Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Κύριε Γεωργιάδη...



Εγώ πάντως κε Βουλευτά να σας ζητησω συγνώμη που χρησιμοποίησα το χαρακτηρισμό μπουμπούκος αλλά υπάρχει αιτία δεν το έκανα εσκεμμένα ή προσβλητικά... Μου αποτυπώθηκε η φράση και συνήθισα να σας αποκαλούν έτσι τα lifestyle ΜΜΕ που σας αναπαραγάγουν... Επι του θέματος μας τώρα και επι της φαινομενικά ουσιαστικής υποσημείωσης που κάνετε, απαξιώ πραγματικά να συνομιλήσω επι της αρχής όταν εδω και ένα χρόνο γνωρίζουμε οτι το Τ3 έγινε Τ10 με την άνοδο στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ. Δεν το αναφέρετε πουθενά, φαίνεται πως δεν σας κινεί την περιέργεια και ουδείς δεν μίλησε απο το κόμμα σας για αυτό εκτός και αν μου διαφευγει... Απαξιώ οταν εσεις με την ψήφο σας νομιμοποιήσατε την πολιτική του μνημονίου που νομιμοποιεί τα "χρέη" στους διεθνείς τοκογλυφους... Τι άλλο να συζητήσω μαζί σας κύριε βουλευτά μου? Το αν η συνταξη της γιαγιάς και ο μισθός του υπαλληλάκου θα μειώσει το χρέος? Δεν τα φάγαμε μαζί... Η άποψη που πρέπει να επικρατήσει είναι η εξής απλή : «Φταίμε όλοι για την κατάντια που βιώνουμε σήμερα» οπότε μη μιλάτε... Φταίει δηλαδή το ίδιο αυτός που έκλεψε ένα παγωτό από το ψυγείο του μπακάλη της γειτονιάς με αυτούς που εκ προμελέτης δολοφόνησαν και συνεχίζουν να δολοφονούν ασύλληπτοι την εθνική μας υπερηφάνεια.

Οι αδηφάγες Ελληνικές κυβερνήσεις , εν αγνοία του Ελληνικού λαού , έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των Ελλήνων ή όχι? Αυτό δεν έγινε επί σειρά ετών, κρυφά και με σύμμαχο την επικοινωνιακή προπαγάνδα τον ΜΜΕ, που απέκρυπταν όλα τα δεδομένα που μας οδήγησαν στον εξευτελισμό έως και την Απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας στο σήμερα? Είναι ετσι ή οχι κυριε βουλευτά?
Τα σενάρια των κακών κερδοσκόπων και χρυσών golden boys, όταν ειναι γενικόλογα πλασαρισμένα από τα μέσα εκμαύλισης συνειδήσεων μας βολευουν γιατι αποτελούν την ειδησεογραφική προπαγάνδα εφοσον προσπαθούν να μας πείσουν πως επιτελούν έργο κάθαρσης πιπιλώντας την καραμέλα της απόδοσης ευθυνών στους αποδιοπομπαίους εξιλαστήριους θύτες και στα φαντάσματα που γεννούν οι σύγχρονοι παγκόσμιοι οικονομικοί πόλεμοι. Όταν όμως ο στόχος γίνεται συγκεκριμένος εκεί υπαρχει προβλημα για το συστημα κυριε Βουλευτά?
Λειτουργείτε ή οχι ενάντια στο λαϊκό αίσθημα που καταδικάζει τα μέτρα και την προσφυγή στο ΔΝΤ γιατί πολύ απλά γνωρίζει ο λαός πως εκτός του ότι δεν έχουν τιμωρηθεί οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια, κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό που θέλετε να παρουσιάσετε ως αληθινό?
θυσία η Ελλάδα στο βωμό των κεφαλαιοκρατών από τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες και τους εργολάβους της Ενημέρωσης. Οι πολιτικοί , οι καναλάρχες, οι τραπεζίτες ενάντια στον απλό πολίτη φορολογούμενο τόσο απλά κυριε Βουλευτά...
Παραμύθιασε το σύστημα τον κόσμο να κάνει θυσίες για ποιον και για να πληρώσει ποιους; Κοινωνικοποιείται την κρίση που το τραπεζικό - οικονομικό σύστημα έντεχνα δημιουργεί; Για όλα αυτά τα δεινά, την ανισότητα και την φτώχεια, αυτό το σύστημα φταίει και αυτοί που είναι από πίσω του, μερικές ισχυρότατες κάστες δηλαδή που ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο ...
Ξεπουλήθηκε η αξιοπρέπεια και η τιμή μας και επιτρέψατε να αποφασίζουν, χωρίς έστω να τηρούνται τα προσχήματα, άλλοι για εμάς και όχι το εκλεγμένο Ελληνικό κοινοβούλιο με την προσφυγή στο «μηχανισμό στήριξης»...
Επιστρατεύτε ως συστημα κάθε φορά όλα τα μέσα για να υποτάξετε τις λαϊκές αντιδράσεις και είμαι βέβαιος ότι συντομα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα σκαρφιστείτε. Άλλωστε η εναλλαγή των κυβερνήσεων στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας γίνεται μόνο για την αποσυμπίεση του κοινωνικού φορτίου. Οι τηλεοπτικοί Γκεμπελίσκοι σιγοντάρουν τις πολιτικές της ανυπαρξίας και προβατοποιημένα ο κόσμος έχει αποδεχτεί τον όρο «κρίση» που μας πλασάρετε. Βεβαίως φίλοι μου και υπάρχει κρίση, αλλά δεν είναι η έντεχνα κατασκευασμένη οικονομική, είναι κρίση βαθιά ηθική και κρίση αξιών.
WishmasteR

