Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Για τη Δαμανάκη



Να θυμίσω σε αυτούς που το έχουν ξεχάσει ότι η Δαμανάκη και στο Πολυτεχνείο δεν είχε εμφανιστεί παρά την τρίτη ημέρα...

Άρπαξε ένα μικρόφωνο και έγινε η αυτόκλητη φωνή των επαναστατών αφού είχε ανάψει η φωτιά. Δεν με εκπλήσει η σημερινή της στάση, αφού όλη η πορεία της δεν αντικατοπτρίζει άλλη αρχή από αυτή του τυχοδιωκτισμού. Έτσι πρόδωσε και το αριστερό κόμμα που την ανέδειξε τότε για να βρεθεί στο ΠΑΣΟΚ, έτσι και σήμερα ξεπουλάει το λαό πο! υ κάποτε υποκρινόταν ότι εκπροσωπούσε για την πλουτοκρατία και τα πραγματικά της αφεντικά.

Αναγνώστης

------------------

Καλά αγαπητοί φίλοι, γιατί απορείτε για τις "απόψεις" και τις θέσεις της κας.Δαμανάκη? Υπάρχει Έλληνας που δεν έχει καταλάβει ότι η κα.Δαμανάκη προκειμένου επιτέλους να έχει μια θέση σε μια κυβέρνηση, την οποία θέση δεν θα 'βλεπε ούτε στο όνειρό της μέσα από το πρώην κόμμα της, θα πούλαγε και τη ψυχή της, που λέει ο λόγος? Ποια ιδανικά, πιστεύω, αξίες και κουραφέξαλα...
πηγη

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Edo Politexnio" eftane na pi mono gia mia Plousia Zoi sto Dimosio to Lamogio!

Ανώνυμος είπε...

Εβραία Δραχμανάκη τέλος τα ψέματα και η υποκρισία θα λογοδοτήσετε όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λετε, παιδια

Ανώνυμος είπε...

βρε κραξτετην την @γ@μη κολογρια

Ανώνυμος είπε...

Prostethike kai ayth ston katalogo porodoton ths Elladas.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΑΦΙΖΕΙ.

koursaros είπε...

Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΤΟΡΑ .......................ΚΩΛΟ ΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ!!!!ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!!!ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΟΥΣ????ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτιλα. Η Δαμανακη που φωναζε (στα νιατα της) εξω απο την ΕΟΚ , τωρα ειναι Επιτροπος στην Ευρωπη. Ουστ

Ανώνυμος είπε...

η εβραια δαμανακη φιλη της κορης του εβραιου
στρατηγου νταγιαν η ντεγιαν που ηρθε με εβραιους
κομαντος για λιγες ημερες κατα την διαρκεια των
πρωτων ημερων του πραξικοπηματος μη τυχων και
ανατραπη η χουντα τελικα

Ανώνυμος είπε...

Πουτάνα
Ούτε να αυτοκτονήσεις δεν μπόρεσες τρείς φορές

Ανώνυμος είπε...

ZHTO H 21 APRILHOU 1967.. ZHTO STON GEORGHO PAPADOPOULO ..ZHTO H ELLAS.. ZHTO TO ETHNOS

Ανώνυμος είπε...

σας χαλούσε ο Παπαδόπουλος;;; άιντε με τον γαπ τώρα !!αλλά μια ζωή έτσι πρόβατα θα είμαστε

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Είστε π@π@ρες μερικοί εδώ μέσα! Δεν λέω, έκανε πολλά καλά, κυρίως για την οικονομία ο Παπαδόπουλος, αλλά τι θέλετε για να καταλάβετε ότι ήταν παιχνιδάκι των ΗΠΑ όλη η Χούντα? Όπως και το ξύλωμα της Χούντας!

Ανώνυμος είπε...

