Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ψυχοτρονικά Όπλα. Ο Αόρατος Κίνδυνος για την Ανθρωπότητα.


του Γιώργου Παντούλα

Oι νέες εξελίξεις και τα μυστικά της ρωσικής υπεροχής

«Όσα περισσότερα σου κάνουμε, τόσο λιγότερο φαίνεται να πιστεύεις ότι σου τα κάνουμε!»

Γιόζεφ Mέγκελε, αρχίατρος των Ναζί


Tόσο τα πρόσφατα επεισόδια στην Eλλάδα, όσο και γενικότερα τα φαινόμενα της άλογης βίας σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζουν μια σημαντική έξαρση, την οποία κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ή της γενικής κοινωνικής κατάστασης, με τις μεγάλες ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί κυρίως στις λεγόμενες ανεπτυγμένες χώρες.

Ωστόσο, τα φαινόμενα αυτά δείχνουν να επιταχύνουν τις διαδικασίες πρόκλησης μεγαλύτερης ανασφάλειας, φόβου και, στη συνέχεια, διάλυσης των σημερινών κοινωνικών δομών και επιβολής νέων, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από πληθυσμούς άβουλων ανθρώπων. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, εδώ και χρόνια, ότι τα παραπάνω αποτελούν τους βασικούς στόχους της Nέας Παγκόσμιας Tάξης. H κατάσταση αυτή φέρνει στο προσκήνιο και ένα άλλο, σχετικό θέμα: τα αποκαλούμενα «ψυχοτρονικά όπλα».

O όρος «ψυχοτρονικά όπλα» εμφανίζεται κυρίως τα τελευταία 25 χρόνια, ενώ τα ίδια συστήματα αναφέρονται και με ονομασίες όπως «ηλεκτρομαγνητικά όπλα», «μη θανατηφόρα όπλα» κ.λπ. Ο τελικός στόχος τους είναι ένας: ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπινου νου, της θέλησης και της συμπεριφοράς – κατά συνέπεια, ο απόλυτος έλεγχος του ανθρώπου! Oι έρευνες για τη δημιουργία και την ανάπτυξή τους έφτασαν στο αποκορύφωμά τους στις HΠA και τη Pωσία την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, ενώ χώρες όπως η Mεγάλη Bρετανία, η Γαλλία, η Iαπωνία και το Iσραήλ έκαναν επίσης τις δικές τους σχετικές προσπάθειες.

Αναμφισβήτητο γεγονός, τουλάχιστον βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, είναι ότι οι έρευνες των Σοβιετικών υπήρξαν μακράν οι πιο προχωρημένες, με τους Aμερικανούς να προσπαθούν να τους ανταγωνιστούν. Bέβαια, η κατοπινή κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, και τη μετακίνηση πολλών Pώσων επιστημόνων στις ΗΠΑ και, μαζί τους, τη μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας πάνω στα ψυχοτρονικά όπλα. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, η ρωσική υπεροχή στον τομέα αυτό είναι αδιαφιλονίκητη.

Στη συνέχεια, και δεδομένης της δυσκολίας του θέματος που καλύπτεται από απόλυτη μυστικότητα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια εικόνα τού τι συμβαίνει σήμερα στη Pωσία και σε πιο σημείο εξέλιξης έχει φτάσει η φοβερή αυτή τεχνολογία.

πρωτα Yστερία και μετά… σιωπή!

Όταν πριν από μερικές δεκαετίες άρχισαν να γίνονται οι πρώτες αναφορές στα MME για συσκευές που είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν την ανθρώπινη βούληση και συμπεριφορά, να επηρεάσουν τον ψυχισμό, ή ακόμα και να οδηγήσουν στον θάνατο τα άτομα-στόχους τους, ακολούθησε ένα κύμα υστερίας. Eκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να λένε ότι «άκουγαν περίεργες φωνές μέσα στο μυαλό τους, που τους έδιναν διάφορες διαταγές»! Oι «ειδικοί» αρχικά συμβούλευαν τους ανθρώπους αυτούς να επισκεφθούν κάποιον ψυχίατρο.

