθει? Υποτιθεται ειναι συνταγματολογος, αλλά δεν ξερει οτι δεν μπορει να εκχωρήσει την χωρα προς εκποιηση???

Παντως απυθυνόμενος στους πολιτες λεγω οτι εχει κανει ήδη σταση πληρωμων στα νοσοκομεια. Μας πληρωνει εφημεριες εναντι και αν…
Πασχιζει να ισοπεδωσει τα παντα. Οι προμηθειες οσονουπω τελειωνουν και θα σας βαζει να πληρωνετε για χρονια περιστατικά την παραμονή σας στο νοσοκομειο από το μισθό ή τη συνταξή σας!! Το κατεθεσε σημερα στη Βουλή το λαμογιο. Προκειται για ψυχοπαθητική προσωπικότητα. Ξερω τι σας λεω. Πρεπει να απαλλαγούμε από αυτή τη λεπρα οσο γινεται πιο γρηγορα! Δεν θα αφησουν τιποτα όρθιο. Οι νεότεροι ασφαλώς δεν ξερουν οτι για να μπεις σε νοσοκομειο το 50 και το 60 από την επαρχια (ΟΓΑ σημερινο δηλαδή) εβαζες τον πολιτικό μεσο (μεγάλη ξεφτιλα) ή τον παπά (και κυτταγανε και τα πολιτικά φρονηματα και οτι μαλακια τους ελεγε καθε χαφιές). Εκει θελουν να σας γυρισουν. Εμεις οι παλιοτεροι τα εχουμε ζησει πανω κατω και θα τα υπομεινουμε. Στην εξοδο ειμαστε άλλωστε. Εσεις ομως ειστε χαμενοι από χερι, χωρις μέλλον και πρεπει να παλεψετε χωρίς να τους δειξετε οικτο. Μην παρετε αιχμαλώτους. Να θυμαστε: Ο ανθρωπός ειναι εικών Θεού τεινουσα στο καθ’ ομοιωσιν κατ’ επιλογήν. Αυτοι ειναι ήδη οντολογικώς νεκροί…

ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ. Και με 100000 ψήφους!!! Για αυτο εχει σαλτάρει και εμφανιζει συμπτωματολογία παραληρήματος μεγαλειου.

Λενε οτι παιζει και τενις με τον Αδωνη στο Εκάλη κλαμπ…Α, μπα, διαδόσεις. Παντως εγώ του αφιερωνω το γνωστό τραγουδιτου Καλογεροπουλου: Οι ιππεις της Πυλου. ….Εμαθα παιζεις με χανουμακια με τουρκοπουλες κανεις χωριό κλπ.

Αντε να χαθεις γελοιο όν από τα ματια μου…Πουλημενε λακέ. Ηθελα να ξερα εκεινο το φοβερο κλασμα της αποσπασεως της ψυχής εκ του σωματος που θα περναει από τα ματια σου μπροστά πανοραμικά ο βιος σου τι αναφορα ρε μαλακα θα δωσεις στο Γκρεκο της φυλής. Πουλημενε Πανεπιστημιακέ δασκαλε του κωλου!

ΑΖ

Ανηρτηθη και εις ετερον blog αλλά πρεπει ο κοσμος να αντιληφθει οτι σε λιγο δεν θα μπορει να παει σε νοσοκομειο.