Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ "ΑΟΡΑΤΟΙ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΣΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ


ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

Και στα δύο πανό που εμφανίστηκαν στο Σύνταγμα είναι γραμμένο το σύνθημα που υποτίθεται είπαν οι Ισπανοί για εμάς:Δηλαδή "κάντε ησυχία,για να μην.... ξυπνήσουν".
Είναι φανερό πως οι...αυθόρμητοι διοργανωτές θέλουν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Μεσογείου (καταρχήν),έτσι ώστε να επικρατήσει γενικευμένη ταραχή,να καταρρεύσουν οι Κυβερνήσεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΙ!
Το ερώτημα είναι,κατά πόσο θα "τσιμπήσουν" Ιταλοί και Γάλλοι:Προς το παρόν,περιδιαβαίνοντας σε ιστοσελίδες και σελίδες τους στον "Μεγάλο Αδελφό" (Facebook),παρατηρήσαμε καθολική αδιαφορία για την "επανάσταση".

Ελπίζουμε πάντως,να...διαθέτουν σε αυτές τις χώρες ΣΚΑΙ,Κανάκηδες και λοιπούς "εξεγερτές":Αν όχι,να μας πουν να τους στείλουμε εμείς!
Και για να μην ξεχνιόμαστε (απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών): 

"Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις".

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΡΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΥΦΑ" ΑΥΤΑ . ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ, Ε, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ. ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

H DIKIA SOY LUSH POIA EINAI????

Ανώνυμος είπε...

ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ..................ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΜΑΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

gemisan ta blog komatoskila .....sas tsouzi EEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τι να γινει βρε παιδια???Πως να αντιδρασει αλλιως αυτος ο ερμος ο λαος???Σε καθε τι υπαρχει κ ξενος δακτυλος,και μια θεωρια συνομωσιας που περιμενει την καθε κινηση...Αφου τα κομματοσκυλα ειναι πουλημενα κατι πρεπει να κανει κ ο κοσμος...Ξαμωληστε καμαριερες για να τους καταστρεψουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ne tha figi o pagkalos ke tha afisoume na erthi o germanos / amerikanos pagkalos...

min dimosievete parakalo malakies

Ανώνυμος είπε...

Η αυτοκτονια δεν ειναι λυση. Η υπομονη θα φερει την αλλαγη. Η Ελλαδα θα δοκιμαστει για λιγο για να συνετιστουν οι ανοητοι. Δεν εχει σημασια αν επαναστατησουμε η οχι αυτη τη στιγμη. Ολα τα γεγονοτα θα προχωρανε μονα τους απο δω και περα. Απλως θα γινει μια ανατροπη στα σχεδια των παγκοσμιοποιητων σε καποιο σημειο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΟΛΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ...ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΔΥΣΤΥΧΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν ότι πρέπει να καταστρέψουν το παλιό σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να φέρουν το νέο σύστημα μέσα από την παγκόσμια αστάθεια που την ονομάζει ο σατανιστής μασόνος albert pike ordo ab chao.
Πρέπει να το κάνουν αυτό και θα το κάνουν με την κατάρευση των κυβερνήσεων.
Έτσι η κίνηση της νέας εποχής θα μπορέσει να ενώσει όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις μαζί κάτω από τις εσωτερικές διδασκαλίες του Εωσφόρου.
Μιξάροντας αλήθειες και ψέματα με ατζέντες όπως ο Glen Beck, Alex Jones,David Icke, Michael Tsarion Jordon Maxwell, David Wilcock, Gregg Braden
και όχι μόνο..βοηθούν να ξεσκεπαστεί το παλαιό σύστημα και να σπρώξουν το νέο σύστημα μαζί με το κίνημα της αλήθειας(TRUTH MOVEMENT)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.NEW AGE
Το αποτέλεσμα που θέλουν είναι το NEW AGE.

Ανώνυμος είπε...

