Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Άθλια επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Λάκη Λαζόπουλο!!!



Τα έχετε χάσει εντελώς εκεί στο ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ; Είναι δυνατόν να κάνετε τέτοια απίστευτη επίθεση σε μια σατυρική εκπομπή και να την ταυτίζετε με τη ...Νέα Δημοκρατίας;
Έχετε χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας στο Μαξίμου και δίνετε τέτοιες εντολές καταστολής που θα έκαναν τον ίδιο τον Γκέμπελς να σκάει από τη ζήλια του;
Διαβάστε τι έγραψαν οι άνθρωποι,
τα άρρωστα μυαλά, εναντίον ενός ηθοποιού που έκανε απλά τη δουλειά του και απευθύνονται προς τον ίδιον λέγοντας...
" προς Συγγρού και τους Λαζόπουλούς της", ταυτίζοντας ουσιαστικά τους δύο τους, ενώ τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι:
"Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας, δεν θα τον....

αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα".
Κατηγορούν οι απίστευτοι τύποι του ΠΑΣΟΚ τον Λαζόπουλο ....οτι έγλυφε τον Καραμανλή επί 6 χρόνια!!!
Αυτό μάλλον δεν θα μείνει αναπάντητο από τον Λαζόπουλο αλλά και από ολόκληρη την μπλογκόσφαιρα.
Το να χτυπάς σατιρική εκπομπή, λέγεται ΝΑΖΙΣΜΟΣ.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λαμογια οι του Πασοκ αλλα Λαμογιο και ο Λαζοπουλος! Ειναι αρχιλαμογιο και οσοι τον υπερασπιζονται καλα ειναι να το σκεφτουν ξανα. Επειδη ο ενας κακοποιος κατηγορει τον αλλον με τετοιο τροπο δεν παει να πει οτι ο δευτερος σταματαει να ειναι κακοποιος. οποιος καταλαβε καταλαβε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ Κ ΒΛΕΠΕΙ!!!!ΦΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ!ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ!ΕΣΕΙΣ Κ Η ΝΔ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ Κ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Κ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΜΑΣ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ!ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΞΥΨΩΣΑΝ!ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.Κ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Κ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΤΗΝΑΝ Κ Κ...ΛΟ ΜΕΡΙΚΟΙ!ΑΙΝΤΕ ΟΥΣΤ!ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,ΝΔ,ΚΚΕ Κ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΠΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ Τ ΑΥΤΙΑ.ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ Κ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ....

ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε σκατολαμογιο τι σου εκανε ο λακης και τον βριζεις?τοσα χρονια σας ξστραβωνει και ετσι του λετε ευχαριστω.εσεις καψατε την ελλαδα .αθωος ειναι και ο παπανδρεου και ο καραμαβλης.εσεις ειστε ενοχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΙΧΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΝΑΙ.ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕ ΑΥΤΟΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ(ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ)ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕ.Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΝΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Κ ΓΕΛΑΕΙ.ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ.ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΑΜΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΧΑΝΕΤΕ ΦΙΛΕ.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαινει κανεις το επιπεδο της νοησης σου απο το γεγονος και μονο οτι περιμενεις καποιον σαν το Λακη να ανοιξει τα ματια του κοσμου. Πρεπει να κοιμασε καιρο τωρα και λεω να μην σε ξυπνησω.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ!ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο δε διασκεδαζει μονο...προπαγανδιζει και υπερ των λαθρομεταναστων αμα λαχει...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ Κ ΑΥΤΟ.ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τι κατάφεραν με την ανακοίνωση, να μιλάμε για τον Λαζόπουλο και όχι για την προδοσία; Είτε συμπαθούμε είτε όχι τον Λαζ. αυτός έδειξε κάτι που είπε ο Καν. Γιατί δεν βγάζουν μια ανακοίνωση για τον Στρος; Είναι το αφεντικό και επειδή δεν μπορούμε να τον μαλώσουμε δείχνουμε τα δόντια μας στους άλλους; Δεν περνάνε άλλο αυτά, σας μάθαμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ αυτο για αρχη, ομως μεγαλυτερα λαμογια απο τον Λαζοπουλο τον κομικο της συμφορας (οχι ηθοποιο) και τον αρχιμαφιοζο το Τρυανταφυλλοπουλο δεν υπαρχουν . Ολοι οι αλλοι εδιναι ερασυτεχνες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ, Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.
ΕΚΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡ...ΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Kostas είπε...

Όταν μέασ από μία οθόνη βλέπεις κάποιον να σκοτώνει και να βιάζει, εσύ τιμώρισε τη οθόνη με ισόβια και άφησε τον βιαστή ελεύθερο.
Δηλαδή ο Λαζόπουλος φταίει τώρα που η χώρα έχει γίνει μπουρδέλο?
Αλλά ξέχασα πως ζω σε μία χώρα που ο καθένας ασκεί κριτική μόνο στον γείτονα και ξεχνάει τον εαυτό του!!!
Χαλαρώστε και δείτε πέρα από το δένδρο, ολόκληρο το δάσος που εδώ και μήνες έχει πάρει φωτιά.
Ο Παπανδρέου μας απαφτώνει, αλλά εμείς τα ρίχνουμε στον Λάκη που φωνάζει "κοιτάξτε ρε μαλάκες από πίσω σας γιατί σας έχουν ξεσκίσει τον κώλο"
Ρε άντε κάντε όλοι καμιά δουλειά.

alexandros είπε...

ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου)

Ανώνυμος είπε...

