Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΒ.



«Οι επιχειρηματίες να σταματήσουν να δίνουν πολιτικές συμβουλές» συνέστησε επιτακτικά ο βουλευτής της ΝΔ., Κώστας Τζαβάρας και σε συνέντευξή του στο Κανάλι Ένααναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΕΒ, Δ.Δασκαλόπουλο αναφορικά με την πρόταση του, ενώπιον του Πρωθυπουργού, για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την ευρωπαϊκή ή μη πορεία της χώρας. «Θέλουμε να....
ακούμε επιχειρηματικό λόγο από τους επιχειρηματίες και να μην δίνουν πολιτικές συμβουλές, εδικά μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΒ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τζαβάρας. Έκανε μάλιστα λόγο και για τις ευθύνες που έχουν για τη σημερινή κατάσταση της χώρας κάποιοι «κρατικοδίαιτοι» επιχειρηματίες που επιβίωναν με προμήθειες του Δημοσίου. «Αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη για το κατάντημα του τόπου;» αναρωτήθηκε και τόνισε «θα έπρεπε να έχουν αυτοκριτική διάθεση και αίσθημα συντριβής μπροστά σε όσα συμβαίνουν».
Άφησε δε να εννοηθεί ότι εξωθερμικοί παράγοντες που επιχειρούν να διαδραματίσουν συγκεκριμένο ρόλο στην πολιτική ζωή, πιέζοντας προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις εκμεταλλευόμενοι την πολιτική ρευστότητα και ασάφεια.
Κατηγόρησε δε τον Πρωθυπουργό ότι δεν αναζητά την έντιμη και ειλικρινή συνεννόηση αφού πρώτα αποφασίζει και μετά ζητά συναίνεση και τον Υπουργό Οικονομικών ότι δεν έχει αντιληφθεί σε τι κατάστασή έχει οδηγήσει τη χώρα και προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες.