Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αποκάλυψη: Παροπλισμένος πολιτικός έχει βγει στην γύρα και στρατολογεί στελέχη για κυβέρνηση προσωπικοτήτων!



http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/fatso.jpg?w=249&h=194Ο πρώην υπουργός που προέρχεται από τον χόρο του νεοφιλελευθερισμού αλλά αποτέλεσε και άξιο δεκανίκι της “ισχυρής Ελλάδας” του εκσυγχρονισμού, έχει επιδοθεί σε ένα κρεσέντο εύρεσης στελεχών, κατά προτίμηση από τον χόρο της Νέας Δημοκρατίας ή της ευρύτερης κεντροδεξιάς ώστε να επανδρώσουν κυβέρνηση προσωπικοτήτων.
Αρωγοί του σε αυτή την προσπάθεια, πασίγνωστοι επιχειρηματίες που προκαλεί απορία πως δίνουν τόση βαρύτητα στα ......
λόγια του και προσπαθούν να φέρουν σε επαφή δοκιμασμένα στελέχη της αγοράς για ένα σενάριο που πρόσφατα το είδαμε να “καλπάζει” στις μαύρες δημοσκοπήσεις.
Πολύ περίεργο το παιχνίδι που παίζεται, θα μάθουμε όμως τους πρωταγωνιστές αφού οι στρατολόγοι προσέγγισαν και …φανατικό φίλο του Ολυμπία! Ποιοι επιδιώκουν τέτοιου είδους Μεσσίες; Είναι τυχαίο ότι οι δημοσκοπήσεις του διαφημιστή που έχει την προώθηση του ΔΝΤ διατυμπανίζουν ως “λαοπρόβλητη” μία τέτοια λύση;
Και τι δουλειά έχει ο συγκεκριμένος “παροπλισμένος” πολιτικός να παίζει τέτοιον σοβαρό ρόλο; Εντάξει, αυτός είναι λογικό να πάρει υπουργείο. Να κάνει κυβέρνηση όμως, κομμάτι δύσκολο.