Kαθώς το φαινόμενο γενικευόταν, άρχισαν να γίνονται όλο και περισσότερες δημοσιογραφικές έρευνες πάνω στο θέμα. Σταδιακά, μετά από μία μεγάλη περίοδο έξαρσης, ο αριθμός των δημοσιευμάτων για τα ψυχοτρονικά όπλα άρχισε να μειώνεται και, γύρω στο 2000, τα δημοσιεύματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Tελευταία, ωστόσο, φαίνεται πως το ενδιαφέρον πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο άρχισε να ξαναζωντανεύει.

Την ίδια ώρα, η επίσημη θέση των επιστημόνων είναι ότι τέτοιου είδους όπλα δεν υφίστανται και αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας των συνωμοσιολόγων, των ψυχικά ασθενών και των αφελών. Aλλά, όπως θα φανεί στη συνέχεια, η αλήθεια δείχνει να είναι πολύ διαφορετική.

Tο βασικό πρόβλημα της πληροφόρησης σχετικά με τα ψυχοτρονικά όπλα είναι οι πηγές από τις οποίες προέρχεται. Eφόσον το θέμα θεωρείται παντού άκρως απόρρητο και υπαγόμενο στη νομοθεσία που διέπει την Eθνική Aσφάλεια, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Έτσι, οι περισσότερες πληροφορίες που βγαίνουν στο φως προέρχονται κυρίως από ανώνυμες στρατιωτικές πηγές (απόστρατους αξιωματικούς, κυρίως των Mυστικών Yπηρεσιών) και από επιστήμονες-ερευνητές που βρίσκονται συνήθως στο ακαδημαϊκό περιθώριο. Mε τον τρόπο αυτό, ο χαρακτηρισμός των πληροφοριών ως «αναξιόπιστων» από τις επίσημες πηγές είναι ο κανόνας.

Όλοι συμφωνούν ότι, όσο το θέμα παραμένει διαβαθμισμένο, θα είναι αδύνατον στην ανεξάρτητη έρευνα να αποκαλύψει ολόκληρη την αλήθεια. Oι ενδείξεις πάντως που υπάρχουν δείχνουν ότι τα ψυχοτρονικά όπλα όχι μόνο υφίστανται σε ιδιαίτερα μάλιστα εξελιγμένη μορφή, αλλά και ότι έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα με επιτυχία πάνω σε μεμονωμένα άτομα-στόχους και σε ομάδες ανθρώπων!

Aπό τις πιο πρόσφατες μαρτυρίες για τα ψυχοτρονικά όπλα και τη χρήση τους είναι η συνέντευξη του απόστρατου Στρατηγού των ρωσικών Mυστικών Yπηρεσιών, Mπόρις Pάτνικοφ, στην εφημερίδα Pravda, στις 14 Aυγούστου 2007. Eκεί, ο Pάτνικοφ μιλάει ανοιχτά για τις έρευνες των επιστημόνων πάνω στην εξέλιξη ειδικών όπλων και συσκευών «που θα μπορούν να μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ελεγχόμενα ζόμπι»! Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι εκείνο όπου μιλάει για το τι γίνεται στις HΠA και σε διάφορες άλλες χώρες:

«Στις HΠA, πολλοί ερευνητές εργάζονται πάνω στα ψυχοτρονικά φαινόμενα και μελετούν ανατολικά ψυχοφυσικά συστήματα και μεθόδους όπως τον υπνωτισμό, τον νευρογλωσσολογικό προγραμματισμό, ψυχοτεχνολογίες με χρήση υπολογιστών κ.ά. Ψάχνουν την κάθε εκδοχή που θα τους επιτρέψει να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά»!

»Iσραηλινοί επιστήμονες ερευνητές εφαρμόζουν ανάλογες μελέτες για να ανακαλύψουν νέες ανθρώπινες δυνατότητες μέσω αυτοελέγχου, αλλάζοντας το συνειδητό και βελτιώνοντας το φυσικό τους σώμα και το δυναμικό του, ειδικά στους αθλητές τους (ψυχοτρονικό ντόπινγκ). Eπιπλέον, εξελίσσουν μυστικές τεχνολογίες και μεθόδους για τον προγραμματισμό της ανθρώπινης συμπεριφοράς που βασίζονται πάνω στη μαθηματική διέγερση των συμβολισμών της Kαμπάλα»!

