Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Απλά ράμματα (;;;) ή ένας κομμένος τένοντας;;; Άλλο ένα ιατρικό λάθος που κοστίζει!



Γεια σας είμαι φοιτητής στην Αθήνα και θα ήθελα να καταγγείλω την αθλία συμπεριφορά και αντιμετώπιση από το νοσοκομείο Γεννήματα καθώς και το ιατρικό λάθος του ανθρώπου που θέλει να λέγεται γιατρός.
Στις 21/2 έκοψα το χέρι μου με γυάλινο μπουκάλι κάτω στον αντίχειρα . Πήγα κατευθείαν με ταξί στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ στα επείγοντα περιστατικά το τραύμα ήταν βαθύ και μπαίνω στα επείγοντα με μια σακούλα αίμα κάτω από το χέρι μου. Εκεί ΥΠΗΡΧΑΝ 3 ΙΑΤΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ 3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ .....
ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ‘’ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΑΝΕΙ ΑΙΜΑ’’ έτσι λοιπόν σηκώνεται ένας μισοκοιμισμένος κύριος και μας λέει για ηρεμήστε και βγάλε τη σακούλα από το χέρι αφού το κοιτάζει για περίπου 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ μου λέει πήγαινε απέναντι να στο ράψουν.
Μόλις πήγα απέναντι ήταν ένας άλλος κύριος που αφού το κοίταξε για να δει αν είχε μείνει γυαλί μέσα έραψε το τραύμα. Μια εβδομάδα αργότερα αφού έκοψα τα ράμματα σε άλλο νοσοκομείο λέω στον γιατρό ‘’ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ; "ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ" "ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ" πήγαινε στο ΚΑΤ μάλλον έχεις κόψει τον τένοντα. Έτσι και έκανα αφού πήγα εκεί και με είδε ο ειδικός χειρουργός μου είπε πως έχω κόψει τον τένοντα και το χέρι μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Ο ΤΕΝΟΝΤΑΣ. Αφού είχαν περάσει τόσες μέρες τα χείλη του τένοντα είχαν αποκλίνει και έτσι το χειρουργείο που έκανα την επομένη μέρα ήταν παρά πολύ δύσκολο . Μόλις τέλειωσα την επομένη μέρα το χειρουργείο ο γιατρός μου είπε ότι ήταν πολύ δύσκολο και αφού μου έβαλε γύψο μου λέει ότι θα χρειαστώ παρά πολλές φυσιοθεραπείες για να ξανακουνηθεί το χέρι μου. Να μην τα πολυλογώ μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, συνεχείς επισκέψεις στο νοσοκομείο ,αναμονή σε τεράστιες ουρές και έχοντας κάνει 20 φυσιοθεραπείες το χέρι μου ακόμα να κουνηθεί. Υπάρχει και η πιθανότητα να ξανακάνω χειρουργείο ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΨΕΙ.
Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΙΑΡΤΟΥ για ιατρική αμέλεια καθώς όσοι γνωρίζουν από ιατρική μου είπαν ότι είναι τρομερή αμέλεια και ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΧΕΡΙ Μ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ. Αν κάποιος γνωρίζει τη νομική διαδικασία ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ας με ενημερώσει στο kvazar21@hotmail.com

http://psifiakoohiro.blogspot.com

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμ@@@ τον τον πουστη. Καταντησανε οπως το δημοσιο κ τα νοσοκομεια. Κολοβαρανε ολοι μερα κ πληρωνονται οι μαλακες. Να παθουν κατι παρομοιο για να μαθουν...
Μονο για φακελακια ειναι οι μπασταρδοι.
Εγω ειχα σπασει την κλειδα μου κ οι αχρηστοι στο ΚΑΤ δεν ξερανε καν αν ειναι καταγμα ή οχι κ αν χρειαζεται ανορθωση για να ισιωσει το κοκαλο.
Μαθητευομενοι που δεν ξερουν τι τους γινεται.
Στην Ελλαδα πλεον αν παθεις κατι, παει, αυτο ηταν...ξεφτιλισμενο, αχρηστο μπουρδελοκρατος. Μπασταρδοι ολοι που κυβερνανε μονο να τρωνε ξερουνε. Να ψωφισουν ολοι, να σαπισουν στις φυλακες, να καουν αιωνια στην κολαση.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε πολυ φοβαμαι οτι επεσες σε "Ρουμανο-Βουλγαρους" γιατρους.Δεν εξηγειται αλλιως τοση αμελεια και αδιαφορια. Σου ευχομαι περαστικα και ταχεια αναρωση.

