Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Έχουν κόψει το ίντερνετ στο Συνταγμα!


Πολλές οι καταγγελίες από τους αγανακτισμένους για το διαδίκτυο. Σύμφωνα λοιπόν με πολλούς αναγνώστες μας το διαδίκτυο σε όλα τα κινητά και στην περιοχή γενικότερα, δεν λειτουργεί εδώ και 2 ώρες. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Τι φοβάται ο Γαπ και κλείνει το ίντερνετ; Αφού με το ελικόπτερο θα φύγει έτσι κι αλλιώς!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το MEGA στις 08.32 αντι να δειξει ζωντανα πλανα που σηκωνανε δυο γερανοι το γιγαντιο πανο εδειχνε πλανα απο την αρχη της συγκεντρωση
ουστττττττττττττττττττττττ
κοπροσκυλα ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να ειναι η αρχη μιας σωστης αντιδρασης χωρις προβοκατσιες και προπαγανδα... ενωμενοι Ελληνες χωρις κατι να μας χωριζει,με πολλα που μας ενωνουν!!!Ας πολεμησουμε εξυπνα για τη γη μας και την οικογενεια μας !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανως υπερφορτωθηκε, μην τρελενεστε. Εξαλλου στην Ελλαδα ειμαστε εχουμε και γαμω τις υποδομες.

Δεν θα χρειαστει ποτε να κοψουν το ιντερνετ απο εδω γιατι απλα θα πεσει μονο του..

Ανώνυμος είπε...

Ας ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΤΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.....ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

αγανακτησμενος είπε...

αδερφια ελατε ολοι μην μενει κανεις σπιτι χρειαζονται ολοι να παμε στισ πλατειες ασ σηκωθουμε απο τους καναπεδες. ειμαι σχεδον απο την αρχη και συνεχεια πληθαινουμε! ελατε οσοι μπορειτε.

Ανώνυμος είπε...

χα χα αυτό μου θυμίζει το ανεπανάληπτο "κάποιος να κάνει κάτι" ή αλλιώς "somebody do something"
και για να πραφράσω την διαφήμηση , "γιατί κάποιος και όχι εγώ;"