Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η Πρώτη Πανελλήνια Προσπάθεια Ανταλλαγής Προϊόντων- Υπηρεσιών Χωρίς Καθόλου Χρήματα!



Σκοτώστε τα χρήματα! Επιτέλους η πρώτη πανελλήνια προσπάθεια ανταλλαγής προϊόντων – υπηρεσιών. Παρακάτω είναι η επιστολή του δημιουργού της ιστοσελίδας. Στηρίξτε με κάθε μέσο αυτήν την προσπάθεια , προωθείστε το σε όλο τον κόσμο. Αυτά είναι τα εργαλεία με τα οποία θα πονέσουν οι τραπεζίτες και οι αδίστακτες “αγορές”.


Στηρίξτε το και ας υπάρχουν μικροατέλειες στη αρχή.
Αγαπητοί φίλοι...


Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την ίδρυση διαδικτυακού συνδέσμου με σκοπό την άμοιβαία ανταλλαγή προιόντων και υπηρεσιών χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος,
υπό την ονομασία “Λόγω Τιμής” http://www.logo-timis.gr
Ο κάθε άνθρωπος έχει αξία που δεν τιμάται νομισματικά. Η υπέρτατη τιμή ενός ανθρώπου είναι η Τιμή του. Η υπέρτατη έκφραση της Τιμής του είναι ο Λόγος του.
Ο βασικός σκοπός της ίδρυσης του συνδέσμου είναι η αναβάθμιση αυτών των αξιών της Τιμής και του Λόγου του ανθρώπου και η υπηρεσία τους στην ανθρώπινη επιβίωση και εξέλιξη.
Κανείς δεν πρέπει να αρρωστήσει σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά ή πνευματικά εξαιτίας της νομισματικής κρίσης.
Κανείς δεν πρέπει να στερηθεί των βασικών αναγκών επιβίωσης.
Κανείς δεν πρέπει να αισθανθεί μόνος, αβοήθητος και απαξιωμένος.
Αντιθέτως κάθε ένας δύναται να αναβαθμίσει την ζωή του και την υπόστασή του, υπό συνθήκες κρίσης. Νομοτελειακά, η σωστή διαχείριση ενός οξέος περιστατικού, θεραπεύει μία χρόνια προδιάθεση.
Μία από τις μεγαλύτερες αξίες του ανθρώπου είναι ο Λόγος της Τιμής του. Ο σύνδεσμος αυτός συνδέει τους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν σε αυτή την αξία.
Άνθρωποι συναντούνται σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο μέσω των βιογραφικών τους, και ανταλάσσουν αμοιβαία υπηρεσίες και προιόντα, με προσωπική συνεννόηση.
Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από μία εξαιρετική νομική υπηρεσία.
Αγκαλιάστε αυτή την προσπάθεια.
Είναι μία επένδυση που την οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας.
Με εκτίμηση και αγάπη
Σπύρος Κυβέλλος
Ιατρός Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ολο εγχειρημα ειναι πραγματικα πολυ ωραιο και μην ξεχναμε οτι κανενας ΦΠΑ δε μεσολαβει σε τετοιες ανταλλαγες οποτε δεν εχουμε να χασουμε κατι. Μπορουμε να δινουμε αυτο που μας περισσευει και να παιρνουμε αυτο που εχουμε αναγκη.

Αν και υποστηριζω αυτη την κινηση η ενσταση μου αφορα την ιδιοτητα του προσωπου που υπογραφει το ανωθεν κειμενο, ως ιατρος ομοιοπαθητικης ,αν λαβω υποψη μου αρθρα οπως
http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=405
http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=274
http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=86
αλλα και πολλα αλλα σε επιστημονικα περιοδικα ιατρικης.
Παραθετω αποσπασμα...

Προ ετών, είχε προκληθεί ευρεία συζήτηση στο περιοδικό της Μητροπόλεως Βόλου "ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ", Μητροπολίτης της οποίας ήταν τότε, ο νυν Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος. Έγραφε δε στο τεύχος του Δεκεμβρίου 1997: «Διαπιστώνομεν ότι η Ομοιοπαθητική αναλαμβά­νει έργον θρησκείας. Ο ομοιοπαθη­τικός ιατρός είναι ένας μυημένος, και σκοπός της ομοιοπαθητικής είναι η λύτρωση του ανθρώπου. Όλα αυτά αποπνέουν θρησκεία και θεολογία... Αυτά λοιπόν, και πάμπολλα άλλα, μας δημιουργούν ανησυχίες και είμε­θα επιφυλακτικοί έναντι της Ομοιο­παθητικής και των συναφών. Εις το χέρι των Ομοιοπαθητικών ευρίσκε­ται πλέον να ξεκαθαρίσουν τί είναι, τί ασκούν, πώς το ασκούν. Και να απορρίψουν τα απορριπτέα πρόσωπα, αρχές και κοσμοθεωριακές αντιλήψεις, που είναι ασυμβίβαστα με την ορθόδοξη πίστη και ζωή».


Οποτε ευχαριστω δε θα παρω απο το συγκεκριμενο ιστοτοπο καθως δεν μπορω να ξερω τι υποβοσκει αλλα οσο μπορω θα το ασκησω στο χωρο που μενω.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς,σχεδόν,πουθενά δεν ξέρουμε τι υποβόσκειφίλε.