οπου πηγες εφερες καταστροφη!!!δεν καταστρεφεις και το euro?!!!εισαι το χειροτερο εκτρωμα της κοινωνιας!!!και επειδη μιλησα πολυ ωραια στο τελος σου λεω οτι εισαι και παλαιοχαμουρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΥΠΗΚΟΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ....ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΕΥΤΕΣ...ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ...ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....ΟΥΣΤ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

psygeiatros είπε...

@predator

Δυστυχώς αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ χρόνο και ψάξιμο...αλλά πάνω απ'όλα θέλει να ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ να σε καίει να μάθεις την α-λήθεια δηλαδή να μην ζείς στην λήθη. Σιγά σιγά μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, αυτό είναι το υπερόπλο μας και πάνω απ'όλα η Ελληνική μας γλώσσα. Έτσι και τα βάλουμε κάτω ήρεμα και επικοινωνήσουμε (όπως συνηθίζαμε να κάνουμε στο απώτερο παρελθόν) τότε θα είναι αργά για τους εχθρούς του Ελληνισμού.
Μαθηματικά δεν έχουμε απολύτως τίποτα να φοβηθούμε όσο και να μας απειλήσουν, ο ψυχολογικός πόλεμος έχει ξεκινήσει προ πολλού τώρα όμως είναι η σειρά τους να αρχίσουν να τρέχουνε... Έχε ελπίδα στους συν-πολίτες σου (έστω μέχρι να γίνουν πραγματικοί πολίτες και όχι...αυτό που είναι τώρα ε.π.π) και αυτό προέρχεται απο βαθύτατη απελπισία πίστεψε με!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ,ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ;ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

psygeiatros είπε...

Τις τελευταίες μέρες πάντως μπαίνουμε σε έναν άλλο δρόμο πιο καλό! και ναί όλοι η φάση πρίν και μετά την μεταπολίτευση ήταν υποκινούμενη απο σαξονικά και όχι μόνο κέντρα (...Predator άμα θέλεις συνέχισε...). Η Ελλάδα άρχισε να πέρνει τα πάνω της (βιομηχανία, οικονομία, ανάπτυξη) ειδικά όταν στην περίοδο της χούντα, έπαιζε και η φάση με την Κύπρο... η φίλη μας η Δαμανάκη και οι φίλοι της δημιουργήσαν το έδαφος για τον Ιωαννίδη ο οποίος φρόντισε η Ελλάδα να μην κάνει τίποτε για τα αδέρφια μας στην Κύπρο με τις γνωστές συνέπειες.
Και μετά φέραν τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου κτλ μέχρι που φτάσαμε (σκατά στα μούτρα μας!) στον Σημίτη ,τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου!
Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε!!!!!!

Αποφασίστε! ή είστε Έλληνες ή είστε νεομαλάκες!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ

Ανώνυμος είπε...

2.51 Εδώ αρχεία που διέρρευσαν από wikileaks δείχνουν πως δεν ξέραν οι αμερικανοί πως θα γίνει η χούντα. Για το ξήλωμα συμφωνώ. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΡΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ???ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΝΑΤΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ???ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ???ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ???ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ????ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΦΟΥ ΖΩΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ..............

Ανώνυμος είπε...

τορα ρε με ταπολιβολα στο σινταγμα νασκοτοσουμε ολουσ τουσ βρο μο μπατσουσ κε μετα ντου στιβουλι να τουσ εκτελεσουμε ολουσ πριν ομοσ προτα τισ ικογενιεστουσ τα πεδιατουσ να τουσ κοψουμε τοκεφαλι ιδι μια ομαδα ινε ετιμι νο μιζουν τα οργια η μπατσι οτι ινε μακεσ θα θα νατοθουν η αφτι κεμετα ι ικογενιεστουσ τιν επομενι φορα στο σι ταγμα θα κατε βουν με χιρομβοβιδεσ τερμα ιμολοτοφ κειπετρεσ θατουσ γαμισουμε τομουνι που τουσ πεταγε δεν κανο πλακα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.