Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ :Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ...



Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Α. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης σήμερα, μιλώντας στον «Βήμα 99,5»
«Θα μπορούσε να δείξει μια μεγαλοσύνη. Αλλά από την αρχή της πολιτικής του ζωής έδειξε ότι σκέπτεται περισσότερο τον εαυτό του από..... την πατρίδα. Έριξε μια κυβέρνηση, άρα αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος. Δεν έχει μεγαλείο. Αδυνατεί να συζητήσει. Δεν μιλά ούτε με τους αντιπροέδρους του. Όλος ο κόσμος διαφωνεί, ακόμη και οι βουλευτές του» υποστήριξε για τον κ. Σαμαρά.


Κριτική άσκησε επίσης και στους αρχηγούς ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την στάση που κράτησαν στο πολιτικό συμβούλιο υπό τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρομοιάζοντας μάλιστα  τον πρόεδρο του ΣΥΝ με τον… Τζέιμς Ντιν.   «Έχω την αίσθηση ότι όλοι είχαν έρθει περιχαρακωμένοι. Ο κ. Σαμαράς ήρθε περιχαρακωμένος σαν το ανέκδοτο με το γρύλλο: Άει στο καλό και εσύ και ο γρύλλος σου! Ό,τι και να του έδιναν, θα έλεγε όχι. Η κυρία Παπαρήγα είχε έρθει φέρνοντας μαζί της όλον τον Στάλιν και ο κ. Τσίπρας ήρθε σαν τον Τζέιμς Ντιν» ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε:  «Ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων. Και ενδεχομένως να συμβάλλει και ο τρίτος, αν θέλει. Εγώ είμαι έτοιμος να μη συμμετέχω σε μια κυβέρνηση, αν αυτό ενοχλεί ή φοβίζει κάποιον. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει να προχωρήσει η Ελλάδα».  Πρόσθεσε πάντως πως η εντύπωση που αποκόμισε ο ίδιος  από την συνάντησή του με τον κ. Παπανδρέου, ήταν ότι ο πρωθυπουργός «ήταν έτοιμος ακόμη και να δώσει τη θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού και τα οικονομικά υπουργεία στον κ. Σαμαρά». 


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/05/blog-post_738.html#ixzz1NtGsWBaQ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σου μοιαζει παρα πολυ!!!!

Ανώνυμος είπε...

είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.. Γιωργάκη αντε σάλτα και γραμήσου να πούμε όλοι είναι βλάκες και εσύ ο σωτήρας με το επιτελείο της Wehrmacht, όταν μπορέσεις να κρατήσεις μια γραμμή απο αυτα που λές και κάθε βδομάδα δεν κάνεις κολοτούμπες τότε να μιλήσεις. Εθνικέ κολοτούμπα μνημουνιάκια....

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης τα λέει αυτά;;;;;
Επόμενη κίνηση, ανοίγουμε λεξικό Μπαμπινιώτη και επανεισάγουμε τον ορισμό του θράσους.
Ή αν είναι κατοχυρωμένος ο ορισμός, καθιερώνεται εφεξής και επίσημα η λέξη: "αρχιθράσος"!
Τελικά η μ@λ@κία σπάει καρύδια...

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφύρερ ειλικρινά η μαλακία σου και η ασχετοσύνη σου δεν έχει όρια...Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ευρυβιάδη που ανέφερες...Και αγράμματος και κωλοτούμπας....
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζεται και θα σας τιμωρήσει ο κόσμος για αυτό....

Ανώνυμος είπε...

μια χαρά τα ηξερε για τον Ευρυβιάδη και μια χαρά τα λέει.Τσιμπάτε για άλλη μια φορά στο παιχνιδάκι της Πασοκ-Νδ Α.Ε. Ηδη τα μμε το κατευθύνουν..Θα βγει ως σωτήρας ο Αντωνάκης στο τέλος για να βγάλει κυβέρνηση την άχρηστη Νδ πάλι ο λαουτζίκος.Έτσι συντηρείται ο δικομματισμός τόσα χρόνια..επιτέλους να χτυπήσει το ξυπνητήρι!Κουμάντο να κάνουν άνθρωποι που έχουν διοικήσει τουλάχιστον ένα περίπτερο στη ζωή τους

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι λαϊκίστικες σάχλες με το περίπτερο δεν πείθουν κανέναν πλέον...
Ο Καρατζαφέρης ενδιαφέρεται μόνο για την αυτοπροβολή και το ξεροκόκαλο της εξουσίας.
Μια συγκυβέρνηση, ένα υπουργειάκι, έστω κάτι...
Πρώτα και κύρια ο πολιτικός πρέπει να είναι ανθρώπινος και όχι λογιστής και υπολογιστής της εξουσίας.
Από τεχνοκράτες έχει βρωμίσει ο τόπος, ας αναλάβουν αυτοί να φέρουν σε πέρας τη πολιτική βούληση, δεν με ενδιαφέρει αν έχει διοικήσει περίπτερο, με απασχολεί ότι άφησε με τη ψήφο του τη χώρα μας στα δίχτυα των διεθνών τοκογλύφων, με την πιο αστεία διαπραγμάτευση ever από πλευράς κυβέρνησης ΓΑΠ, η οποία υποθήκευσε εμάς, το μέλλον μας, και το μέλλον των παιδιών των παιδιών μας, καθώς μόνο τόκους ξεπληρώνουμε!

Υ.Γ το "σάχλες" δεν αναφέρεται στο σχολιαστή, αλοίμονο, αφορά τη συγκεκριμένη φράση που μου θυμίζει κάποιον πρωινής ακπομπής που φουσκώνει σα γάλος από περηφάνεια και αυτοπροβολή κάθε πρωί.
Παιδιά δεν μας λείπει η ματαιοδοξία, η ουσία μας λείπει!