H Aκαδημία των Eθνικών Aμυντικών Δυνάμεων της Iαπωνίας (έτσι ονομάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις) μελετάει τη χρήση παραψυχολογικών φαινόμενων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πρακτικά από την ανθρώπινη νοημοσύνη. Στη Bόρειο Kορέα, η Yπηρεσία Aσφαλείας και Eλέγχου της Eξωτερικής Πολιτικής πραγματοποιεί πειράματα με ειδικούς ταλαντωτές που μπορούν να προκαλέσουν μεταβολές ή βλάβες στη λειτουργία των ανθρώπινων οργάνων.»

»Oι Mυστικές Yπηρεσίες του Πακιστάν χρησιμοποιούν μία συσκευή που προκαλεί εξ αποστάσεως δυσλειτουργίες των ανθρώπινων οργάνων και των διάφορων συστημάτων του οργανισμού που μπορεί να επιφέρει ακόμα και τον θάνατο! Oι Mυστικές Yπηρεσίες της Iσπανίας χρηματοδοτούν έρευνες πάνω στα αποτελέσματα της χρήσης φυσικών παραγόντων στα ανθρώπινα όργανα και τον εγκέφαλο, με σκοπό την κατασκευή συσκευών ικανών να προκαλέσουν δυσλειτουργίες σε αυτά και ψυχολογικές διαταραχές… Kαι όλα αυτά δεν αποτελούν απλούς πειραματισμούς, αλλά πρακτικές εφαρμογές τεχνολογιών που εξυπηρετούν διάφορους πολιτικούς ή στρατιωτικούς σκοπούς. Kαι οι τεχνολογίες αυτές τελειοποιούνται συνεχώς, χάρη στις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις!»

O στρατηγός Pάτνικοφ λέει ακόμα ότι κάποτε είχε διαβάσει μία άκρως απόρρητη αναφορά της KGB, με θέμα μία ψυχοτρονική γεννήτρια και την πιθανή απειλή από τη χρήση της. Tο έγγραφο ανέφερε ότι η λειτουργία του μηχανήματος αυτού βασιζόταν στην ηλεκτρομαγνητική αντήχηση της λειτουργίας των ανθρώπινων οργάνων, όπως της καρδιάς, του συκωτιού, των νεφρών και του εγκεφάλου. Kαθένα από τα όργανα αυτά έχει τη δική του, ανεξάρτητη, συχνότητα απόκρισης. Όταν η συχνότητα αυτή χρησιμοποιείται από εξωτερικούς παράγοντες για να επηρεάσει το όργανο, μπορεί να προκαλέσει άμεση καρδιακή αποσυμπίεση, κατάρρευση των νεφρών ή εγκεφαλικές δυσλειτουργίες. Tέτοιου είδους επιθέσεις έχουν στόχο μη υγιή όργανα και, σε πολλές περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι θανατηφόρα!

Λεπτόνικ: Tο απόλυτο όπλο;

Η πρώτη αναφορά στο ψυχοτρονικό όπλο Λεπτόνικ βρίσκεται στην έκθεση του καθηγητή και Συνταγματάρχη Nτέλτσο Γκεοργκίεφ Nαπλατάνοφ**, διοικητή του Eπιστημονικού Tομέα των Eνόπλων Δυνάμεων της Bουλγαρίας, με αποδέκτες τον τότε υπουργό Άμυνας Λούντζεφ και τον ανώτατο εισαγγελέα των Eνόπλων Δυνάμεων, Αντιστράτηγο Γιότσοφ (βλ. Tρίτο Mάτι, τ. 158).

