Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Παρέβαση δημήτρη Καζάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα (βίντεο)


ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.  Στην καλύτερη των περιπτώσεων oι αποκρατικοποιήσεις, oi περικοπές και οι πώληση φιλέτων θα μας εξοικονομήσουν 15 δις. Οι τόκοι που θα πληρώσουμε το 2011 είναι 18 δις!!!
Βάζοντας τα γυαλιά στους παπαγάλους (Ράπτη) του πάνελ ο Δημήτρης Καζάκης αποκαλύπτει που οδηγούμαστε με τις παρούσες πολιτικές επιλογές. Η χώρα χάνει τα εχέγγυα ανάταξης μετά τις αποκρατικοποιήσεις και το ξεπούλημα. Θα μετατραπούμε σε αφρικανική Χώρα.
Κόβουν τα φιλέτα και τα βγάζουν προς πώληση. Χάνει ο μέσος Έλληνας πολίτης την δυνατότητα να δει ένα καλύτερο μέλλον.   Θέλουν συγκεκριμένες τράπεζες και επενδυτικά κεφάλαια να πάρουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία ως εγγυήσεις, να βγάλουν αξιόγραφα στην διεθνή αγορά να κερδοσκοπήσουν με τους τίτλους και τα αξιόγραφα και μετά να αφήσουν πίσω τους ερείπια 

anti-ntp.blogspot.com

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενω η χωρα ειναι βουτηγμενη στα σκατα καποιος ευλογος ανθρωπως λεει τη μας περιμενει και με αποδειξεις εχει βγει ολοσωστος στο τελος οι μισθωμενοι δημοσιοκαφροι προσπαθουν να τον βγαλουν ασκετο και τρελο .... ειναι τραγικα τα πραγματα .....

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω πολυ εσεις που ασχοληστε τα μπλογκ να κρατατε αυτα τα βιντεο ως αποδειξεις των πληρομενων προδοτων της χωρας... το ποιος ειναι για δεσιμο θα το δουμε στο τελος ραπτη..τι τραγικο παραδειγμα αυτο με την οδοντοπαστα..μα ποσο γελοιοι ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Pos exei vgei sostos autos o paparologos?O allos vgainei prime time ston ant1 k pisteuetai oti prospathoun na ton vgaloun trelo?
Apla kanei adipoliteusi apo tin dikia tu meria..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ,ΚΑΤΑΡΕΟΥΜΕ, ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Dn vithizomaste katholou aftes i mlkies sto sifagma k stis plateias mas fagane..Kanonika tha eprepe na duleueis tetoia ora apo ta blogareis..niosto..ekei egeitai to provlima

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΔΙΟ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΡΝΟ.ΓΕΛΟΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

12:44 ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

12:44
Eσύ γιατί δε δουλεύεις αλλά μας δουλευεις;
Μήπως είσαι και εσύ από τους Μ.Κ.Ο. χαραμοφάηδες;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΑΝ ΤΟΝ 12:44)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ !!! Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΖΑΚΗ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΊΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

ο αχρέωτος

Ανώνυμος είπε...

Μαλακίες λέει ο Καζάκης όντως θα είναι καταστροφή να γυρίσουμε στην Δραχμή!!! Ποιός τρελός θέλει να πληρώνει το ψωμί που τώρα έχει 0.90€ (300 δρ) με τις ανατιμήσεις θα πάει 1000δρ άντε τώρα να αγοράσετε ψωμί με δραχμή!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ:

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΝΑΙ : MΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

ο αχρεωτος

Ανώνυμος είπε...

η επιστροφη στη δραχμη μαζι με την υποτιμηση της θα φερει το πολυποθητο αποτελεσμα που χρειαζεται η χωρα αυτο το καιρο , ΑΝΑΠΤΗΞΗ , αναπτηξη γιατι ο ελληνας δεν θα μπορει να αγοραζει εισαγομενα πρωιοντα και θα ειναι αναγκασμενος να ξανα δημιουργησει ελληνικα προιοντα για το πορτοφολι του ελληνα !!! γεωργια ,βιοτεχνια ,βιομηχανια, φτηνο τουρισμο μαζι με το δεμονιο μυαλο του ελληνα θα καταστησουν την ελλαδιτσα παλι ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . αυτα που λενε οι πληρωμενοι στη μαζα περι εξαθληωσης και παρακμη ειναι απλα προπαγανδα για να μην γινει ποτε αυτονομη η χωρα , αυτο το σκοπο ειχε και η εισοδο στην ευρωζωνη, να καταστησει τα ''δευτερης ποιοτητας'' ελληνικα πρωιοντα μη ανταγωνιστικα στην ευρωζωνη .

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη ευχομαι οταν και αν περασουν τα δύσκολα για τη χώρα μας να μη σε ξεχασουν και να παρείς τη θέση που σου αξίζει.Να είσαι γερός πάντα μαγκα

Priapos είπε...

