Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μετά το “ΟΧΙ”…ξέχασαν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ιστορική δήλωση του Καρατζαφέρη!



Ολες οι απείλες των τελευταίων ημερών ήταν “ παπάρια μέντολες”, όπως λέει γνωστός αθλητικός Σχολιαστής.
Να μια πομφόλυγα (μετά συγχωρήσεως) μας είπε ο Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών, απειλώντας μας για συναίνεση! Μας απείλει Ποιος; Ενας Ολλανδός;Αυτοί που στα Αρματα Μάχης έχουν μόνο μια ταχύτητα; Την Οπισθεν; Που παραδόθηκαν στον Χίτλερ μόνο με την εμφάνιση του τηλεγραφήματος;

Να πω για την λαγουδίνα την Μαρία; Ξεχάσατε την Επερώτηση-Πάσα που είχε κάνει στον Σημίτη για το θρήσκευμα στις ταυτότητες; Και μετά της έδωσαν την Καρέκλα του Επιτρόπου; Την επόμενη φορά κ.Δαμανάκη να κλειστείτε στην Σουίτα σας στις Βρυξέλες με προμήθειες μόνο Σαμπάνια και Χαβιάρι και φωνάζεται με το Ραδιόφωνο, “ Εδω Ε.Ε.-Εδώ Ε.Ε.” (κάνει ρίμα με το Μπε-Μπε των Ελλήνων που πίστεψαν στην γενιά του Πολυτεχνείου)
Να πω για τον “ φίλο” Ντε Εσταίν; Μα είναι Γάλλος! Πως μπορεί να τρομάξει κάποιον ένας Γάλλος; Θα κλείσει την Ντίσνευλαντ ή θα μας κόψει τα Τυριά; Ασε που τα Γαλλικά δεν είναι κι η πιο “ πολεμική” γλώσσα, έχετε δεί Γάλλο να θυμώνει;
Ολα τα παραπάνω, μαζί με την απειλή του Παπακωνσταντίνου ότι δεν θα έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις (πάλι;) ξεχάστηκαν κι ο Πρωθυπουργός είπε συνεχίζω μόνος μου! Οπώς το δίλημμα των δημοτικών εκλογών! Το ξέχασε και τελικά το τέλος του Κόσμου πήρε αναβολή για το 2012.
Συμπεράσματα από την Συνάντηση.
1. Ο Παπανδρέου και οι καραχαρίες του εξωτερικού (κι εσωτερικού) μπορούν να ακονίζουν τα δόντια τους και χωρίς συναίνεση, αφού οι τιμές την Ελληνικής Περιουσίας είναι σε…ιστορικά χαμηλα κι ο Πρωθυπουργός αποφασισμένος και ….βολικός.
2. Η δήλωση Οσκαρ ανήκει φυσικά στον κ.Καρατζαφέρη! Οι Ιστορικοί του μέλλοντος θα διαβάζουν την δήλωση αυτή, με προσοχή κι ευλάβεια, καθώς έδωσε νέο νόημα στην Αντίσταση των Ελλήνων κατά των Περσών. Τωρα θα μου πει κανείς οτι η Συμφωνία έγινε μεταξύ του Ευρυβιάδη και του Θεμιστοκλή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, και όχι μεταξύ Δημάρατου-Παπανδρέου ή του αφελή Εφιάλτη-Καρατζαφέρη για μας “ σωσουν” οι Πέρσες κι ο Στρος Καν της Εποχής! Αλλά αυτά είναι λεπτομέριες μπροστά στις Ιστορικές στιγμές. Ο Αδώνις μάλλον έμαθε μαγειρική και ξέχασε την Ιστορία.
3. Μπράβο σου Αντώνη, αλλά αυτές τις ρημάδες τις εκλογές πότε θα τις ζητήσεις; Οταν πουληθεί η ΔΕΗ στην “ χρηματιστηριακή της αξία”, δηλαδή 2δις! Οσα βγάζει μόνο από λογαριασμούς το χρόνο! Οταν πωληθεί ο ΟΤΕ 7 φορές κάτω από την αρχική αξία της Μετοχής; Για να καταλάβεται είναι σαν να έχετε διαμέρισμα αξίας 150.000 €, το νοικιάζεται 600,00 € το μήνα, ήτοι 7.200,00€ το χρόνο και στην ανάγκη το πουλάτε 7.200,00€! Βλακώδες; Οχι για τα κοράκια που θα το Αγοράσουν και τους Ελληνες συνεργούς τους. Αντωνη ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.
4. Μακράν καλύτερος από τον παρελθόν του ΣΥΝ ο Τσίπρα και γιατί έθεσε προ των ευθυνών του τον κ.Παπούλια που ενήργησε σαν αφισοκολλητής της Κυβέρνησης, αλλά και στην στάση του απέναντι στο μνημόνιο. Αυτά τα “ δήθεν” προοδευτικά κολλήματα να μην είχαν με Δραγώνες και τις Υπατίες, που κάνουν ακόμη και τους Αριστερούς να γελάνε, θα είχαν καλύτερα ποσοστά.
5. Το ΚΚΕ διακρίνεται, για την συνέπεια του κι αυτό είναι τουλάχιστον θετικό στην απάτη της συννένεση που ετοίμαζε ο ΓΑΠ.
Οσο για το αν ήταν μπλόφα η καταστροφολογία αρκεί να ακούσει κανείς την δήλωση του κ.Παπανδρέου.
«Η Ελλάδα χρειάζεται να δείξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενότητα. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί αλλά όχι εχθροί…Πρότεινα να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε μαζί για τις μεγάλες αλλαγές, να έχουμε κοινές θέσεις στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας» και υπερθεμάτισε της ανάγκης «να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή και ειρήνη στη χώρα μας».
Πως μεταφράζεται στα Αγγλικά το “ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

they said three, and two dancing!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΠ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΣΟΥΜΕ!!! ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

three singing and two dancing
and
the blackman if you wash, your soap you waste!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα.μια ταχυτητα τα αρματα τους,οπισθεν.αχαχαχαχα ωραιος