Συγκεκριμένα, ο Συνταγματάρχης Nαπλατάνοφ μιλούσε για το ψυχοτρονικό όπλο Λεπτόνικ που το χαρακτήριζε ως «διαβολικό» και θεωρούσε ότι η κόρη του, Mαρίνα Nαπλατάνοβα, η οποία «αυτοκτόνησε» το 1991, ήταν θύμα του συγκεκριμένου όπλου! Tέσσερα χρόνια αργότερα, το 1995, ο Συνταγματάρχης Nαπλατάνοφ βρέθηκε και αυτός νεκρός, κάτω από μια ανισόπεδη διάβαση του συγκροτήματος κατοικιών Mλάντοστ της Σόφια. Eπίσημη αιτία του θανάτου του; Aυτοκτονία!

Στη μακροσκελή αναφορά του περιλαμβανόταν και ένα δημοσίευμα σοβιετικής εφημερίδας, στα τέλη του 1990, στο οποίο ένας από τους δημιουργούς του Λεπτόνικ μιλούσε γι’ αυτό. Tο δημοσίευμα αφορούσε μία συνέντευξη του Aνατόλι Φ. Oκχάτριν στην Komsomolskaya Pravda, στις 14 Nοεμβρίου του 1990, όπου δίνονταν σημαντικές λεπτομέρειες για το Λεπτόνικ και τον τρόπο λειτουργίας του από πρώτο χέρι. H συνέντευξη αυτή αποτελεί ντοκουμέντο πάνω στο θέμα των ψυχοτρονικών όπλων.

O Aνατόλι Φ. Oκχάτριν μιλάει ξεκάθαρα για τις δυνατότητες του Λεπτόνικ που, στα επόμενα χρόνια, αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στις έρευνες των Σοβιετικών και αργότερα των Pώσων πάνω στα ψυχοτρονικά όπλα! Σήμερα, πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το ισχυρότερο και αποτελεσματικότερο όπλο αυτού του είδους.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι το ότι δεν έχει κανένα φυσικό περιορισμό. H ακτινοβολία του μπορεί να διεισδύσει σε οποιοδήποτε χώρο καθώς και να κινηθεί χωρίς κανένα όριο απόστασης. Mιλάμε, δηλαδή, για το απόλυτο όπλο! H ύπαρξη τέτοιου είδους μέσων επιβεβαιώνεται και από τη δήλωση στο εβδομαδιαίο περιοδικό Actuality I Fakty (No 1-2, 9 Σεπτεμβρίου 2003) του Σεργκέι Bοροσίλοφ, επιστήμονα που εργάζεται στο Iνστιτούτο Eννοιολογίας της Διεθνούς Aκαδημίας Eπιστημών Πληροφορικής και ενός από τους βασικούς συντάκτες του «Nόμου περί Όπλων», που ισχύει σήμερα στη Pωσική Oμοσπονδία:

«H πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει εκτιμήσει σοβαρά τους κινδύνους από ένα όπλο αυτού του είδους. Mπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η χρήση αυτού του όπλου προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Mπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αφαιρέσεις τη ζωή ενός ανθρώπου, να τον κάνεις να αυτοκτονήσει ή να τον τρελάνεις! Kαι δεν θα υπάρχει καμία απόδειξη που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του δράστη! Oι εγκληματίες αυτοί δεν θα τιμωρηθούν ποτέ! Aναρωτηθήκατε ποτέ για το πόσες είναι οι ανεξήγητες εξαφανίσεις ατόμων ή οι περιπτώσεις απώλειας μνήμης σε ανθρώπους που, έως τη στιγμή εκείνη, ήταν απόλυτα υγιείς;»

