Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Σχετικά μην τον Καζάκη


Εδω έχει φριξει όλος ο πανεπιστημιακός και νομικό;ς κόσμος διαβάζοντας τους όρους του μνημονίου εσύ εφριξες με τον καζακη; Απο την στιγμή που το μνημόνιο δεν ειναι συνταγματικά κατοχυρωμένο ΤΕΛΟΣ!!! Και συνταγματικά να ταν να μας! Αλλάζουμε σύνταγμα και καταργούμε τα άρθρα αυτα που το κατοχυρώνουν!! Έλεος πια με την τρομοκρατολαγνεια του ευρω!!! Επιστροφη σε ενα απο τα αρχαιοτερα νομίσματα της γης! ΔΡΑΧΜΗ!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν καταλαβαίνεις ότι είναι καταστροφή να φύγουμε απ'το ευρώ τώρα?επειδή λες να πάμε στη δραχμή θεωρείσαι ποιο πατριώτης από μένα νομίζεις?ουστ παλιοκόμμουνα τσιράκια του καζάκη του εαμοβούλγαρου!όταν θα καταλάβετε την πλεκτάνη θα έχουμε πάρει ήδη τα όπλα ο ένας απέναντι στον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ....ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε γελοίε Ανώνυμε 11:57, που ξέρεις με τόση βεβαιότητα ότι θα καταστραφούμε αν γυρίσουμε στη δραχμή; Εδώ παγκόσμια οι μισοί οικονομολόγοι λένε πως αυτό είναι η μοναδική μας σωτηρία! Γιατί ανόητε κινδυνολογείς ασύστολα; Φασίστας είσαι και βρίζεις παλιοκομμούνα; Από το ύφος του σχολίου σου καταλαβαίνει κανείς το επίπεδό σου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:57 σύντομα θα καταλάβεις ότι είσαι λάθος.

Ελπίζω αυτή η διαπίστωση να βγει από την καλή μεριά (να σκεφτείς, ευτυχώς κάποιοι είχαν δίκιο που επιθυμούσαν και γυρίσαμε στη δραχμή) και όχι από την άσχημη (ρε τις κουφάλες είχαν δίκιο τελικά που δεν ήθελαν το ευρώ).

Όσο για τις καταθέσεις που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις, θα σε συμβούλευα να αγοράσεις γη, ακίνητη περιουσία (αν δεν έχεις ήδη μεγάλη (μη σε τσακίσουν και με τους φόρους)) ή ασήμι και χρυσό (σε φυσική μορφή και όχι συμβόλαια).

Χαιρετώ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

re malakes
ta nomismata sas sas ta kovei kai sas ta poulaei o rothschild

ante pante kanete erota (min to po pio kompsa)

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να γινει Ευρω, Δραχμη κοκ, οι πολιτικοι ειναι τοσο σκατα, που σκατα θα τα κανουν. Η εξοδος απο το ευρω πρεπει να γινει υπο προυποθεσεις για να λειτουργησει σωστα. Αν βγουμε απο το ευρω με την παρουσα πολιτικη κατασταση, εννοειται, οτι θα ειναι καταστροφη, οπως καταστροφη ειναι και η παραμονη στο Ευρω.
ΑΡΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΘΑΡΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΠΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ...
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ !!!
ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!
ΛΕΦ