Οι συνωμοσία είναι φανερή δεν την κρύβουν..,αρκεί να διαβάσεις τα βιβλία της Εωσφορίστριας Αλίκης Μπέιλη και όχι μόνο όπως:
Στο βιβλίο Η Συνωμοσία του Υδροχόου της Εωσφορίστριας Μαίριλυν Φέργκυσον γράφει(Κλασσικό ΝΕW AGE βιβλίο)
http://www.greekbooks.gr/books/filosofia/i-sinomosia-tu-idrohou-1.product
¨"Στους δύσκολους καιρούς των μεγάλων αλλαγών και των κρίσεων, σαν αυτούς που διερχόμαστε σήμερα, οι άνθρωποι υποχρεώνονται να αναζητήσουν κάποια νέα δομή, ένα νέο νόημα, ένα αλλιώτικο σύστημα αξιών, την ελπίδα και την υπέρβαση των συνθηκών και του ορίζοντα που προκάλεσαν την κρίση. Μέσα στο χάος της ανάστατης εποχής μας, ένα πανίσχυρο ρεύμα -«κίνημα»; «συνωμοσία»; «άμυνα»;- εξελίσσεται στις αναπτυγμένες χώρες και στρώνει πάλι το τραπέζι για τον καινούργιο Μυστικό Δείπνο του πολιτισμού.
«Πρόκειται για τη Συνωμοσία του Υδροχόου», μας λέει η Μαίριλυν Φέργκυσον σ' αυτό το διάσημο βιβλίο της."

Ανώνυμος είπε...

Χρησιμοποιούν την διαλεκτική του HEGEL THESIS+ANTITHESIS=SYNTHESIS
Δείτε το video:
http://www.youtube.com/watch?v=dLVPSPWfJB0
SYNTHESIS είναι το αποτέλεσμα που θέλουν δηλαδή το NEW AGE.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη να κατσουμε στ'αυγα μας να μας γαμ....νε ?
η επανασταση αυτη πρεπει και θα ειναι διαρκης
ματια αυτια ανοικτα και αξιες στο μυαλο μας
καλη δυναμη και καλη λευτερια

Helpless είπε...

Πολύ X-Files βλέπει αυτός που ανέρτησε το άρθρο...Πλάκα έχεις μεγάλε....ακόμα μια προσπάθεια για να σπείρετε διχόνοια στον κόσμο...αφήστε τον κόσμο να επαναστατήσει όπως εκείνος θέλει βρε λαμόγια του συστήματος επιτέλους..!! Έλεος πια !!!

Helpless είπε...

Σιγά μην έρθει να σε σώσει και η ομάδα Έψιλον....άντε κουτορνίθι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ!!! ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

η καλύτερη ανάρτηση που έχει γίνει στο ΑΝΤΠ. αυτό ετοιμάζεται, σιγά σιγά τα ΜΜΕ θα δείτε ότι θα αγκαλιάσουν τις επαναστάσεις και από στηρικτές του συστήματος θα γίνουν τιμητές και θα μας πλασάρουν την Νεα Ταξη Πραγμάτων. Είναι πασιφανές

Ανώνυμος είπε...

ο 12.56 προαφανώς είναι από αυτούς που προσπαθούν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια! όχι ρε δε ξυπνάμε! δεν ξυπνάμε όπως θέλει η ΝΤΠ! όσο γουστάρουμε θα κοιμόμαστε! θα απαιτήσουμε να αλλάξουν οι άθλιοι νόμοι που ψηφίστηκαν το τελευταίο καιρό και θα ξαναφτιάξουμε μόνοι μας την Ελλάδα μας. Δεν θέλουμε ΝΤΠ! θα καταργήσουμε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και θα ξεχωρίσουμε την δικαστική από την νομοθετική εξουσία και όλα θα ξεβρωμίσουν. Και θα απιατούμε σε ότι στραβό γίνεται να διορθώνεται

Ανώνυμος είπε...

Οι νεοταξικοι που έχουν υπάλληλο τον ΓΑΠ γιατί του βάζουν τρικλοποδια τώρα που μας εξαθλιωνει κινητοποιώντας μας σε εξεγερσεις?οποίοι και να κρύβονται αυτή τη στιγμή ο κόσμος εκφράζει πραγματικά την αγανάκτηση του, και αν πέσουμε πάλι σε παγκόσμια παγίδα πάλι εδώ είμαστε να τους στείλουμε στο διάολο.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να εχουμε το μυαλό μας καθαρό και ανοιχτό, πολλά θα ακουστούν πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και παρατηρητικοί με το κάθε τι. Αυτοί που δημοσιεύουν αυτά τα άρθρα αυτόματα ας μας προτείνουν και λύσεις. Δεν μπορεί την μια να φωνάζουν να σηκωθούμε απο τους καναπέδες μας και απο την άλλη να μας λεν να καθίσουμε στα αβγά μας επειδή όλα αυτά ειναι υποκινούμενα!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι σπόνσορας της UNISEF?H LUCIS TRUST(LUCIFER TRUST)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!!
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust04.htm

Εδώ έιναι το web της lucis trust(lucifer trust)
http://www.lucistrust.org/

Ανώνυμος είπε...

