Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αντίο Πατρίδα μου........Σε αγάπησα πολύ!!!



24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καντε ησυχια μην ξυπνησουν οι ελλινες

Ανώνυμος είπε...

αντε ησυχια μην ξυπνησουν οι ελληνες

Ανώνυμος είπε...

καντε ησυχια μην ξυπνησουν οι ελληνες

Ανώνυμος είπε...

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντεχεται αυτη η συγκριση...Λυπαμε πολυ για την Ελλαδα λυπαμε πολυ για ολους μας,παραδινομαστε αμαχητη γιατι αραγε?

Ανώνυμος είπε...

μη φωναζεις ρε μεγαλε. οι ελληνες κοιμουνται

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που λετε να κανουμε ησυχια τι το διαφορετικο κανετε? βρισκεστε μηπως στο Συνταγμα?

Modestus είπε...

Βλακείες λένε όπως και οι Ισπανοί. Εδώ θέλει απεργία από όλους να παραλήσουν τα πάντα να δεις για πότε φεύγουν νύχτα όλα τα κοπρόσκυλα. Είδες μήπως τον Θαπατέρο να ιδρώνει που βγήκαν ειρηνικά οι άνεργοι νέοι της Ισπανίας; Καρφάκι δεν του καίγεται.

Ανώνυμος είπε...

Oxι. Περιμενουμε το Βασιλια Βατατζη και τον πολεμαρχο του θεου γιατι οπως ολοι ξερουμε οι προφητειες του Γιαχβε θα βγουν.

Που να τρεχουμε τωρα για καμπινγκ ρε αδερφε..
κατσε να μπει Ιουλιος και παμε Μυκονο για γουστα.

Ανώνυμος είπε...

ftaiei to oti mas psekazoun kai epireazoun thn psuxologias mas ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ!!!

Ρετέλας είπε...

Παιδιά,
Τούς Ισπανούς ίσως νά τούς αμόλησε η ίδια η ισπανική κυβέρνησις γιά να δώση μήνυμα στό ΔΝΤ?

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που ακούγεται είναι το τρίξιμο από τα κόκαλα των Αριστοτέλη, Πλάτωνα, Αλέξανδρου, Καραΐσκάκη και όλων αυτών που έδωσαν φώτα και ζωή για αυτήν την πατρίδα.
Η Ελλάδα Τελείωσε!!!!!

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 2011 είπε...

Μεγαλε ποιος να ασχολειται με τετεια πραγματα τωρα χρειαζετε Τρεξειμο κε πιος εχει Ορεκση για κατι τετεια Μαλακειες λεμε τωρα χαχαχαχαχααααα.
Καλυτερα στο γραφειο με το Φραπεδακι τον Κλειματισμο κε ολα τα αλλα εεεεε καπιος αλλος μπορει καποτε και φυσικα αναλογος την ορεξη να διερεβνηση......μπλα μπλα μπλα.....

Αντε και καλα Χριστουγεννα χαχαχααααααααααααααα

Ξυπνηστε Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Μπρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

ρε αστε τα κοροιδα τους Ισπανους να πιανεται ο κωλος τους στο πεζοδρομια και απο την ορθοστασια.ειναι χαζοι αυτοι..εμεις ειμαστε ο εκλεκτος λαος και θα ερθουν οι ΕΛ απο τον Συριο και ο Μαρμαρωμενος Βασιλιας μαζι με τον Παισιο και την ομαδα ΕΨΙΛΟΝ και θα μας σωσουν.αααα ξεχασα και τον Πουτιν....

Ανώνυμος είπε...

