Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Σχόλιο αναγνώστη


Είναι δυνατον να γίνονται υπολογισμοι απο καποιους για το ποσο θα ειναι αν θα ειναι η αντιστιχια της δραχμης?? και να μαλωνουν απο εδω μεσα??? ντροπη μας!! σε τετοιους δυσκολους καιρους αντι να ειμαστε ολοι ενωμενοι καθομαστε και λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι!
ολοι ελληνες ειμαστε αδερφια...ασ δειξουμε στους ξενους την αντρεια και την λεβεντια που ολοι περιμενουν να δουνε. το έχουμε ξανακανει στο παρελθον απειρες φορες. ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΜΑΣ!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

όταν πάτε όμως και ψηφίζετε στα συνδικάτα, συνδέσμους σωματεία πάτε και το ρίχνεται ΠΑΣΚΕ δαγκωτό.. (και καλά στις εκλογές σας ξεγέλασαν, τώρα όμως?) Καθίστε τώρα και φάτε την...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν και κάποτε ήμουν αυτό που θα λέγαμε δεξιός(τώρα δεν πιστεύω σε τέτοια μόνο στον ανθρωπισμό και το ελληνικό πνεύμα) ένα έχω να πω.

Όταν οι πατεράδες μας κυνηγούσαν του αριστερούς στο γράμμο και το βίτσι δεν μπόρεσαν να του νικήσουν. ήταν σχεδόν πενταπλάσιοι με καλύτερα όπλα. Οι αριστεροί αν και λιγότεροι με μόνο σύμμαχο οχυρό από κορμούς δέντρων και βουλγάρικα πολυβόλα δεν χάνανε. Δεν χάναν γιατί ο ΈΛΛΗΝΑΣ όταν αμύνεται απλά δεν τον αγγίζει τίποτα.

Τελικά για την ιστορία τα βουνά έπεσαν μετά από συμφωνία της γιογκοσλαβικής κυβέρνησης να αφήσει τους δεξιούς να μπουν και να περιλάβουν τους αριστερούς από πίσω.