Αόρατος Πόλεμος, «Δημιουργική Καταστροφή» και NEW AGE.
Διαβάστε το άρθρο όλο!!
http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=599

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΙΔΟ!!!ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Π ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!Η ΤΩΡΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ???ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ...Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ???Ε???ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά.....ρε παιδιά!!! Ποιός κυβερνάει τώρα;;; Ελληνες μήπως;;;ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...Η παγκόσμια διακυβέρνηση..

Ανώνυμος είπε...

27 Μαΐου 2011 1:01 μ.μ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τυχαίο ότι ΣΚΑΙ, Παπαχελάς κ.λπ. σπρώχνουν σαν τρελοί να υποδουλωθούμε στο παγκόσμιο πολιτικοικονομικό σύστημα. Ο Κανάκης και οι υπόλοιποι, επίσης, δημιουργούν τον αντίθετο πόλο, αλλά το σύστημα θα βγει πάλι δυνατό και με αυτό τον πόλο. Όσο ο κόσμος απομακρύνεται από την ευσυνείδητη ενεργοποίηση του, τόσο ποιο γρήγορα θα στηθεί το σύστημα. Μην βάζουμε τις δοξασίες και τις ακρότητες μας να λειτουργούν στα πλαίσια των σχεδίων του συστήματος. Οι ολοκληρωτικοί αφορισμοί βλάπτουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ Ή ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ??!!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Κ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΚΟΜΗ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ!!ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ!
ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ Σ ΕΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΘΥΜΑΤΑ Κ ΘΥΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Κ ΜΟΝΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ?? ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!ΟΠΟΤΕ Η ΑΡΧΗ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ!) ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ Κ ΣΩΣΤΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΜΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ Κ ΕΠΑΡΚΗ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ !!!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ ΤΩΡΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ...

Helpless είπε...

Προς 1:04 και όλους όσους post-άρουν αυτές τις αθλιότητες...Είστε βολεμένοι και σας ταίζει ο μπαμπάς και η μαμά...αυτό βλέπω εγώ...δεν μου λέτε ρε έξυπνοι...πως θα κάνετε αυτά που λέτε??

ο 1:04 είπε:
"θα απαιτήσουμε να αλλάξουν οι άθλιοι νόμοι που ψηφίστηκαν το τελευταίο καιρό και θα ξαναφτιάξουμε μόνοι μας την Ελλάδα μας. Δεν θέλουμε ΝΤΠ! θα καταργήσουμε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και θα ξεχωρίσουμε την δικαστική από την νομοθετική εξουσία και όλα θα ξεβρωμίσουν. Και θα απιατούμε σε ότι στραβό γίνεται να διορθώνεται"

Και πως θα το κάνετε αυτό?? Διαβάζοντας τις μαλακίες που βρίσκετε στο Internet και πλασάροντας τες σαν προβοκάτσιες στα blogs?? Ή από τον καναπέ της μαμάς και του μπαμπά και της μαμάς που σας πληρώνει για να κάθεστε μοσχάρια??? Για να γίνετε καλοί πολίτες???

Ρε πάρτε το χαμπάρι, ο κόσμος πεινάει και χωρίς αγώνα δεν θα γίνει τίποτα...άκου εκεί θα απαιτήσετε...ουστ από εδώ κλέφτες...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3.13.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?ΞΕΡΟΥΜΕ?ΟΧΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΘΕΣΠΙΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.Κ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΟΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ Γ ΑΥΤΟ!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ Π ΤΙΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ"-ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ, ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣ.Κ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΔΗΛ ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΠΕ!Κ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθενας εχει τα δικα του σχεδια. Μην ξεχναμε οτι και αυτοι που οραματιζονται την νεα ταξη πραγματων δεν ειναι θεοι. Επομενως θα κανουν καποιο λαθος. Αρκει να το εκμεταλευτουμε. Και μην ξεχναμε και το εξης: αλλα τα σχεδια Του Θεου και αλλα των ανθρωπων. Πειτε το συμπτωση, τυχη, Θεο, υπαρχει ομως ενας εξωγενης παραγοντας που ο ανθρωπος δεν μπορει να ελεγξει. Και αυτος μπορει να ανατρεψει καθε σχεδιο.

Ανώνυμος είπε...

φιλε τη ντπ δεν την οραματιζονται.συγνωμη αλλα ζουμε εδω κ χρονια υπο το καθεστωσ αυτησ.δεσ πληρη καταστρατηγηση ανθρωπινων δικαιωματων(π.χ.αντιτρομοκρατικοσ,αντιρατσιστικοσ κλπ νομοι).απλα τωρα μασ το ανακοινωνουν.μασ ανακοινωνουν πολλα σκανδαλα, αυθαιρεσιεσ, κ κακουσ οικονομικουσ χειρισμουσ των κυβερνησεων παγκοσμιωσ,για να ξεσηκωθουμε κ μετα το χαοσ θα ερθει νεο καθεστωσ ολοφανερα πλεον, με αυστηροτατουσ για την προστασια μασ κανονεσ κ εμεισ θα χαιρομαστε σαν ηλιθιοι κ θα νομιζουμε οτι τα καταφεραμε λαμπρα.στην αρχη θα χουν καλο προσωπο.αλλα να σου πω κ κατι.σχεδιασμο τελειοσ κ σε εφρμογη τοσα πολλα χρονια να κανουν ανθρωπο γιατι?αφου δν θα προλαβαιναν να δουν το αποτελεσμα του εργου τουσ?αυτοι φιλε ειναι ταγμενοι αλλου κ εξυπηρετουν το εργο του αφεντικου τουσ.τελοσ παντων.αν τ αφησουμε στην τυχη καηκαμε

Helpless είπε...

3!36, Συμφωνώ μαζί σου όμως έγινε μια αρχή και δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε μερικούς να την προβοκάρουν με αυτό τον τρόπο...Επίσης διαφωνώ μαζί σου στα Λαικά δικαστήρια με αυτό τον τρόπο...Πρέπει πρώτα να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας, να αλλάξουμε το σύστημα διακυβέρνησης και να βάλουμε σοβαρούς ανθρώπους εκεί πάνω και μετά, αφού τους έχουμε πιάσει, στην πυρά...Πρώτα όμως θέλει να βγεί ο κόσμος έξω....και ο τρόπος που βγήκαμε είναι μοναδικός, χωρίς επεισόδια και τις μαλακίες των υπολοίπων....Επιτέλους μόνο εμείς μπορούμε να το λύσουμε το πρόβλημα και επίσης να ξέρεις πως δεν είναι όλοι οι έλληνες έτσι...ίσως οι περισσότεροι γιατί γεννήθηκαν σε ένα σάπιο σύστημα, αλλά όχι όλοι...

Ανώνυμος είπε...

4.20 Κ ΠΑΛΙ Σ ΛΕΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ"-ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΙ???ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!ΥΠΑΡΧΕΙ??ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΚΟΙΜΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ Κ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΤΑ ΜΜΕ?ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ?ΨΑΞΤΟ!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΥΜΕ ΑΚΡΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ?ΑΠΟΔΕΙΞΗ??ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΗΔΕΝ Γ ΑΥΤΟ!Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ?ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΜΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΕΝΩ ΑΝ ΘΙΧΤΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ???
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΚΕΨΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠ ΤΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

27 Μαΐου 2011 1:04 μ.μ. συνεχισε να κοιμασε φιλε μου εσυ και να πιστευεις οτι με την ιδεολογια που εχεις θα αλλαξεις πολλα πραγματα!!!! ο 27 Μαΐου 2011 12:56 μ.μ. δεν εννοει αυτα που εσυ λες!!! Σου λεει να παρεις την μοιρα στα χερια σου και να κανεις κατι για εσενα και την ελλαδα ολοι. Με μπαρουφες και μοιρολατρια δεν γινετε τιποτα.ΞΥΠΝΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι ...επαναστάσεις... των blogs είναι στημένες όπως φάνηκε στην Τυνησία, Συρία, Αίγυπτο, CIA MI6 ( από πίσω οι παγκοσμοιοποιητές και λοιπές ...δημοκρατικές... δυνάμεις)!!!!

