Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Aδ.Γεωργιάδης: Θα με λιώνατε κιόλας!


Κατ' αρχάς δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε για το ότι απαντώ. Καθήκον των βουλευτών είναι να απαντούν στους πολίτες.
Πάμε τώρα με την σειρά:
1ον Εμείς και στην Βουλή υπερψηφίσαμε την ένσταση αντισυνταγματικότητος του ΚΚΕ και ζητήσαμε να ψηφιστεί με 180 ψήφους. Όμως τότε έγινε πολιτική συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά, να αφήσουν τον Σαμαρά να καταψηφίσει για να μπορέσει να κοροϊδέψει λίγο παραπάνω κόσμο. Τώρα, μετά την ευρωπαική πίεση, ο κ. Σαμαράς όπως ακούσατε σκοπεύει να υπερψηφίσει διάφορα άρθρα και νομοσχέδια εις εφαρμογήν του Μνημονίου. Άρα από εδώ και υπάρχει και άνω των 180 ψήφων νομιμοποίηση και άρα εκ των υστέρων νομιμοποίηση και των πρώτων....
Θα πρέπει να καταλάβετε ένα απλό πράγμα, που είναι το μόνο αληθές που λέει ο κ. Καζάκης. Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κανένας άλλος δρόμος παραμονής της χώρας μας στην Ε.Ε. εκτός του Μνημονίου. Το δίλημμα είναι απλό, ή Μνημόνιο και Ε.Ε. ή Στάση πληρωμών και δραχμή. Ο κ. Καζάκης επιλέγει το δεύτερο, πιστεύω η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων το πρώτο. Γι' αυτό και απηύθυνα την πρόκληση στους διαχειριστές να μας πουν εάν συμφωνούν με τον Καζάκη ή με τους Κασσιμάτη-Θοδωράκη. Ο Καζάκης λέει Στάση πληρωμών και δραχμή, οι υπόλοιποι λένε ευρώ και Ευρώπη, όμως το δεύτερο δεν υφίσταται χωρίς κάποια συμφωνία με τους δανειστές μας, δηλ χωρίς κάποιο Μνημόνιο.
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Απόδειξις δε του πόσο δύσκολο είναι να μιλήσουν καθαρά στον κόσμο, είναι ότι και εδώ, οι δήθεν Αντιμνημονιακοίο διαχειριστές, ενώ τους προκαλώ τόσες ημέρες να μας πουν με ποιόν είναι από τους δύο (Καζάκη-Θοδωράκ) σιωπούν!...δεν γίνεται και με τους δύο, διότι μεταξύ τους έχουν αυτή την θεμελιώδη διαφορα. Αυτή η διαφορά προφανώς οδήγησε τον κ. Καζάκη να φύγει από την Σπίθα!
Αναμένω την απάντηση με αγωνία...όχι τίποτε άλλο, διότι θα με λιώνατε κιόλας....
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Η συζήτηση συνεχίζεται εδώ: