Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Βάνα Μπάρμπα.... "Πάρτε τους αλλοδαπούς από το κέντρο της Αθήνας...!"


Αυτή είναι η λύση που προτείνει η Βάνα Μπάρμπα...!
«Αυτήν τη στιγμή τίποτε δεν συνδέει το κέντρο με το ιστορικό κέντρο μιας πρωτεύουσας ευρωπαϊκού κράτους. Είναι απλά ένας χώρος όπου ζουν οι μετανάστες, και μάλιστα σε τραγικές συνθήκες. Δεν ρίχνω...ευθύνη μόνο στον δήμο και στους υπουργούς, αλλά θα πρέπει να βρεθεί μια βιώσιμη λύση. Ας τους πάρουν από το κέντρο της Αθήνας κι ας τους πάνε να ζήσουν κάπου εκτός Αθηνών».
πηγή

Τώρα που το θυμήθηκα ρε Βάνα... Εσύ δεν μας έλεγες πόσο απαραίτητο είναι να κυβέρνηση το Πασόκ και το υπερασπιζόσουν με νύχια και με δόντια;; Μου έβγαινες και αγκαζέ με τον πάγκαλο τρομάρα σου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι αυτη που ελεγε "ειναι ανοητος αυτος που δεν ψηφιζει ΠΑΣΟΚ".. Με τις υγειες σς κυρα μου..

Ανώνυμος είπε...

Prota na figoun oi putanes k meta oi metanastes

Ανώνυμος είπε...

symfono

Ανώνυμος είπε...

Έχει άποψη και η αρχιέρεια της πεολειχίας

Ανώνυμος είπε...

Μπηκε στο ΠΑΣΟΚ και αρχισε τα καραγκιοζιλικια
Μπηκε ομως γρηγορα στο πνευμα του ψεμματος του ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Βάνα.. σάλτα καιιιιιι ...... που θα μου φορτωσεις τους λαθρομεταναστες στην επαρχία. Εκεί θα τους έχεις. Η να τους στείλετε απο εκεί που ήρθαν, ή να τους λούζεστε κάθε μέρα. Εσύ δηλαδή πως έχεις δεί τον εαυτό σου. Αξίζει μήπως η δική σου ζωη περισσότερο και έχεις περισσότερα δικαιώματα απο έναν επαρχιώτη που θέλεις να του φορτώσεις το πρόβλημά σου; Και ύστερα λέτε να μη βγάζουμε κόμπλεξ για την Αθήνα σας. Πως; μετά απο τέτοιες δηλώσεις;

Ανώνυμος είπε...

kai ferte tous spiti mu na tous parw olous...

Modestus είπε...

Η βιώσιμη λύση είναι να εκτελέσουμε πρώτα εσένα και όλους τους πράσινους-μπλέ-κόκκινοφρουρούς για αρχή και μετά να απελάσουμε τους μετανάστες που μας φέρατε. Όποιος ξαναμιλήσει για κόμμα, κίνημα και τέτοιες *****ριες εκτέλεση. Η Ελλάς πάνω από όλα τέλος.