Όταν ακούω ακτιβιστές ότι είναι πίσω από την συγκέντρωση,τότε καταλαβαίνεις οτι το πράγμα βρωμάει.Μακάρι να εξελιχθεί σε κάτι καλό ολη αυτή η ιστορία,αλλά μου φαίνεται δύσκολο.Οι μισοι θα πάνε για την φάση,οι αλλοι μισοί για να πιούνε μπύρες ,να βρούνε καμιά γκόμενα να κάνουν τελός πάντων κάτι να σπάσει η ρουτίνα.Οι γνωστές τάσεις ή μόδες που φτιάχνονται μέσα απο το facebook και απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό.όποιος δεν κατάλαβε μιλάω για τις συγκεντρώσεις που διοργανώνονται αύριο.Μακάρι να μην έίναι έτσι και να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς ελληνάρες μου*, που γράφετε όλα αυτά τα «απαξιωτικά» για τους Έλληνες, , αμφιβάλω εάν ποτέ έχετε κατεβεί έστω και σε ΜΙΑ, ναι έστω και σε ΜΙΑ, πορεία στο σύνταγμα. Γιατί εάν είχατε, τότε Θα βλέπατε ότι:
1. ΚΑΝΕΝΑ κόμμα και ΚΑΝΕΝΑ συνδικάτο δεν θα ήταν με το μέρος σας.
2. Μόλις θα τέλειωνε η «παρέλαση» τους και αφού θα τους είχατε ευχηθεί «και του χρόνου» θα μένατε μόνοι σας.
3. Αφού λοιπόν θα είχατε μείνει μόνοι, τότε θα έβγαιναν τα γνωστά άγνωστα μούλικα με τις μολότοφ, παρέα με τα ΜΑΤ και θα άρχιζε το πανηγύρι.
4. Και τότε όλοι θα βρισκόσασταν στη μέση, θα σας κυνηγούσαν από τη μια τα μούλικα και από την άλλη τα ΜΑΤ.
5. Θα έβγαιναν τα κανάλια την επόμενη μέρα (γιατί πάντα τυχαίνει να έχουν απεργία) για να κάνουν καταμέτρηση τραυματισμένων και συλληφθέντων δημιουργώντας κλίμα φόβου στους πολίτες, απλά για να μην ξανακατέβουν την επόμενη φορά.
6. Τελικά θα είχατε μείνει με την απορία: «τι στο διάβολο έγινε τώρα»
Είναι η τρίτη για φέτος συγκέντρωση που κατεβαίνω και αντιμετωπίζω το ίδιο σκηνικό. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρξει τετάρτη, όπως και αρκετοί έχουν τους ίδιους ενδοιασμούς, αλλά όπως και να έχει εκφράσεις τύπου «οι Έλληνες κοιμούνται» ή «Καλύτερα στο γραφείο με το Φραπεδακι τον Κλιματισμό» είναι μάλλον μαλακιες, γιατί η μαγκιά και τα αρχιδια δεν είναι στα blog αλλά στο δρόμο.

*(τη λέξη ελληνάρες τη γράφω γιατί μου προκαλεί αηδία. Και ο νοών νοήτω)

Α! και κάτι άλλο. Μήπως είδατε αντίστοιχο σκηνικό στην Ισπανία? Ρωτάω εγώ τώρα……

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Πεστα χρυσοστομε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι απλά να κατεβεί κάποιος να διαμαρτυρηθεί,αλλά να ξέρει αυτός που κατεβαίνει για ποιόν σκοπό διαμαρτύρεται.Και να γνωρίζει τι σημαίνει Ελλάδα.Γιατί αυτό οι πιο πολλοί δεν το έχουν εννοήσει καλά μέσα στο κεφάλι τους.Αυτές οι μοντέρνες διαδηλώσεις δεν ξέρω τι ακριβώς εξυπηρετούν.

Ανώνυμος είπε...

oi pasokantzides pou tora to paizoun ksypnioi kai poniroi kai krazoun to jefrey na pane na aytoktonisoun.aytoi mas eferan edo

Ανώνυμος είπε...

7:03 τα λες σωστα.. ακριβως αυτο κανουνε το παρακρατος και οι πρακτορες ωστε να αποτρεψουν τον απλο κοσμο να βγαινει στο δρομο!και το πετυχανε!πρεπει λοιπον να γινουμε εξυπνοτεροι και να κανουμε αλλου ειδους αγωνα..οποιος ερθει να παρει ελληνικο φιλετο τζαμπα να τον αναγκασουμε να φυγει πισω.. να μη βγαλει φραγκο και να κινδυνευει καθε μερα η επιχειρηση του..μποιγκοταζ στα προιοντα τους!

ο λαος εχει τη δυναμη και πρεπει να χτυπησει τους προδοτες εκει που πονανε, στη τσεπη τους!δεν εχουν τσιπα δεν εχουν αξιοπρεπεια δε προκειτε να στεναχωρηθουν αν τους βρισεις αν τους γιαουρτωσεις.. το μονο που τους ενοχλει ειναι τα ευρω τους... φατε τους μερικα ευρω και θα πεθανουν απο καρκινο

Ανώνυμος είπε...

Να σηκωθω απ το καναπε????

Ανώνυμος είπε...

oxi re 10:51 mi kanhs malakies ase na paiksoume kamia mpirimpitsa kai blepoume meta

Ανώνυμος είπε...

6:42 ksexases ton shmeoforo liakopoulo