Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Aναγνώστης: Αν έχετε τα κότσια δημοσιεύστε το


Φίλε μου, επικοινωνήσαμε με τον Άδωνι και η φώτο που έστειλες δεν έχει καμία σχέση με την αττική οδό ούτε τον χρηματοδότησε. Απλά ήταν το όνομα του συνδυασμού. Οπότε είσαι λάθος.
Αγαπητό anti-ntp, θα ήθελα πολύ να ρωτήσετε τον Άδωνις για τα διόδια που είναι παράνομα και αντισυνταγματικά. Γιατί δεν μιλάει για αυτό; Γιατί δεν αγωνίζεται για την μεσαία τάξη που υποφέρει απο τα χαράτσια των διοδίων;  Μήπως επειδή τον χρηματοδοτεί ο Μπόμπολας;;; Για δείτε αυτή την φωτό και θα καταλάβετε τι ρόλο παίζει ο Πατριδέμπορας τσιράκι των τραπεζών.
Στην φωτό βλέπουμε οτι χορηγός στην περιφεριακές εκλογές του Άδωνι ήταν ο Μπόμπολας....
παρέα με τον αρχιμασόνο Γουδή
αναγνώστης

anti-ntp: όπως είδες, δεν μασάμε

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ipervoles

Ανώνυμος είπε...

pou akrivos einai o mpompola???So "Attiki Odos" ???xaxa e de pate kala, afto itan to onoma tou syndiasmou, sinelthete

Ανώνυμος είπε...

Akoma mia fora adiavastoi...... "Attikh Odos" htan to onoma tou syndiasmou....

Krima mykoniato kai Anti-nea giati adikeite tous eavtous sas...

Ανώνυμος είπε...

Den filtrarete ta dedomena prin ta anartisete, viazosaste kai peftete se lathi.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ??????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

"anti-ntp: όπως είδες, δεν μασάμε "

Το είδαν οι διαχειριστές και το ανέβασαν...εγώ σαν αναγνώστης μπορεί να ανεβάζω οτι θέλω....να είμαστε λίγο σοβαροί

Hellas-Orthodoxy είπε...

Καλα,τωρα το πηρατε ειδηση πως ο συνδυασμος του συγκεκριμενου λεγοταν "Αττικη Οδος";

Επι του θεματος,φυσικα δεν μπορει να αποδειχθει πως το επελεξε επειδη τα πηρε απο τον Μπομπολα κλπ.

ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ,ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΥ!

Ο καθενας,βγαζει τα συμπερασματα του.Εμεις,θεωρουμε πως απλα το εκανε για να του πεταξει κανενα ψιχουλακι ο Μπομπολας,μιας και η συζυγος κανει...καριερα στα μεσα του εργολαβου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά...έλεος όμως...έτσι λεγόταν ο συνδυασμός του...ελέγξε λίγο τι ανεβάζετε. Το αν τον χρηματοδότησε τον Μπουμπούκο ο Μπόμπολας είναι άλλο που δεν μπορεί προς το παρόν να αποδειχθεί...Τη γυναίκα του πάντως αυτός την πλήρωνε...:p...A και ένα μήνυμα στον Άδωνι: Σε έχει φάει ο νεοφιλελευθερισμός αγόρι μου...έχεις μπει σε μονοπάτια που είναι πολύ σκοτεινά! Μα πάρα πολύ σκοτεινά!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ? ΠΑΣΟΚ -ΝΔ....ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ? Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ? ΑΡΑ?

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ? ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ?
''ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ''....ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ?ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΛΕΜΕ....ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ?

ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΔΡΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕΤΕ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ,ΚΑΙ ΓΑΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ( ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΟΙΝΟΣ)

ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΗΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.....ΣΥΝΕΠΩς ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ.... ΖΟΥΔΙΑ Ε ΖΟΥΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πασοκ και νδ...μαλιστα...αλλα και οι αλλοι δεκανικια ειναι...να τα λεσ ολα τα λογια....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ να ασχολείστε με τον "Μπουμπούκο" (κατά την σύζυγον του)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ 12ΘΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΑΠΟ... ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!! ΤΟΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜΙΑ!!.. ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ,ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΔΑΙΡΑΣΤΕΣ!!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ Η ΠΡΟΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!! ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ .. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΗΦΙΣΤΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ!!!
ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΚΩΛΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!...Ή ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ..ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ,,ΤΗΣ ΣΙΩΝ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΛΕΚΥΣ!!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ)ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΣΟΣ.ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΑΜΥΑΛΟΙ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΓΩ ΡΕ Σ ΕΣΩΣΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ,ΕΓΩ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΑΑΑΑ! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΙΠΑΜΑΙ)ΑΝΤΕ Κ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Paidoi o Adonis theorite apo polous ikanos politikos kai tha mporouse na simvouleusi to prothipourgo se ethnika themata kathos einai patriotitis kai gnostis oso kanenas allos.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ)!!!!!!!!!!!!