دست پایین اسوشیتد پرس Lakis سرپا نگه داشتن در ما و ما مواد ELLADA.POU و به یاد داشته باشید عمودی به ما زنان کوچک.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποσο λαμογιο ειναι ο λαζοπουλος ξερω ομος οτιτην εκπομπη παρακαλουθουν καποια εκατομηρια ελληνες και πολλοι απο αυτους το μονο που βλεπουν στη τηλεωραση ειναι τα πρωιναδικα και τα κουτσομπολιστικα . που δεν ξερουν τι τους γινετε. και αυτοι σιγουρα κατι απο οσα λεει θα περνουν και ισος καποτε ξυπνησουν. και πολοι απο εμας που βαριομαστε να βλεπουμε τις ατελειοτες συζητησεις και τα παραθηρα στις ειδησεις που τσακονοντε και δεν βγαζεις ακρη. ειναι και αυτος ενασ τροπος ενημεροσης το τι γινετε σημερα στην ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι γινετε στον κοσμο. Τα λαμογια ξεφυτρωνουν σαν τα κεφαλια της Λερναιας Υδρας. Αυτος που θα μας κυβερναει θα ειναι παντα βαλτος οπως και ο Γιωργακης. Αυτο που εκανε ο Τζεφρυ ηταν κατι το υπουλο και που προφανως πρεπει να βγει στην επιφανεια. Αλλα δεν περιμενα τον Λαζοπουλο γι αυτο. Αυτος απλα ειχε τα μεσα.
Ο φιλοσοφος Σωκρατης ελεγε οτι δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις τα ματια και την ακοη για να βγαλεις ενα συμπερασμα η πορισμα γιατι τοτε ειναι πολυ ευκολο να υπαρξη πλανη και αλλοιωση. Γι αυτο υπηρχε η λογικη. Και η λογικη στο θεμα χρεωκοπια και κατρακυλα της Ελλαδος εχει και προδοσια. Δεν πρεπει να σας ενδιαφερει ποιος το εβγαλε γιατι επρεπε απο την πορεια και μονο της χωρας να το γνωριζατε. Καποιος θα το εβγαζε και προφανως ο Λαζοπουλος ειχε ελαχιστη συνδρομη σε αυτο. Αλλοι του ειπαν να το βγαλει για δικα τους συμφεροντα. Απλα βγαζοντας το ο Λακης θα εκανε περισσοτερο ντορο γιατι οπως ειπε και ενας πιο πανω το βλεπουν πολλοι.
Αλλα τι σας κανει να παιρνετε το μερος της Σιγανοπαπαδιας Λαζοπουλου ειναι αποριας αξιο. Ο ανθρωπος ειναι επικυνδινος και μεσα στην λασπη. Γιατι τους καλους τους τρωνε και τους κοβουν το βημα. Αυτου τοσα χρονια μονο αυτο δεν του εχουν κανει. Ισα ισα τον προωθουν. Αλλα αν ενοχλουσε θελετε να μου πειτε οτι δεν θα τον εκοβαν.εκτος κι αν πιστευετε οτι ο κοσμος της τηλεορασης ειναι αγγελικα πλασμενος. Αρα εξυπηρετει καποια συμφεροντα τους. Ποια ειναι αυτα βρειτε τα... μηπως μεσω του Λαζοπουλου θελουν να νομιζει οτι ο κοσμος βλεποντας ολα αυτα αντιδραει? μηπως ειναι ο Λαζοπουλος ενας τροπος να ξεσπαει η οργη του κοσμου και να μην γινετε τιποτα το ακραιο? αυτος δεν ηταν που ελεγε τοτε που καιγοταν η Αθηνα να μην σταματανε να την καινε? το τσιπουρο που κερναει στην εκπομπη φτιαχνει η δεν φτιαχνει ενα κλιμα εφοριας ετσι ωστε τη καταλληλη στιγμη να πεταξει και την ροπαγανδα του υπερ του Τσιπρα? Εκτος κι αν δεν το παρατηρησατε ουτε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

TEKILA...TEKILA...TEKILA

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ
ΕΙΣΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.ΚΙΟΤΑΝ Η ΣΑΤΥΡΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΡΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλεγω για τους Πασοκους αλλα στην λιστα με αυτους που ανικουν στους προδοτες βαζω και τον Λακη. Απλα εσυ τον εχεις βαλει εκτος επειδη κανει σατυρα. Λες και η Σατυρα θα ξεφευγε απο τουας ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ή λες και οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ διαλγουν στρατοπεδο. Ακομα και ο β Παγκοσμιος Πολεμος ειχε τον Χιτλερ και τους αλλους. Μαντεψε, και τις δυο αντιθετες πλευρες τις χρηματοδοτουσαν οι Ιδιοι για να σφαζονται. ειναι οπως ειναι η αντιπολιτευση που ενω φαινεται οτι αντιτιθεται μολις βγαινει επανω εφαρμοζει τα σχεδια τους. Η μηπως δεν τα εφαρμοζει? Ανοιξτε λιγο τα ματια ολη την ωρα μην τα ανοιγετε επιλεκτικα και την ωρα που θα σας πουν.

Ανώνυμος είπε...

Παρτε και ενα βιντεακι να ξεστραβωθειτε υπερασπιστες του Λαζοπουλου. εχετε καταντησει προβατα
http://www.youtube.com/watch?v=Ej9-iVcQIxY&feature=player_embedded