Οι επαναστάσεις γίνονται αυθόρμητα από τον Λαό ή από τα Άρματα!!!! και όχι από το FACEBOOK.

Ανώνυμος είπε...

SOS διαβάστε
http://aprogrammatista.blogspot.com/2011/05/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πέσουν οι κυβερνήσεις πρώτα για να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία.
Θυμηθείτε το "we need a global government and we need it now" του γιωργάκη μας...Και θυμηθείτε και τον Prescott Bush που είπε ακριβώς την ίδια έκφραση την δεκετία του '70-'80.Αυτό ακριβώς θα τους βοηθείσουμε να κάνουν με την εξέγερση και για αυτόν τον λόγο είναι τοποθετημένοι στις θέσεις που είναι,για να μας ωθήσουν σε αυτό.
Γι'αυτό μας έβαλαν στην οικονομική κρίση,για να μας κάνουν να μην βρίσκουμε δουλειά,να μην έχουμε να φάμε και τελίκα να εξεγερθούμε και να πετύχουν τον στόχο τους.Μην τσιμπάτε,το σχέδιο τους είναι προμελετημένο δεκαετίες τώρα αλλά ξεχνάνε ότι είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ...Μην τους βοηθάτε αδέρφια!!!
Όπως είπε και ο φίλος 10:39 δείτε τι έγινε σε Τυνησία,Κάιρο,Λιβύη,Συρία...αΑνοίγουν τον δρόμο για την παγκόσμια κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπετε άλλη λύση?
Σταματήστε να πληρώνεται λογαριασμούς,εφορίες,τέλη κυκλοφορίας...θα βάλουν 10000000 έλληνες στην φυλακή?Σταματήστε μαζικά να πηγαίνετε στις δουλείες σας που μας έχουν για σκλάβους,σταματήστε να συμβιβάζεστε με την δικαιολογία "δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Για όσους βιαστούν να με πουν "βολεμένο" είμαι άνεργος από ΤΕΙ,άφραγκος και 28χρονών.
Πάνω από όλα για να νικήσουμε ,πρέπει να σταματήσουμε να πράττουμε με τα ιδεώδη της παγκόσμιας κυβέρνησης,που μας έχει επιβάλλει με την δημιουργία προτύπων μέσω της τηλεόρασης...κοιτάμε να φάμε ο ένας τον άλλον,να είμαστε πιο ωραίοι,να έχουμε περισσότερα λεφτά,περισσότερες γκόμενες,μειώνουμε ακόμα και τους φίλους μας για να φανούμε ανώτεροι γιατί δεν έχουμε προσωπικότητα και αυτήν να επιδείξουμε,ενώ κατά βάθος έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητος και ανασφάλειες που η τηλεόραση μας έχει δημιουργήσει.Μόνο αν αλλάξουμε σαν άνθρωποι και με το δικό μας παράδειγμα αλλάξουν και οι γύρω μας θα έχουμε νικήσει και θα νοιώθουμε υπερήφανοι.Σταματήστε να εξυμνείτε το κάθε καημένο κοριτσάκι που στο facebook κοιτάει να επιδείξει μόνο την ομορφιά της.Αν ξεκινήσετε να το κάνετε αυτό μέσα σε 1μήνα οι γυναίκες θα αρχίσουν να ξαναγίνονται ηθίκες όπως πρέπει να είναι οι Ελληνίδες και όχι ξέκολλες όπως είναι οι Αμερικάνες.Στο κάτω κάτω οι Ελληνίδες ηθικές μανάδες γέννησαν ήρωες,οι Αμερικάνες τι έχουν βγάλει?φονιάδες των λαών!Πρώτα όμως πρέπει να γίνουμε εμείς οι άντρες ηθικοί...
Για να κερδίσουμε αυτήν την μάχη πρέπει να χτυπήσουμε σε όλα τα μέτωπα της παγκοσμιοποίησης.