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω πως το ΕΣΥ πρεπει να καταργηθει. Πλουτισαν τοσοι γιατροι εις βαρος των Ελληνων πολιτων. Συν τοις αλλοις το ΕΣΥ δημιουργησε μεγαλη τρυπα στο χρεος της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

Να κινηθείς οπωσδήποτε νομικά. Τέτοιοι τύποι που θέλουν να ονομάζονται γιατροί πρέπει να πληρώνουν για την αμέλειά τους. Επιτέλους πρέπει να τους δώσουμε ένα μάθημα και όχι να τους αφήνουμε να κάνουν ανενόχλητοι και άλλα εγκλήματα. Μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ζώα.

Ανώνυμος είπε...

eixa to 2003 to idio me apotelesma na kopso to olenio neuro(to neuro tis afis) kai merxi simera na min exo afi sta 2 teleutaia daxtyla tou xeriou mou.....einai g.....ta i katastasi kai den ksero ean mporeis na vreis akri giati oloi einai mia klika....

Ανώνυμος είπε...

αστα να πανε φιλε..ου μπλεξεις με νοσοκομεια..εγω εσπασα το ποδι μου και επεσα σε ειδικευομενο...του ειπα οταν μου εβαζε γυψο γιατρε εχω την εντυπωση οτι δεν το δενεις σωστα το ποδι και μου ειπε τι λες τωρα την δουλεια μου δεν ξερω? αποτελεσμα μετα απο εναμιση μηνα στον γυψο οταν πηγα να τον βγαλω διαπιστωθηκε οτι ειχε δεσει θεοστραβα το οστο...και μου λεει το θεικο ο γιατρος....μην αγχωνεσαι κανενα προβλημα...θα το ξανασπασουμε το ποδι και θα το δεσουμε σωστα τωρα...μετα απο μπινελικια που του εριξα εφυγα με ενα στραβοδεμενο οστο που ακομα και σημερα με εμποδιζει να περπατησω σωστα...μπουρδελο κρατος εχουμε σε τι να διαφερουν τα νοσοκομεια μας.?

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια γίνονται και στα νοσοκομεια της Κρητης, μετα απο επέμβαση laser στα μάτια απέκτησα ένα σορό προβλήματα και οι γιατροί λεγανε οτι η εγχείρηση πέτυχε...

George είπε...

munhsh reee!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11.40 , ο ανθρωπος μιλαει για ιατρικη αμελεια και εσυ εκμεταλευεσαι την οργη που νοιωθουμε ολοι για αυτο που του συνεβηκε και το γυρνας στην ρατσιστική παράκρουση που εχεις πάθει...τελικα εισαι βαλτός ή βάλτος ? και τα δύο ειναι αντε γειά....

Ανώνυμος είπε...

ρε 2.29....κουμουνακι..κουμουνακι..??οταν λεει "ρουμανο βουλγαρους" εννοει ΕΛΛΗΝΕΣ που σπουδασαν εκει....και ειναι πολλοι τετοιοι...οπως και οδοντιατροι....καντουσ μυνηση αδερφε...και οταν με το καλο κερδισεις...καντους και τα μουτρα κιμα....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ??? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΣΑ ΣΕ BLOG???

Ανώνυμος είπε...

Μην ζητήσεις λεφτά. Να τον βάλεις φυλακή.
Εστω και για 1 μήνα. Θα πάθει εγκεφαλικό.
Αν ειναι και νεαρούλης, θα πάθει κι άλλα.....

dimitriskavalos είπε...