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΗ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.(ΤΤ-CDS)

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΓΑ.ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΑΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΡΕΙΑ,(ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ).ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΑ .....
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΟΦΑ.ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο Χ'ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ;
Υ.Γ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ΄ΞΕΡΕΤΕ.ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δέχομαι την συγγνώμη για το "μπουμπούκος". Φυσικά δεν με λένε έτσι τα ΜΜΕ, αλλά όσοι και μόνον θέλουν να με μειώσουν. Και ναι, κακώς το είπε αυτό η γυναίκα μου εκείνη την ημέρα, αλλά εκείνη δεν είχε συνειδητοποιήσει όταν το έλεγε πώς θα το εκμεταλλεύονταν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, ενώ εσείς το κάνετε επίτηδες. Εν πάσει περιπτώσει το θέμα θεωρείται λήξαν, πάμε στην ουσία.
Και για το Τ+10 μίλησε και το κόμμά μου και εγώ προσωπικά και με ερώτησή μας στην Βουλή τότε, απλώς δεν το γνωρίζετε και πάντα τοποθετούμεθα σε οποιαδήποτε καταγγελία.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι απλό. Ο κ. Καμμένος έκανε μία πολύ βαρειά καταγγελία. Έχει δύο επιλογές ή θα την αποδείξει ή θα μείνει στην συνείδηση του κόσμου ως ένας κοινός συκοφάντης, έχοντας προσφέρει τρομερές υπηρεσίες στον κ. Παπανδρέου και στο ΠΑΣΟΚ.
Έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το κόμμά του και τον αρχηγό του, διότι εκεί που ο κ. Σαμαράς προσπαθούσε να κτίσει ένα σοβαρό προφίλ, αντάξιο μέλλοντος Πρωθυπουργού (Ζάππειο2 κλπ), τον εκθέτει είτε ως συγκαλύπτοντα τον "broker" κ. Παπανδρέου, είτε ως αδυνατούντα να διαγράψει τον Καμμένο. ή το ένα ισχύει ή το άλλο.
Από την προσωπική μου έρευνα, εάν πήγαινε ο κ. Καμμένος ή κάποιος από εσάς σε ένα δικαστήριο με αυτά τα στοιχεία, θα χάνατε και θα πληρώνατε πρόστιμο στον Παπανδρέου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Αλλά θα περιμένω και εγώ όπως και εσείς, τα όποια επιπλέον στοιχεία έχει να παρουσιάσει ο κ. Καμμένος. Εάν τα παρουσιάσει, εύγε του. Θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να παραιτηθεί. Εάν όχι, ο κ. Καμμένος θα πρέπει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη και από τον Παπανδρέου και από τον Αρχηγό του.
