Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πίσω στην Δραχμή ρεεεε


Πίσω στη δραχμή ρεεεεε! Στην αρχή με προβλήματα (όχι περισσότερα από όσα έχουμε ήδη) και μετά ξανά προς τη δόξα!
αναγνώστης

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Στη δραχμη με χιλιααααα, αυτοι που δεν θελουν τη δραχμη ειναι το κεφαλαιο κ οι βολεμενοι

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΛΟΥ ΦΙΛΙΑ Α. ΤΟ 42 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΩΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΤΕΩΘΗΚΕ.
Ο ΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ Η ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ..
ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

Δραχμή και πάλι δραχμή
Απ΄ όταν μπήκε το ευρώ στη ζωή μας, μας τη μαύρισε

Ανώνυμος είπε...

Σωστο το σχολιο.Ο βρεγμενος δεν την φοβαται την βροχη.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ????

Ανώνυμος είπε...

5:04 Έχουν αναρτηθεί τόσα άρθρα στο blog σχετικά με το θέμα, ακόμη και σήμερα. Διάβασε κανά δυο για να μη γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο από τα ερωτήματα του πολλαπλού δημοψηφίσματος θα είναι:

Να εκτελεστούν και να δημευθεί η περιουσία όλων των εν ζωή υπευθύνων πολιτικών για την τραγική κατάσταση που έφεραν τη χώρα μας;

Ανώνυμος είπε...

να γιατι θελουμε τη δραχμη, για σενα που επιμενεις κ ρωτας.... http://www.promitheasblog.com/2010/04/blog-post_9235.html

Ανώνυμος είπε...

Πισω στην δραχμη και ολοι μαζι στο κλεψιμο.
Καλο ε

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ... ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ... ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΕΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΑΠΛΗΡΩΜΗΣ ... ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ !! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΟΙ (ΜΕ ΠΡΟΩΠΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗΣ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ... ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΝΝΙΑΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΤΕΛΟΣ..ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ''ΕΛΛΑΣ''ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ..ΣΩΣΙΒΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ..ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ,ΜΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ...ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΕΜΙΣΕ ΝΕΡΑ-ΣΤΕΓΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΤΕΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ!!!! ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ!!!! ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΖΩΑ!!!! ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!! ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είστε οι χειρότεροι παπαγάλοι που πέρασαν ποτε απο την Ελλάδα. Είστε επικίνδυνοι. Πέρνα του γεγονότος ότι δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε…δεν έχετε ανοίξει τα στραβά σας να ενημερωθείτε…Βλακες…επικύνδυνοι…γίδια…παπαγαλοι…ανθέλληνες.
Όσοι έχετε δάνεια και πιστεύετε ότι θα τα πληρώσετε στη δραχμή θα χάσετε μέχρι και το σπίτι σας!!!!!!!!!!!!!! Αν γυρίσουμε στη δραχμή τοτε τα δάνεια θα γυρίσουν στη δραχμή. Αμέσως θα γίνει τέτοια υποτίμηση με 2 αποτελέσματα.
1) Αύξηση πληθωρισμού...Αμόρφωτα ΓΙΔΙΑ αν μιλάτε για αυξήσεις λόγω ΕΥΡΩ εκεί θα λέτε ότι οι τιμές εκτοξεύτηκαν.
2) Το στεγαστικό δάνειο της παράγκας σου θα γίνει στεγαστικό βίλλας
3) Πτώχευση = στάση πληρωμών. Αν τώρα έχεις λίγα ευρώ να φας ενα κομμάτι ψωμί τοτε θα ψάχνεις με το Τουφέκι το φαι. Ξέρεις γιατί? Γιατί αν συνεχίσετε έτσι και όλος ο κόσμος βγάλει τις καταθέσεις τότε το κράτος δεν θα έχει λεφτά να δεσμεύσει ούτε να πληρώσει κανέναν.
4) Τα CDS θα πρέπει να πληρωθούν. Τα 60 Δισ ΕΥΡΩ ξέρεις τι θα γίνουν σε μια πολλαπλά υποτιμημένη δραχμή....διπλάσια και τριπλάσια.
5) Και άντε πάμε για κούρεμα και όλο το χρέος πάει στο καλάθι...Που θα βρει ρε παπαγάλε η Κυβέρνηση λεφτά να κάνει επενδύσεις να έρθει ανάπτυξη? Αν τώρα έχουμε μια ελπίδα σε 3-4 χρόνια να βελτιωθεί η κατάσταση τότε ουτε σε 20 χρόνια δεν πρόκειται να βγούμε απο τις αγορές.
6) Εσένα λέω βλάκα αμόρφωτε...Εσένα που κυκλοφορείς με το VW την BMW και τα λοιπα Ευρωπαϊκά προϊόντα...Ξέρεις που θα πάει η πολυτέλεια και η καλή ζωή αυτή????? Το Ευρώ θα γίνει τόσο ακριβό που όλα τα προϊόντα Θα γίνουν μια Ψ@ΛΗ στο κ@λο μας.
7) Ξέρεις απο φτώχεια? Κανείς μας δεν ξέρει...Τράβα ρώτα τη γιαγιά σου τι σημαίνει φτώχια και έλα να μου πείς.
8) Σε ένα πράγμα να ελπίζεις ΒΛΑΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ...ΝΑ έρθουν νέοι πολιτικοί. Γιατί αν μείνουν οι ίδιοι, τότε και τα ψίχουλα που θα μείνουν θα στα πάρουν.
9) Με 2% του ΑΕΠ βιομηχανική παραγωγή που νομίζεις ότι θα πάει η Ελλάδα? Σε ένα κλιμα φτώχειας όσες επιχειρήσεις έρθουν θα δίνουν όση η υποτίμηση ανάλογη μείωση. Αν παίρνεις 700 Ευρώ τότε θα παίρνεις 400 Ευρώ

ΠΡΙΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΕΙΣ ΨΑΞΕ...ΜΑΘΕ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ. ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΣΑΝ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΑΓΝΟΣ.


Πέραν του γεγονότος ότι είσται αμόρφωτοι, γιδια και παπαγαλοι είστε ακόμα χειρότεροι και απο τους μισέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Γιυτό έφτασε η Ελλάδα εδώ που έφτασε...Γιατί ο ψήφος του αμόρφωτου που δεν γνωρίζει και παρασείρεται απο τους άλλους έχει την ίδια αξία με τους γνωρίζοντες.