Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι Έλληνες στο Σύνταγμα - Φωτορεπορτάζ από την διαδήλωση


Μία από τις καλύτερες διαδηλώσεις που έχουν οργανωθεί από Έλληνες κι όχι από κόμματα, πραγματοποιήθηκε χτες στο Σύνταγμα!



Μικροί και μεγάλοι διαδήλωσαν με συνθήματα και παλμό ζητώντας την απελευθέρωση του έθνους από την τυραννία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας μας.




Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα, αν και πολύ θα το ήθελαν οι κυβερνώντες για να δαιμονοποιήσουν για ακόμη μία φορά την λαϊκή αντίδραση και συσπείρωση.


Μακριά από κόμματα και παρατάξεις, τους Έλληνες τους ενώνει η επιθυμία αυτή η πατρίδα να είναι ελεύθερη από τον έλεγχο κάθε είδους τυραννίας, είτε κομματικής τυραννίας στο εσωτερικό της, είτε τυραννίας επιβεβλημένης από διεθνείς και υπερεθνικούς οργανισμούς όπως η ΕΕ και το ΔΝΤ και τα παγκόσμια τοκογλυφικά καρτέλ των τραπεζών.


Ο αγώνας συνεχίζεται και επεκτείνεται σε όλη την χώρα! Από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας οι Έλληνες αρχίζουν και καταλαβαίνουν το διαπλεκόμενο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας από ντόπιους πολιτικούς-κόμματα-ΕΕ-ΔΝΤ-και Τράπεζες!


Νομίζω ότι πλέον κι εδώ στην Μύκονο δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη χώρα και οφείλουμε να συμπαρασταθούμε και να συμμετάσχουμε κι εμείς με όλες μας τις δυνάμεις στις κινητοποιήσεις και στις αντιδράσεις που σαρώνουν την χώρα.


Ήδη πολλοί Μυκονιάτες έχουν παρεβρεθεί σε διαδηλώσεις κατά του μνημονίου και του καθεστώτος ομηρίας της χώρας από ΔΝΤκαι τραπεζίτες. Σειρά τους να φέρουν τις διαμαρτυρίες κι εδώ στην Μύκονο και να ξεσηκώσουν κι εμάς!

Προσωπικά θα είμαι ο πρώτος που θα κατέβει στο γιαλό για να υποστηρίξει μία τέτοια κίνηση!

ΣΗΜ Μykonensis: Οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση του φίλου Γιάννη Καρνεσιώτη

Κάνετε είσοδο στο facebook και πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες του Γιάννη από την διαδήλωση.

Πηγή: Mykonensis.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν ότι πρέπει να καταστρέψουν το παλιό σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να φέρουν το νέο σύστημα order out of chaos.
Πρέπει να το κάνουν αυτό και θα το κάνουν με την κατάρευση των κυβερνήσεων.
Έτσι η κίνηση της νέας εποχής θα μπορέσει να ενώσει όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις μαζί.
Μιξάροντας αλήθειες και ψέματα με ατζέντες όπως ο Glen Beck, Alex Jones,David Icke, Michael Tsarion Jordon Maxwell, David Wilcock, Gregg Braden
και όχι μόνο..βοηθούν να ξεσκεπαστεί το παλαιό σύστημα και να σπρώξουν το νέο σύστημα μαζί με το κίνημα της αλήθειας(TRUTH MOVEMENT)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ(NEW AGE)

NEW WORLD ORDER,MASONS,JESUITS,ILLUMINATI,NEW AGE,THEOSOPHY είναι το ϊδιο.
Δείτε τη γράφει στο web της Θεοσοφικήs Εταιρείας στην Ελλάδα:
http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html

Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.

2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.

3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

Η Θεοσοφία οραματιζόταν την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχούσαν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!! ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΤΙ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ!! FORCA ΕΛΛΑΔΑ... ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ (ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ),ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011.....
Ε!ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!