Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΩΡΑ: Καθιστική διαμαρτυρία στον ΟΛΠ


ΤΩΡΑ: Καθιστική διαμαρτυρία στον ΟΛΠ
Καθιστική διαμαρτυρία στον προαύλιο χώρο του ΟΛΠ, πραγματοποιούν περίπου 50 εργαζόμενοι του Οργανισμού, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο ξεπούλημά του.
Νωρίτερα με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας εξέφρασε την ....
αντίθεσή της στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών της χώρας που σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση και τονίζουν ότι«Οι Οργανισμοί Λιμένων δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον, αναπτύχθηκαν με το μόχθο των εργαζομένων και δεν είναι τσιφλίκι της Κυβέρνησης για να τους ξεπουλήσει».
Επίσης η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών ΟΛΠ σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «η σημερινή κυβέρνηση και χθεσινή αντιπολίτευση που υπεράσπιζε το δημόσιο χαρακτήρα των δυο μεγαλύτερων λιμανιών της χώρας και αντιδρούσε στην αποικιοκρατικού χαρακτήρα παραχώρηση στη Cosco από τη ΝΔ, έρχεται σήμερα να ξεπουλήσει ότι έχει απομείνει από το δημόσιο πλούτο».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΔΥΥΥΥΥΥΟΟΟΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΤΤΤΡΡΡΡΙΙΙΙΙΣΣΣΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ 1013 ΧΙΙΛΛΛΛΙΟΙΙΙΙ ΔΕΚΑΤΡΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣ........
ΓΚΑΓΣΤΕΡ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οπως καθονται λεω να κατσουν στα 4..
Μιλανε ολοι, μιλανε και 120.000 ευρω το χρονο
Ρε αντε γεια ρε...

Ανώνυμος είπε...

Αν σου πω οτι παιρνω το 1/6 απ'οσα υποστηριζεις τι θα πεις????αυτα μας φαγανε.αντι να συσπειρωθουμε που αυριο δεν θα εχουμε να ταισουμε τα παιδια μας καθομαστε κ κραζουμε ο ενας τον αλλο....