Πολύ φοβάμαι (γιατί μου έτυχε επαρχία ) πως οι δικηγόροι θα προσπαθήσουν να σε αποτρέψουν...>>και θέλει χρόνο και θέλει χρήμα<<..κάνε την μήνυση μόνος σου. Κάνε και μία αίτηση για το συμβάν να το έχεις στα χέρια σου για την Δίκη. (μην χαθεί καμία σελίδα) και καλή τύχη φιλαράκι..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ .ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε ρε δουλευταράδες που βγάλατε αμέσως τα συμπεράσματά σας, οτι όλοι είναι ασυνείδητοι και κωλοβαράνε στο ΕΣΥ...
Αν θέλετε να ξέρετε οι γιατροί ειδικευόμενοι που συναντάτε στα δημόσια Νοσοκομεία δουλεύουν σε μια βδομάδα όσες ώρες δουλεύετε εσείς όλο το μήνα και με μισθούς της πλάκας.
Επίσης το γεγονός οτι πετυχαίνετε ΜΟΝΟ ειδικευόμενους στα επειγοντα είναι γιατί έτσι είναι το σύστημα, οπότε στρέψτε πιο ψηλά τις μούντζες σας, που τους γλύφετε σα τα σκυλιά...
Και 1η μέρα ειδικευόμενος μπορεί να τον πετύχεις στα επείγοντα, όχι γιατί το επέλεξε αυτός... Και αν τολμήσει να ενοχλήσει κάποιον μεγαλύτερο τον παίρνει ο διάολος.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο παθών αρθρογράφος καλά θα κάνει να ζητήσει νομικά να βρεί το δίκιο του. Μην τρελαίνεστε όμως όλοι και κατευθείαν να ρίξετε λάσπη σ'όλους τους γιατρούς...

Επειδή είσαστε άσχετοι με το τι συμβαίνει στα Νοσοκομεία, σας πληροφορώ οτι πολλοί απο τους ειδικευόμενους που βρίζετε είναι η κολώνα τους ΕΣΥ και δουλεύοντας πολλές φορές απλήρωτοι, άΰπνοι και εξουθενωμενοι κρατιέται το ΕΣΥ ακόμα σε λειτουργία. Αν αυτοί εφάρμοζαν το Νόμο και τα εργασιακά τους δικαιώματα, τοτε ΔΕ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ όταν πηγαίνατε !!

Άντε, γιατί καλό το δίκιο του αρθρογράφου, αλλά και η αχαριστία ακόμα χειρότερη!

Ένας γιατρός

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ το ίδιο ακριβώς έπαθε ο πατέρας μου το 1981.Αυτήν την στιγμή το χέρι του έχει 67 τοις εκατό αναπηρία και επειδή δεν κινήθηκε εγκαίρως νομικά δεν έβγαλε άκρη (πέρασαν βέβαια 5χρόνια για να αποφασίσει να κάνει τη κίνηση...)Να κινηθείς νομικά το συντομότερο γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες.Επίσεις να διεκδικήσεις να βγεις σε αναπηρική σύνταξη (δεν παίζει ρόλο η ηλικία) αλλά να μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.Να κάνεις επίσεις μήνυση για ψυχική οδύνη επειδή και καλά έπαιζες πιάνο και δεν θα μπορείς να ξαναπαίξεις ή ότι άλλο σκεφτείς.Επειδή δεν μιλάμε μας γαμάνε!Σου εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα...Φίλε είμαι φοιτητής νομικής στην Αθήνα.Προχώρα το...Βάρα μηνύσεις...Ο νόμος είναι σχετικά αυστηρός με τέτοιες περιπτώσεις..Διεκδίκησε πολύ υψηλές αποζημιώσεις...Αν έχεις κρατήσει μάρτυρες ή έγγραφα ακόμα καλύτερα.

jorpra είπε...

επειδη κανεις δεν αναφερθηκε στο πως θα κινηθεις τελικα, σε συμβουλευω να κρατησεις οτι αποδεικτικο στοιχειο μπορεις να μαζεψεις, αλλα το καλυτερο το οποιο κοστιζει ομως αλλα δεν παραβλεπεται, ειναι η γνωματευση απο ιατροδικαστη. Σιγουρη νικη επι του δικαστηριου. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.