Πέραν όμως όλων αυτών, η χρονική στιγμή που επέλεξε να το κάνει είναι η χειρότερη. Τώρα πρέπει μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες, να αποφασίσει η Κοινωνία μας, εάν θέλουμε να παραμείνουμε ένα Δυτικού Τύπου Κράτος, μέλος της Ε.Ε. ή όχι. Πολλοί από εσάς εδώ, λέτε, ας χρεωκοπήσουμε, δεν μας νοιάζει κλπ Εύκολα το γράφεις και το λες σε ένα blog...Οι πολιτικοί όμως οφείλουν να έχουν ευθύνη, διότι οι αποφάσεις τους, κρίνουν το μέλλον του τόπου τους και εγώ θα εξακολουθήσω να μάχομαι, για να μήν χρεωκοπήσουμε. Για να συμβεί αυτό, μία ελάχιστη εθνική συνεννόηση είναι απαραίτητη και οι ενέργειες του κ. Καμμένου δεν συμβάλουν προς αυτή την πλευρά.
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Υ.Γ. Το άρθρο της Καθημερινής που ανεβάσατε αποδεικνύει το κλίμα, κατά της αγοράς των cds από τον κ. Φιλιππίδη που είχε επικρατήσει τότε. Αυτό το κλίμα είναι που οδήγησε την νέα του διοίκηση τότε, να προχωρήσει στην μαζική πώληση των υπολοίπων. Θα το επαναλάβω, το μόνον προς απόδειξη θέμα, είναι το εάν οποιαδήποτε εταιρεία σχετιζομένη με τον οποιονδήποτε τρόπο με τον Γιώργο Παπανδρέου έχει όντως αγοράσει cds εκείνη την περίοδο. Δεν χρειαζόταν κανείς να αγοράσει τα συγκεκριμένα του ΤΤ, όπως έλεγε και νομίζει ο κ. Καμμένος. Κάθε μέρα, όποιος ήθελε αγόραζε από την αγορά. Και μόνον η άγνοια αυτής της λεπτομέρειας από τον κ. Καμμένο, μειώνει την αξία της καταγγελίας του.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Εν ολίγοις λοιπόν να αναμένουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας... Το τι σημαίνει Δυτικού Τύπου Κράτος (σαν άριστος γνώστης της ιστορίας που είστε) και πως έχει καπηλευτεί αυτή η έννοια με ψευτοδιλληματα που έχουν κατα καιρούς διατυπωθεί και ποδοπατηθεί (με προδοτικές θέσεις) τα συμφερόντα της χώρας δε το βάζω στην κουβέντα γιατί ο διάλογος θα είναι μακροσκελής και ειμαι βέβαιος για το φόρτο εργασίας σας.
Θεωρώ πως αυτή είναι και η αιτία που απαντήσατε λίγο επιλεκτικά στα ζητήματα που έθεσα...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ..Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΠΟΥ ΖΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Το καταλαβαίνει αλλά νομίζεις νοιάζεται, αν εμείς ήδη έχουμε πτωχεύσει; Για τα αφεντικά του νοιάζεται και για τον ίδιο, να συνεχίσει να έχει τους πολλαπλούς μισθούς του. Τα κορόιδα τέλος κύριε Γεωργιάδη ή μπουμπούκο ή κωλοτούμπα ή τηλεκόμμα ή γύφτο ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν.
Επ΄ευκαιρία γνωρίζει κάποιος να μου πει τι έγινε το 1.000.000 ευρώ που έδωσε στο ταμείο των φτωχών; Έγινε εγγραφή ότι επιστράφηκε στο κράτος και μετά χάθηκε; Που πήγαν τα λεφτά τα φάγατε όπως ο Τσουκάτος; Κόλπο κι αυτό; Τα μοιραστήκατε μεταξύ σας εις υγείαν αυτών που κοροϊδεύετε και σας ψηφίζουν;

