Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Άδωνι



Αδωνι ανέχθηκα πολλές από τις κολοτούμπες και τα αδειάσματα από τον Καρατζαφέρη , αλλά αυτό με την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την πλήρη κατοχή της χώρας μας από την τρόϊκα , δεν "τρωγόταν" με τίποτα.Οταν ρώτησα τον Ηλία γιατί ψήφισε και αυτός υπέρ, μου απάντησε πως αν δεν το έκανε θα τον διέγραφε ο Καρατζαφέρης.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Aναγνωστης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

asta afta palio komatoskilo KOPRITH

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ρωτάτε και την ΝΔ γιατί τάχθηκε Υπέρ της συνταγματικότητας της συγκεκριμένης "προδοτικής" σύμβασης;

Ανώνυμος είπε...

ακομα πιστευετε στα εβραικα κοματα; ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ/

Ανώνυμος είπε...

κ.Μυκονιάτο, αν στον Γεωργιάδη πήγες και έλεγες τις αριστερίστικες βλακείες του Καζάκη, αναρωτιέμαι πώς θα πας στη συνέντευξη του ίδιου του Καζάκη που έχεις προαναγγείλει...με λουλούδια και σοκολατάκια?Θα μιλάει χωρίς αντίλογο?Θα βάλουμε και ένα τίτλο "η καλύτερη οικονομοτεχνική ανάλυση vol.2" (ξεχνόντας το "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" βέβαια) και θα το προωθήσουμε να κάνει 1 εκατ.views? Όλα λειτουργούν ρολόι στο ΣΥΣΤΗΜΑ των μπλόγκς

Ανώνυμος είπε...

Καλα πειτε μου γιατι δεν βολευουν κοσμο σε θεσεις,(οπως ολοι οι αλλοι),γιατι δεν χρωστανε σαν κομμα,(οπως ολοι οι αλλοι),γιατι ασχολουνται με την Ελλαδα μας με σωρο ερωτησεων μεσα στην βουλη κ σωρο επισκεψεων στα καναλια κ δεν αδιαφορουν,(οπως αλλοι),γιατι δεν μιλανε κ αυτοι στα ΜΜΕ με τον γνωστο "ξυλινο" πολιτικο λογο ωστε να μιλανε πολυ αλλα να μην λενε στην ουσια τιποτα,(οπως ολοι οι αλλοι),γιατι δεν μας χαιδευουν τα αυτια οπως "λεφτα υπαρχουν","μισθο 3000 ευρω" κλπ,(οπως οι αλλοι).Μια ειναι η ουσια:ΠΑΣΟΚ-ΝΔ=αποδεδειγμενα κλεφτες-ψευτες,ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ=αποδεδειγμενα προδοτες-ψευτες,Πρασινοι=αποδεδειγμενα σε αλλο συμπαν.Ο χρονος θα δειξει κ για το ΛΑΟΣ.Μεχρι να αποδειχθει θα το στηριζω...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ 2009.
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ.
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ BLOGS ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΣΤΨ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
ΜΕΤΑ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΞΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
ΡΕ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΑΝ ΠΛΗΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ.
ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο Χ. ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ!!!!!!
ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙ ΑΔΕΛΦΟ????

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΔΩΣ !!!!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