Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η συναίνεση του "πατριώτη"



Τη θέση ότι μια αόριστη συναίνεση δεν είναι αρκετή και ότι χρειάζεται να υπάρξει συνευθύνη διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

«Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να....

αναλάβουν ένα κομμάτι από το βάρος, να αχθοφορήσουν όλοι μαζί», τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και συμπλήρωσε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν απέρριψε την πρότασή του.

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης συμπλήρωσε ότι άκουσε τις προτάσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος, όπως είπε, του εξήγησε ποιες από τις προτάσεις του ΛΑΟΣ υλοποιεί και ποιες σκέφτεται προς υλοποίηση.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_4905.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε πάλι.
Γλύψε γλύψε, την εξασφάλισες τη θέση στο ελικόπτερο.

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό από τόν ((Πατριώτη)) ???
Είναι ΕΒΡΑΙΟΣ καλυμένος μέ τόν μανδύα τού Πατριώτη προκειμένου νά εγκλωβίζει στό ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ του τούς πραγματικούς Πατριώτες !!!!!! ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΚΙΣΑΝ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα για το παντεσπάνι Καρατζφέρη...
Με πρόσχημα τον πατριωτισμό βεβαίως-βεβαίως!
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα ει δυνατόν να αναρτηθεί ξεχωριστά το παρόν σχόλιό μου, για να μήν δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Καμμία απολύτως συναίνεση ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ο Γιώργος Καρατζαφέρης σήμερα. Αυτό που είπε είναι το προφανές, ότι δηλ αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί! Εάν λοιπόν η πρόταση του κ. Πρωθυπουργού είναι συναίνεση στην παρούσα Κυβέρνηση, η απάντησή μας είναι ΟΧΙ. Εάν η πρότασή του είναι, πρόσκληση για να αναλάβουν όσοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών ευθύνες, τότε το συζητάμε. Κάθε άλλη ερμηνεία είναι ψευδής!
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

Η επικη πορεια του γαλατά προς την εξουσια, την οποιαν προσυπεγραψεν και το αγιον πνευμα εν ειδει περιστεράς (θυμαστε τοτε των Φωτων με τον Πατριάρχη), συμπας ο φοιτητικός κοσμος επεκυρωσεν εις τας προσφατους εκλογάς!

54 (ένα πουλμαν) φοιτητικες ψηφοι!!! Τα αναρχοπρεζονια του Συριζα τους κατετροπωσαν. Το αναφερω επειδη δεν εχει καμμια απηχησιν το ΛΑΟΣ εις την σιωπηράν πλειοψηφιαν των φοιτητών που εχουν αηδιασει με τους καριεριστες της πολιτικής αγυρτειας. Η στηριξις του μνημονιου δεν ειναι λάθος! Ειναι εγκλημα!!! Ελπιζω να το αντιληφθούν οι αδαεις που σας στηριζουν.

ΑΖ

Modestus είπε...

Ρε Άδωνι Γεωργιάδη(αν είσαι εσύ κι όχι κανένας μούφα) για δες σε προηγούμενη ανάρτηση με τα έγγραφα από το γραφείο της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης(Πάγκαλος) με τα 200 χιλιάρικα σε έξοδα. Αν ήμουν στη θέση σου θα τους έβριζα ασταμάτητα μέσα στο κοινοβούλιο και ας με λέγαν γραφικό, για ευγένιες είμαστε τώρα; Εδώ εξαγγέλει νέα φοροκαταιγίδα και ο κάθε Πάγκαλος ξοδεύει 200 χιλιάρικα για κινητά και μισθούς πλάκα μας κάνετε. Έτσι θα σωθεί η πατρίδα; Κόψτε κι εσείς τους βουλευτές στους μισούς, παραιτηθείτε των μισθών μια και οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχετε επιχειρήσεις. Ο λαός έκανε θυσίες και χοντρές που είναι οι δικές σας ε; Και βάλτε επιτέλους χέρι στα λαμόγια μεγαλοεκδότες,τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες που τα τρώνε τόσα χρόνια. Ποια συναίνεση για να τα τρώνε πάλι οι ίδιοι;

greco είπε...

Chinook θα χρειαστούμε για να τους βάλουμε όλους σε ελικόπτερο έτσι όπως πάμε.

Ρετέλας είπε...

Αγνοια, Λήθη, Ραθυμία, οι 3 εχθροί της ψυχής

Ανώνυμος είπε...

http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=9973691