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντυπωση οτι 9 στους 10 εδω δεν εχουν ιδεα τι ειναι το cds. Αυτοι που υποτιθεται οτι ξερουςν γιατι δεν λενε ποιοι το εξεδοσαν και σε τι κοστος;
Γιατι δεν λενε ποιοι εχουν τα 'γυμνα' cds;
Οριστε και ενα διαγραμμα: http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=CGGB1U5:IND

Γιατι δεν λετε οτι το cds δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα ασφαλιστρο αλλα με τη διαφορα οτι μπορει και να το αγορασει και ενας που ποτε δεν αγορασε ομολογα του κρατους;

Γιατι δεν λετε οτι εαν χρεωκοπησουμε οι τραπεζες θα χασουν λεφτα επειδη απλουστατα θα πληρωσουν το ασφαλιστρο ενω σε διαφορετικη περιπτωση οι ΄κερδοσκοποι' κατοχοι cds απλα θα χασουν διαφυγοντα κερδη + το περιπου 1/10 της προηγουμενης αξιας που ηδη τζογαραν για να αγορασουν το cds;

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Γεωργιάδη

Μήπως χάνουμε το δάσος για το δέντρο;

Το θέμα μας είναι αν ο κ. Καμμένος είναι συκοφάντης ή αν ο προθυπουργός έχει προδώσει εσχάτως τη χώρα του(εννοώ την Ελλάδα έτσι όχι την Αμερική );
Γράψατε ότι ο κύριος Καμμένος "Έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το κόμμά
του και τον αρχηγό του, διότι εκεί που ο κ. Σαμαράς προσπαθούσε να κτίσει ένα σοβαρό προφίλ.."
Αν ο κύριος Παπανδρέου έχει προδώσει τη χώρα του, τότε αυτός δεν έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολή θέση τον λαό του (τον Ελληνικό όχι τον Αμερικανικό)και αυτό δεν είναι πρόβλημα;
Τέλος
Από την προσωπική σας έρευνα, εάν πήγαινε ο κ. Καμμένος ή κάποιος από εμάς σε ένα δικαστήριο με αυτά τα στοιχεία, θα χάνατε και θα πληρώνατε πρόστιμο στον Παπανδρέου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Πότε θα χάναμε και θα πληρώναμε πρόστιμο"Όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί αδέκαστα ή όταν έχει επιλεκτική μυωπία και τύφλωση;"
Βέβαια, θα μου πείτε ποια δικαιοσύνη, ο τελευταίος που τόλμησε να αδειάσει τον ΓΑΠ, βλέπε Στρος Καν, έχει διασυρθεί από τα Αμερικανικά ΜΜΕ ανα τη υφήλιο με πρωτοφανή διαπόμπευτικό χαρακτήρα. Δε θυμάμαι τέτοιο μένος από τα διεθνή ΜΜΕ σε άλλους κι άλλους εγκληματίες.
Βέβαια θα μου πείτε η Αμερική σέβεται και προασπίζεται τα δικαιώματα τον πολιτών της, τιμωρεί παραδειγματικά τους ενόχους πριν ακόμα καταδικαστούν, διαπομπεύοντας τους ανά την υφήλιο αλλά όσον αφορά τους πολέμους ενάντια στην τρομοκρατία ή για την προάσπιση δικαιωμάτων άλλων λαών νομιμοποιεί κάθε μέσω και κάθε βία.

C'est la vie

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

Ο WISHMASTER ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΤΕ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ .ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ;ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ. ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΞΕΝΩΝ. ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΠΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ . ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ .ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ.