Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πού πήγε η ελληνική ψυχή;;;



Υποσχεθηκαν την σωτηρια της χώρας...κ ανελαβαν με ψέμματα να κυβερνησουν, με εντολη του 20% του ελληνικου λαου...Αποτελεσμα...
18 μήνες μετα να εξευτελιζόμαστε παγκοσμίως...Να κινδυνευουν ολοι οι Έλληνες να βρεθουν στο καναβάτσο με μια χρεωκοπία......πιο πιθανη απο ποτε..Οι ιδιοι το λενε..απετυχαν...κ δεν φευγουν..Παρολο που μας το υποσχεθηκαν.....Αρα ειναι ψεύτες.. Απετυχαν κ δεν ντρεπονται......Αρα ειναι αναισχυντοι... Απετυχαν κ ξεπουλανε...Αρα ειναι προδότες.. Απετυχαν κ πιανουν πορτα για το χειμωνα..Αρα ειναι επαίσχυντοι....Απετυχαν κ κανουν πλάτες στα συμφεροντα, να βαλουν στο χερι την δημοσια περιουσια για ενα κομματι ψωμι..Αρα ειναι λωποδύτες.....κ παλι να μην ξεχρεωνουμε..Σιγα μην το ηθελαν....ολα αναποδα τα εκαναν..Απετυχαν κ ριχνουν το φταιξιμο στον κοσμο....Αρα ειναι ριψασπιδες κ φυγοπονοι......Απετυχαν κ δεν εχουν ακομη εκδιωχθει???? Ειναι αποτυχημενοι....κλέφτες .....προδότες.......λωποδύτες.....Ειμαστε αξιοι της μοίρας μας που ακομη κ τωρα που γραφω αυτα δεν εχουμε βγει στους δρόμους κ να τους κανουμε να μην κοιταξουν πισω, μεχρι να πατησουν μαυρο χιονι........Θα εχουμε αποτυχει ειπαν αν δεν εχουμε κανει 1,2,3,4,5....πραγματα σε τοσο καιρο, μας ειπαν οταν ανελαβαν .....Ουτε το ενα εκαναν, ουτε το αλλο......Απο ποιους παίρνουν εντολές????? Σε ποιους ξεπουλανε την πατριδα μας.........Γιατι καθομαστε???? Οι παππουδες μας πολεμησαν εναντιον μεγαθηριων κ τα καταφεραν.... με λιγοτερα μεσα απο εμας....αλλα ειχαν ΨΥΧΗ........Που πηγε η αθανατη ελληνικη ψυχη????? ΠΟΥ??????


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

3 σχόλια:

Ρετέλας είπε...

Στους συμβούλους του Τζέφρι πήγε

Modestus είπε...

Καλά καλά μας έπεισες κι εσύ. Να το κόβεις το κ***χερο σου άλλη φορά όταν πας να ψηφίσεις ή που προτιμάς να μην πας και αποφασίζουν ερήμην σου άλλοι, τώρα κλαις, γιατί κλαις, συ δεν ήσουν που γέλαγες χτες, που λέει και το τραγούδι. Ότι κάνουν, το κάνουν με την ψήφο του ελληνικού λαού που τον ψήφισε για μια τετραετία, πάρτο χαμπάρι. Και μη μου πεις ότι άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε γιατί αυτό το παραμύθι το πασάρουν 4 δεκαετίες τώρα μετά την μεταπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για ...φραπέ.