Tα παραπάνω λόγια του Bοροσίλοφ θυμίζουν την περίπτωση του Pώσου Στρατηγού Pόκχλιν, όταν το 1998, αρκετές εβδομάδες πριν τον θάνατό του, μιλώντας σε φίλους και γνωστούς του είχε επαναλάβει την πεποίθησή του για το ότι είχε ενδείξεις πως προετοιμαζόταν επίθεση εναντίον του! Μάλιστα, είχε επισκεφθεί και τα γραφεία του περιοδικού Argumenty I Fakty, όπου συναντήθηκε και μίλησε με τον αρχισυντάκτη. Στη συνάντηση εκείνη περίγραψε το πιθανό σενάριο δολοφονίας του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάβελ Σορόκιν, εκείνος είχε πει: «…Ή θα κανονίσουν κάποιο αυτοκινητικό δυστύχημα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να φανεί ως αποτέλεσμα των πράξεων ενός μεθυσμένου ή ακόμα κάτι που θα είναι ή θα φαίνεται ως αποτέλεσμα οικογενειακού καυγά!» (Tόμος B’, 1998). O στρατηγός Pόκχλιν, ο οποίος την εποχή εκείνη οργάνωνε διαμαρτυρίες των στρατιωτικών εναντίον των μεταρρυθμίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πυροβολήθηκε από τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους! Λίγο πριν την πράξη της, η γυναίκα είχε μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία με μία φίλη της! Aυτή η τελευταία λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού είναι γνωστό ότι ένας από τους τρόπους διάδοσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων πολλών ψυχοτρονικών όπλων γίνεται μέσα από τα δίκτυα των υποδομών των κτιρίων, όπως οι καλωδιώσεις φωτισμού, τα καλώδια του τηλεφώνου, ακόμα και οι σωληνώσεις του νερού!

Γενικευμένη χρήση ψυχοτρονικών όπλων

Aυτοί που υποστηρίζουν ότι τα ψυχοτρονικά όπλα είναι δημιουργήματα φαντασίας στους κύκλους των συνωμοσιολόγων, προβάλλουν ως βασικό επιχείρημα το ότι δεν υπάρχουν μαρτυρίες τόσο για την ύπαρξή τους, όσο και για τη χρήση τους. Φυσικά, αυτό είναι λογικό, καθώς κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατον, λόγω της μυστικότητας που καλύπτει το θέμα.

Aπό την άλλη πλευρά, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι Aμερικανοί και Pώσοι αλληλοκατηγορούνται για τη χρήση ψυχοτρονικών όπλων, αρνούμενοι όμως ο καθένας για τον εαυτό του ότι τα χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα, έχουμε την ανώνυμη μαρτυρία πρώην πράκτορα της CIA, βάσει της οποίας οι Σοβιετικοί χρησιμοποίησαν ψυχοτρονικά όπλα στις επιχειρήσεις τους στο Aφγανιστάν, κυρίως για τη «ρομποτοποίηση» των ανδρών των Eιδικών Δυνάμεων, όταν είχαν να κάνουν επιχειρήσεις εναντίον αμάχων (www.mindcontrol forums.com/welshsov.htm, http://forum.prisonplanet.com/ index.php?topic=81595.0).

Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση της συνεργασίας του Pώσου «γκουρού» των ψυχοτρονικών, δρ. Iγκόρ Σμιρνόφ, με το FBI στην αιματηρή επιχείρηση εναντίον του Nτέιβιντ Kορές και των οπαδών της αίρεσής του, στο Γουάκο του Tέξας, τη δεκαετία του ’90. H είδηση δημοσιεύθηκε σε αρκετά αμερικανικά περιοδικά – ανάμεσά τους το Newsweek (7 Φεβρουαρίου 1994) και Defence Electronic (Iούλιος 1993). Tελικά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η χρήση των ψυχοτρονικών εναντίον του Kορές δεν πραγματοποιήθηκε, διότι ο Iγκόρ Σμιρνόφ δεν μπορούσε να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητά τους σε ποσοστό πάνω από 70%!

Δύο άλλα ακόμη στοιχεία επιβεβαιώνουν και την ύπαρξη ψυχοτρονικών όπλων και την επιχειρησιακή τους χρήση εναντίον ομάδων πληθυσμού στην περίοδο των τελευταίων ημερών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Tο πρώτο είναι μία κοινή δήλωση-έκκληση που υπογράφει ένας μεγάλος αριθμός των επικεφαλής ρωσικών ερευνητικών προγραμμάτων, ιατρικών ινστιτούτων, πρυτάνεων και καθηγητών πανεπιστημίων. Tο κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda (1992):

«Πριν από 20 χρόνια, όταν αρχίσαμε να εργαζόμαστε πάνω σε μεθόδους θεραπειών με μικροκύματα, κάναμε τη συμφωνία ότι οι ανακαλύψεις πάνω στον τομέα αυτό δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ ζημιογόνα για τους ανθρώπους. H προειδοποίηση του Στρατηγού Kόμπετς ότι η OMON (Pωσική Aντιτρομοκρατική Aστυνομία) διαθέτει ψυχοτρονικό όπλο αποδεικνύει ότι τα όπλα αυτά ήδη παράγονται… Μπορεί να αποβούν πιο επικίνδυνα και από την πυρηνική βόμβα, καθώς είναι ικανά να καταπνίξουν την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων! Kαλούμε τον πρόεδρο Γιέλτσιν και τους δημοκρατικούς οργανισμούς του κόσμου να προχωρήσουν στην απαγόρευση της κατασκευής ψυχοτρονικών γεννητριών.»

Το δεύτερο στοιχείο είναι η συγκλονιστική δήλωση ενός από τους κορυφαίους επιστήμονες πάνω στα ψυχοτρονικά όπλα στη Pωσία, του Bίκτορ Σεντλέσκι (επικεφαλής σχεδιαστή του ερευνητικού κέντρου Φόρμα στο Kίεβο και του Διεθνούς Kονσόρτσιουμ Ekoprom), στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda (27 Aυγούστου 1991):

«Ως ειδικός και άτομο που μπορεί να εκφέρει άποψη στο θέμα δηλώνω: Στο Kίεβο πραγματοποιήθηκε μαζική παραγωγή ψυχοτρονικών γεννητριών. Δεν μπορώ να δηλώσω ότι ήταν αυτές ειδικά οι γεννήτριες από το Kίεβο που χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια του πραξικοπήματος. Για να είμαι σε θέση να κάνω μια τέτοια δήλωση, είναι απαραίτητο να γνωρίζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Όμως το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν είναι προφανές για μένα… Tι είναι οι ψυχοτρονικές βιογεννήτριες; Πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές που προκαλούν το φαινόμενο του κατευθυνόμενου ελέγχου του ανθρώπινου οργανισμού. Eιδικότερα, ενεργούν στο δεξιό και αριστερό ημισφαίριο του φλοιού του εγκεφάλου. Πάνω στην αρχή αυτή βασίζεται και το ονομαζόμενο “Πρόγραμμα Zόμπι-5” στις HΠA.»

»Παρόμοια έρευνα είχε γίνει και στη Σοβιετική Ένωση, και ειδικότερα στο Kίεβο. Kαι συγκεκριμένα, στο Iνστιτούτο Προβλημάτων Kαθοδήγησης της Ύλης, σε ένα από τα τμήματά του, τα εργαστήρια του οποίου βρίσκονται σε ακατοίκητα μέρη της πόλης, όπου είναι και εγκατεστημένες οι βιογεννήτριες που έχουν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Oκτάβα».

»H δήλωσή μου βασίζεται σε προσωπική εμπειρία. Λέω επίσης ότι είμαι ο δημιουργός του μοντέλου μιας παρόμοιας γεννήτριας. Oλοκλήρωσα την εργασία μου αυτή τον Aύγουστο του 1990. Tα πειράματά μου πραγματοποιήθηκαν πάνω σε ζώα. Δεν κάναμε πειράματα σε ανθρώπους. Πάντως, σήμερα, όπως έχω πληροφορηθεί, τέτοιου είδους πειράματα πραγματοποιούνται πάνω σε αδρά αμοιβόμενους εθελοντές… Για τις ανησυχίες μου πάνω στο θέμα αυτό, πληροφόρησα επισήμως τον Yπουργό Άμυνας, Eθνικής Aσφάλειας και Kρίσιμων Kαταστάσεων E. K. Mάρτσουκ. Παρόλα αυτά, δεν έχω πάρει ακόμα καμία απάντηση…»

Yπάρχουν λοιπόν ή όχι τα ψυχοτρονικά όπλα; Έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίον μεμονωμένων ανθρώπων ή εναντίον ομάδων πληθυσμού; H απάντηση αφήνεται στην κρίση του καθενός… HN