Μυρταλη είπε...

εσυ ανωνυμε απο....το Νιγηρια εισαι και γραφεις με αγγλικα γραμματα....?.Μονος γραφεις μονος σου διαβαζεσαι

Ανώνυμος είπε...

Exete kollhsei oloi me to mnhmonio...pou eisastan oloi vre gatakia tosa xronia pou katestrefan thn xwra ola ta lamogia? pou eisastan otan dielyan thn paideia? otan paredidan ta imia? otan edinan to onoma ths makedonias? otan katargousan tis parelaseis? pou polemousan ta h8h kai ta e8ima?? POUTHENA !!! twra pou ir8e to mnhmonio kai sas pire 50-100-200 evrw apo thn tseph bgainoun oloi stous dromous... kanena sevasmo se avto ton volepsakia lao..mono gia ta fragka bgainei stous dromous...kamia ideologia kamia h8ikh....eseis de vazae meson na beite sto dhmosio? de fylagate katourimenes podies na paei to paidi sas navtiko-aeroporia na einai konta? eseis den eisastan pou plhrwnate gia na parete to diplwma? oi dromoi twra eginan karmanioles kai ta diodia paranoma????? 40 xronia poios tous pshfhze??? OUST kai pali OUST

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6:24 τα λες καλά.Δεν μπορεί ο απλός λαός όμως να είναι διορατικός αλλά και να μπορεί να δει πέρα από την εικονική πραγματικότητα της τηλεόρασης.Δεν ανήκω σ'αυτούς που ψήφισαν αυτούς αλλά κατανοώ την πλάνη και την παγίδα που στήθηκε και ήταν φυσικό να παρασύρει πολλούς.Σε παρακαλώ μην βάλεις κατά αυτών.Η ενότητα είναι ένα στοιχείο που σε συνδυασμό με κάποια άλλα μπορεί να μας σώσει.Ακόμη κι ο Ύψιστος συγχωρεί,ποιοι είμαστε εμείς που δεν θα το κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ean dex8oume oti paraplanh8hke o laos giati oxi kai oi politikoi tote? Giati zhtame ey8ynes deksia kai aristera? Prwta se mas prepei na koitaksoume, na skypsoume to kefali kai na pame mprosta....mono etsi....
Otan en mia nykti o pateras tou giwrgaki diplasiaze mis8ous kai eisfores gia tis etaireies poia eikonikh pragmatikothta?? Giati oi paterades kai oi pappoudes mas elegan "fagame pswmi".....?? mia xara ta evlepan ,apla e8elotyflousan...kai twra plhrwnoume emeis....

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΚΑΤΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ,ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΣΑΣ,ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι ένα blog να είναι προσεκτικό στο τι αναρτά για να έχει κύρος. Αττική οδός ήταν το όνομα του συνδυασμού στις εκλογές για την περιφέρεια αττικής, γι'αυτό και το λογοπαίγνιο αττική οδός στο όνομα του ψηφοδελτίου. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή φοράει παρωπίδες ή είναι κομματόσκυλο ή απλώς στερείται βασικών νοητικών λειτουργιών. Προσοχή λοιπόν γιατί οι δήθεν αγανακτισμένοι αναγνώστες μπορεί να μην είναι απλώς βλάκες αλλά επικίνδυνοι προβοκάτορες και προδότες. Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις γιατί ο πατριωτικός χώρος δεν μπορεί να προκόψει.
Γιώργος Β.

Ανώνυμος είπε...

Φταίει το ΠΑΣΟΚ... φταίει η ΝΔ... φταίει ο Αδωνης... φταίνε οι Σιωνιστές, Μασώνοι, Εβραίοι, Αντίχριστοι...
ο Μοναδικός που δεν φταίει ειναι ο Ελληνάρας του φραππέ, της τεμπελιάς, του λαδώματος, της πουστιάς, της "εξυπνάδας", της τεμπελιάς, της λαμογιάς, του "πως θα βγάλουμε κανένα φράγκο??".
Ο Ελληνάρας δημόσιος υπάλληλος και ο Ελληνάρας ιδιωτικός υπάλληλος που εργάζεται και παράγει σαν δημόσιος υπάλληλος!
Ξεκολλήστε απο την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα , που σας καλοβόλευε να κάθεστε και να τα αρπάζετε για τα μπουζούκια και τις γαρδένιες, βάλτε τον κώλο σας κάτω να παράγεται έργο, γίνεται πιο ηθικοί να μην κλέβετε τον συνάνθρωπο σας είτε έλληνα είτε τουρίστα, ξεχάστε εύκολες εποχές αράγματος, βγάλτε κυβέρνηση Πατριωτών, χωρίς να ονειρέυεστε ότι εμείς οι μεγάλοι Ελληνες θα γαμήσουμε όλο τον πλανήτη, και όλα θα πάνε καλά!

ΕΧΑΙΤΛΕΟΣ είπε...

ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΓΑΡ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................