Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ..


Χθες, κάτω στην πλατεία στο Σύνταγμα, κάποιοι "ανήλικοι" έπαιζαν σενάριο άμεσης δημοκρατίας.
Προς ενημέρωσή τους:
• Το μοντέλο του να μιλάει κάποιος σε μικρόφωνο για να γίνει για 5 λέπτα, μια φορά στη ζωή του κι αυτός διάσημος, κι από κάτω....
μερικοί μαλάκες να τον χειροκροτούν (όχι απαραιτήτως επειδή συμφωνούν με τα λεγόμενα, αλλά -κυρίως- γιατί όταν έρθει η σειρά τους να πάρουν το μικρόφωνο θέλουν να συμβεί το ίδιο), έχει παρέλθει ΚΑΙ ανεπιστρεπτί!!!
• Αμεση δημοκρατία ξέρετε τι σημαίνει; Με ρωτάνε για όλα, απαντάω σε όλα και προσμετράται η γνώμη μου. Πόσο δύσκολο το θεωρείτε, για να χρειάζεται το σεμινάριο;;;
Το θεατρικό που στήσατε χθες μου θύμισε παιδιά της ηλικίας του γιου μου (12 ετών), τα οποία, επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν σεξ.. παίζουν τις κουμπάρες!!!
Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Μπορείτε να το συνεχίσετε το παιχνιδάκι σας, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να ενοχλείτε τους υπόλοιπους ΕΝΗΛΙΚΕΣ που μένουν Σύνταγμα. Οπότε ή κλείνετε τα μικρόφωνα και σταματάτε τα παλαμάκια σας ή αλλάζετε πλατεία.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poso komleksikia mporei na eisai akou ekei se enoxloun oi diadilotes k oxi i katastasi stin elada an exeis na protineis kati kalitero pesto alios pane paikse esi me tipota giati ap oti fainetai sou leipei poli

Ανώνυμος είπε...

Πάρε σειρά και εσύ να μιλησεις και οταν ερθει η σειρα σου πες αυτα που γραφεις εδω

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν ειναι τυχαιο αυτο που γραφει..το προβλημα ειναι το εξης..

εχει μπει στην συνειδηση του ελληνα οτι καποιοι (αυτοι που προβαλονται απο τα καναλια και οι απογονοι καποιων οικογενειων) ειναι αξιοι να βγαινουν και να μιλανε και να καθοριζουν τις τυχες μας..αυτους υποσυνειδητα τους θεωρουμε ανωτερους μας και θεωρουμε φυσιολογικα να τους βλεπουμε να εκφραζουν αποψεις.

Απο την αλλη μερια εναν απλο ελληνα τον θεωρουμε ισο η κατωτερο μας και οταν παει να μιλησει να πει κατι υποσυνειδητα και παλι μας θεωρει απεχθεια γιατι λεμε "αντε ρε καραγκιοζακο και συ ποιος νομιζεις οτι εισαι?"

αυτος ο διαχωρισμος δυστυχως γινεται εστω και υποσυνειδητα οπως ειπα και η κυρια πιο πανω το εξεφρασε..εγω να σου πω απλα οτι αυτοι που μιλανε στις πλατειες ειναι πολυ πιο αξιοι απο αυτους που βλεπεις καθημερινα στη τηλεοραση και σου εχουν περασει μεσα στο μυαλο σου ως "καποιοι"

πρεπει να αποβαλλουμε τα κομπλεξ και να δουμε τον διπλανο μας ως αξιο ανθρωπο που μπορει να πετυχει πολλα καθως επισης πρεπει να δουμε αναλογα και τον εαυτο μας..

προφανως η κυρια πιο πανω πιστευει το ιδιο για τον εαυτο της, οτι δεν ειναι αξια να μιλησει σε καποιο μικροφωνο σε πλατεια..

Ανώνυμος είπε...

5:13

!!!!!!
Καμμία σχέση το σχόλιο με το άρθρο. Ξαναδιάβασέ το (δεν κάνω πλάκα)

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ πιστεύω ότι η κυρία έχει πρόβλημα.
Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτοί οι ανήλικοι όπως λες, κάθονται όλη μέρα εκεί. Οταν εσύ δουλεύεις, ή φτιάχνεις τα νυχάκια σου, ή ψήνεις μουσακά.
Εχουμε κάθε δικαίωμα να μιλάμε όλοι μας και να λέμε ότι γουστάρουμε.
Επειδή δεν μιλάγαμε ή επειδή δεν μας άφηναν να μιλάμε φτάσαμε εδώ.
Μπορεί κάποιοι να μην είναι της εμβέλειας του Καζάκη, αλλά ακόμα και τον πόνο τους να πουν κάτι θα έχουμε κερδίσει όλοι μας.
Αν λοιπόν συντρόφισσα έτσι εννοείς την δημοκρατία, σε πληροφορώ ότι μπορείς να τα βρείς με τον Παπανδρέου και να μην ξαναπατήσεις στο Σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

@5:20 απο 5:13

δηλαδη το σχολιο που εκανα δεν εχει σχεση με το :

<>

αν στο μικροφωνο πανω ηταν ο καζακης η ο μπεης θα ηταν διαφορετικα?το σχολιο που παρεθεσα βγαζει ακριβως αυτη τη κακια που εξηγησα..και ειδικα το σημειο <> βγαζει κομπλεξ και κακια και απαξιωση για ενα απλο πολιτη..

Ανώνυμος είπε...

αυτο που για καποιο λογο δε φαινεται και το βγαζει σαν <> ειναι το :

να γίνει για 5 λέπτα, μια φορά στη ζωή του κι αυτός διάσημος

Ανώνυμος είπε...

Η κυρια Στεφανια ενοχληθηκε απο την φασαρια στην πλατεια Συνταγματος, δεν την βλεπω να ενοχλειται με το ιδιο σθενος γι' αυτα που συμβαινουν στην χωρα.Εχει μαθει να παρακολουθει τα παπαγαλακια της τηλεορασης και να χειροκροτει τους "ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" που εχουν φερει την Ελλαδα στην καταστροφη.. Αν σε ενδιεφερε πραγματικα (προφανως εισαι καλοβολεμενη και συ καπου..) θα επρεπε να σκεφτεις το παιδι σου και τα παιδια των παιδιων σου αλλα η παιδεια σου, σου επιβαλει να σκεφτεσαι καθαρα εγωιστικα και να λες "εγω μια χαρα ειμαι, ασε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα".Κατσε λοιπον στον καναπε σου, κλεισε τα παραθυρα, δυναμωσε την τηλεοραση σου και μην ασχολεισαι με το τι γινεται στην πλατεια.Που εχεις το θρασσος να μας κανεις μαθηματα δημοκρατιας κλεινοντας το λογιδριο σου με το αποφασιζουμε και διαταζουμε.. Εκει θα κατσουμε μεχρι να φυγουν οι "ΕΝΗΛΙΚΕΣ", παρτο χαμπαρι.. Συνεχισε να κοιμασαι!!

Ανώνυμος είπε...

vres k esi an mporeis enan malaka na se xeirokrotisei me tis paparies pou petas malako e malako

Ανώνυμος είπε...

ανεβα και πεστα εκει
στο συνταγμα.....
η φοβασαι?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;