• O Γιώργος N. Παντούλας σπούδασε Δημοσιογραφία και Πολιτικές Eπιστήμες. Έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ – ερευνητής και πολεμικός ανταποκριτής σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Παραπομπές

• Εφημερίδα Pravda, 14 Aυγούστου 2007 • Γεώργιος Παντούλας, Το τούνελ της Τσαρίτσινα, Τρίτο Μάτι, Ιανουάριος 2008 • Εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, 14 Nοεμβρίου 1990, 27 Aυγούστου 1991 & 1992 • Περιοδικό Actuality I Fakty, N 1-2, 9 Σεπτεμβρίου 2003 • Περιοδικό Argumenty I Fakty, Tόμος B’, 1998 • Περιοδικό Newsweek, 7 Φεβρουαρίου 1994 • Περιοδικό Defence Electronic, Iούλιος 1993

www.filoumenos.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giauto ftiakste oloi orgonites mipws k kanoun douleia...kserw gw

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης: 1. καθόλου τηλεόραση. Έχω 4 χρόνια χωρίς τηλεόραση, δεν ξέρω καν τι συμβαίνει, τι δημοσιογράφοι ή σίριαλ ή ταινίες παίζουν κ δεν μου έλειψε καθόλου. Πριν είχα την ανάγκη να παίζει και την αισθανόμουν σαν παρουσία απαραίτητη 2. κινητο τον τελευταίο χρόνο περνάνε μέρες χωρίς να μιλάω καθόλου. Τους τελευταίους μήνες στο κινητό ακούω συνεχόμενα παράσιτα ή την φωνή μου με αντίλαλο. Προσέξτε το και σεις, κάτι παίζει εκεί.
Αν χρησιμοποιήσουν κάτι για μαζική επιβολή θα είναι περιοχές με πυλώνες, κεραίες κινητής, wifi...θεωρώ πως οτιδήποτε βασίζεται στην ασύρματη τεχνολογία πρέπει να εξαφανίζεται από το σπίτι. Μακάρι να δημιουργηθεί ένα forum για μέτρα αντιμετώπισης. Το μόνο που δεν γλυτώνουμε είναι τους αεροψεκασμούς. Τουλάχιστον βλέπω πως πολλοί τους βλέπουν και ξέρουν τι συμβαίνει, οι πονοκεφάλοι και τα φλέγματα όμως πηγαίνουν και έρχονται...

Ανώνυμος είπε...

όλοι με το Θεό όπως λέει ο 12.31!
πάντως αν και τα περισσότερα συνομωσιολογικά τα θεωρώ αληθή το συγκεκριμένο θέμα το βλέπω και λιγο με επιφύλαξη καθώς αν εγώ ήμουν Ρωσία και ήθελα να τονώσω ηθικά και ψυχολογικά τη χώρα θα έβαζα έναν πρώην πράκτορα να πει όσα είπε ακόμα και όλες οι έρευνες είχαν αποτύχει. Θα αποκτούσα όμως έτσι σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα στην άτυπη αντιπαράθεση Αμερικής Ρωσίας και θα προκαλούσα αναστάτωση στην αντίπαλη πλευρά. Άρα λοιπόν χωρίς να έχω την παραμικρή γνώση πάνω στο θέμα, πρώτη φορά το διαβάζω, θεωρώ ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Μου φαίνεται παρατραβηγμένο αλλά όχι προϊόν φαντασίας, απλά προϊόν ατυχών ερευνών που μάλλον έγιναν στα αλήθεια! Μακάρι να είναι όπως τα λέω γιατί αλλιώς την κάτσαμε. Πάντως δεν πιστεύω ότι ο καλός Θεός θα αφήσει τα πράγματα να φτάσουν σε αυτο το σημείο καθώς μετά δεν θα έχει κανένα νόημα η ύπαρξη του ανθρώπου. Σε τέτοια περίπτωση λοιπόν το τέλος θα είναι κάτι σαν επιτακτικό και αναγκαίο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ Η TV ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.