Τα ίδια υποστηρίζει και ο Max Keiser.

Δεν υπάρχει εύκολη λύση. Υπάρχει βιώσιμη λύση.
Κι αυτή δεν είναι το Μνημόνιο

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΠΤΗ ΡΑΠΤΗ ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

αρχιρουφιανοι ολοι, οταν καποιος λεει την αληθεια να τι τον κανουν, Ραπτη εισαι βουτηγμενος στο βολεμα

Ανώνυμος είπε...

Σταση πληρωμων και επιστροφή στην δραχμή ειναι όντως καταστροφη. Για τους δανειστές μας ομως.

Ανώνυμος είπε...

τα λαμόγια έχουν τη λύση για όλες τις κινητοποιήσεις του ΛΑΟΥ! αν βγούμε στους δρόμους θα κάψουν ανθρωπάκια μεροκαματιάριδες και θα προσπαθήσουν να διαλύσουν μία τέτοια κίνηση χρεώνοντας μας και με το φόνο που θα πράξουν οι ίδιοι!
αλήθεια οι φόροι που πληρώνουμε.. τα χρήματα που δίνουμε στο διαπλεκόμενο σύστημα του κώλου που πάνε? και γιατί να κάνουν στάση πληρωμών στον παππού και τη γιαγιά και σε κάθε δημόσιο υπάλληλο και όχι στους δανειστές μας?

αλήθεια πότε θα πάει κάποιος στη φυλακή από δαυτους? με τις επιτροπές τους?.. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!

άποψη μου είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτους που προσπαθούν να κρατάνε στην αφάνεια!! την ανεξάρτητη κίνηση αυτων που ερευνούν την απέχθεια του χρέους και θα μπορέσουν να μαζέψουν στοιχεία για τα λαμόγια του συστήματος μας και τότε να βγουν οι κρεμάλες τους..

νομίζω 31 Μάη θα έχει μια τέτοια ομιλία στα προπύλαια.. θα είμαι σίγουρος όμως όταν θα εξαγκελθεί και η πανελλαδική απεργία των ΜΜΕ και ΜΜΜ!!

ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ! ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΑΡΙΑ..
με τη βία δίνουμε τροφή στα ΜΜΕ..

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Στη δημοκρατία δεν έχει θέση η βία!.. αρκεί να δείξουμε οτι είμαστε περισσότεροι από το εξαπατημένο 20% του ΛΑΟΥ (βολεμένου ή μή) που εξέλεξε κυβέρνηση..

συγγνώμη για το μεγάλο post

Δ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΡΑΠΤΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ. ΤΟΛΜΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ. ΑΣΧΕΤΕ. ΒΑΛΤΕ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΒΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ....

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ρεεεεεεεε ξυπνατε ειμαι 20 χρονων και δεν προκιτε να φτιαξω τιν ζοη μου ουτε σε 10 χρονια ετσι οπωσ τα εχουν κανει παμε να τα σπασουμε ολα και οπιοσ ερθει να μας πει τιποτα εγω θα μπω προτως ξυπνιστετους ρρρρεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΠΤΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

KATANAGASTIKH ERGASIA 12 ORES KAI META SXOLEIO
MPAS KAI KSYPNHSEI TO MYALO TOY RAPTH.
KOYFALES ERXONTAI KREMALES.
EISTE OLOI KATAGEGRAMENOI.
ENAS ELLHNAS POY DEN MASAEI APO PROPAGANDA.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε ελληνα καζακη ετσι θελουν οι ελληνες... κουφαλες προσκυνημενοι αυτονομια και τιποτα στα μουνια που θελουν να μας τα παρουν ολα τζαμπα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

βρε ελληνες τι περιμενουμε; να ψηφιστει το μνυμονιο για να τους κυνηγισουμε; τοτε θα ειναι αργα, παρα πολυ αργα, κανενας δε κοπτεται για μας τον λαο,μη παθει τιποτα η γερμανια και η γαλια τους νειαζει,ειναι προδοτες καταλαβετε το,

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να γινουμε Λιβυη

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε Ραπτη η εμπειρια της δραχμης δεν ηταν και 50 χρονια πισω ωστε να μην θυμασαι οτι ουτε πτωχευσαμε, ουτε πεινασαμε, ουτε ζητιανευαμε... μηπως η μιση Ελλαδα δεν πηρε ενα σπιτι, ενα αμαξι, ενα εξοχικο με δραχμη? Εσεις και η γενια σου που βρισκεται μεσα στο Κοινοβουλιο, με δραχμες δεν κατακλεβε? Με δραχμες δε χτισατε τις βιλες και δεν στελνατε τα παιδια σας για σπουδες στο εξωτερικο?