Σαββέλης είπε...

ενώ εσύ τι είσαι;
Καλύτερος; Και οι δύο είστε ελεϊνοί...

Ανώνυμος είπε...

ρε ουστ εσυ και τα υπολοιπα λαμογια τωρα σε επιασε ο πονος οταν υπεγραφες να μας τα ελεγες οχι τωρα κατοπιν εορτης

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ, ΘΕΟΠΑΙΧΤΗΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ..

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΩΓΑΜΑ

Ανώνυμος είπε...

η διαπραγμάτευση δεν αφορά στον Καρατζαφέρη.ο γαπ την έκανε και δεν γίνεται να κατηγορείται ο Καρατζαφέρης για όλα τα δεινά τη Ελλάδας..δηλαδή, επιτέλους ας κοιταχτούμε στον καθρέπτη!Διαφέρουν οι πολιτικές οπτικές γωνίες μας.Εγώ έχω πειστεί ότι δεν θέλω την πτώχευση της πατρίδας μου, την καταστροφή της δηλαδή.Και θα έκανα πολλά ώστε να πάρω ένα δάνειο όταν το χρειαζόμουν βλέπε μνημόνιο.Οι περικοπές και τα μέτρα της πλάκας είναι του προδότη Γαπ και όχι της τρόικα.Το θέμα είναι να αλλάξει ο ψοφοδεής κωλοέλληνας των τελευταίων ετών.Θέλεις να μου πεις ότι αν τώρα βγεί και πει ο Σαμαράς ότι θα κάνει αυξήσεις,προσλήψεις κλπ δεν τα τον ξαναψηφίσουν τα ζώα??ο Πάγκαλος πως βγαίνει τόσα χρόνια μετά το "ας πουμε ότι την πήρε ο αέρας...", ο σημίτης ο αρχιπροδότης πως βγήκε ξανά μετά το "ευχαριστώ τους αμερικανούς",στη ζίμενς να κιμιάσανε, στα υποβρύχια το ίδιο κλπ κλπ.Τί άλλο θέλετε για να δείτε το παιχνίδι της εναλλαγής στην εξουσία με τη ευγενική προώθηση των μμε?

Ανώνυμος είπε...

Λες για το περίπτερο και το θεωρείς λαικισμό! σκέψου αν όλη σου τη ζωή είχες μια καρτούλα τράπεζας και οποιαδήποτε στιγμή πήγαινες στην τράπεζα είχες πάντα λεφτά να βγάλεις.Σκέψου αν ποτέ σου δεν είχες πάρει δάνειο συνεπώς ούτε κάποιο φόβο να το αποπληρώσεις. έτσι μεγάλωσαν οι περισσότεροι Σαμαρας κλπ και θα τους εμπιστευτώ εγώ ολόκληρη χώρα?

Ανώνυμος είπε...

@1.01
Να αλλάξει ο ψοφοδεής κωλοέλληνας ψηφίζοντας ΛΑΟΣ;
Για να μετατραπεί σε ...καλοέλληνα;
Μεγάλη ιδέα δεν έχετε για τους εαυτούς σας;
Και είναι κρίμα γιατί 2-3 είναι διαμάντια εκεί μέσα (Βελόπουλος, Βορίδης, Πολατίδης...).

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε αδερφέ ο ΓΑΠ την έκανε τη διαπραγμάτευση, όχι ο Καρατζαφέρης, ο οποίος ωστόσο ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ!
Και μη μου πεις ότι αυτό συνέβη a priori, καθώς ήδη σπεύδει να ξαναστηρίξει το σχεδιασμό ΓΑΠ με αντίτιμο μια συγκυβερνητική θέση.
Ειδάλλως ας μην συναινούσε και ας απαιτούσε εκλογές.
Τζάμπα μαγκιές ΜΟΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει ποιός .....ό κωλοτούμπας !!!!!!!!!!!!!!
Ο ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιους ψηφίζουμε γι αυτό βρισκόμαστε σε αυτά τα χάλια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για κρυπτοεβραίους και άλλα τέτοια, ούτε με αφορούν, αυτό που ξέρω είναι πως ο Καρατζαφέρης κινυνεύει να μην εισέλθει στη βουλή στις ερχόμενες εκλογες, ειδικά όσο αυτές αργούν, τόσο θα εξανεμίζεται η δυναμική του.
Εδώ είμαστε και θα το δείτε.
Αγιοποίησε το μνημόνιο και επιβράβευσε με τη ψήφο του, τη διαπραγματευτική αποτυχία του Παπανδρέου, αυτό είναι ξεκάθαρο και ας φωνάζει όσο θέλει!

Υ.Γ εν τέλει, το πρόβλημα το έχουμε με το σιωνιστικο/εβραϊκό κατεστημένο που έχει καπελώσει τα πάντα, όχι όμως να λέμε ο "χ" είναι εβραίος λες και το ξέρουμε αφενός, και αφετέρου να αποτελεί εκ προοιμίου σημείο κριτικής.
Μη χάνουμε το δάσος μάγκες γιατί στο τέλος θα γίνει γραφική η κατάσταση

Ανώνυμος είπε...

"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..."
Αρτέμης Μάτσας (προφανώς σε ρόλο!)
Θεός συγχωρέστον!!!
Οι παρομοιώσεις δικές σας...

e-ego είπε...

Τί να πεις σε ανόητους...
Άντε και καλές πείνες κορίτσια.
Και οι όμορφες, για δουλειά στα μπουρδέλα της Ευρώπης. Όπως τότε με την Ουκρανία.
Μία-μία κορίτσια, μην σπρώχνεστε,
όλες θα...τον πάρετε.