Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σήμερα στο Σύνταγμα


Σήμερα στο Σύνταγμα

Σήμερα στο Σύνταγμα πολλοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον όχλο για προσωπικό τους όφελος...
ΜΗΝ επιτρέψει κανένας μας να τον χρησιμοποιήσουν.
Τα κόμματα δεν είναι δεκτά, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.

Οι ντουντούκες και οι σημαίες δεν χωράνε στη γιορτή μας.
Μην τους αφήσουμε να μας τη χαλάσουν.
Ραντεβού όλοι στις 6:00 να διαμαρτυρηθούμε πολιτισμένα και αχρωμάτιστα.

Αναγνώστης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

"Σήμερα 6 η ώρα να βουλιάξει το σύνταγμα"

και την Δευτερα να μην ξεχασουμε να κλεισουμε ΟΛΟΙ τα φωτα για την "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ Ο ΣΚΑΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ!!!!!ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!
αααααα και να μην ξεχασω,στο zougla.gr,οι "πυρηνες" της δημιουργιας του κινηματος ειπανε πως εκτος των αλλων oι θρησκειες δεν εχουν χωρο στο κινημα!!!!ΕΒΙΒΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!!
ελεχγομενη χρεωκοπία ελεγχομενη αγανακτηση.

το συνθημα ειναι ενα,θα τρωτε οποτε θελουμε,θα πινετε οποτε θελουμε,θα κατουρατε οποτε θελουμε και θα αγανακτειτε οποτε και οπως θελουμε.........

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!ΜΙΑ ΓΗ,ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ......ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι παει να πει οχι σημαιες???
Διεθνιστες ειστε εκει περα και παω και καθε μερα το βουρλο εγω?
Εγω θα παρω την Ελληνικη μου σημαια ορθια και περιφανη !

Ανώνυμος είπε...

6.38 μ.μ
έγραψες...
Και λίγα λες...
Ζήτω η παγκοσμιοποίηση!!
Α ρε σούργελα....

Ανώνυμος είπε...

ε ρε κατι γατους...οχι σημαιες εννοουν οχι κομματικες σημαιες.....μαθετε να διαβαζετε..αρχισατε παλι ολοκληρες θεωριες συνομωσιας και μαλακιας..

Ανώνυμος είπε...

Όχι σημαίες θα πει όχι σημαίες. Δεν λέει όχι κομματικές σημαίες. Μην τα μεταφράζετε όπως σας αρέσουν. Τις συνωμοσίες που τις είδατε εσείς κύριε σπίρτο;

Ανώνυμος είπε...

πιανεστε απο ενα μαλακα που γραφει στον τοιχο οχι σημαιες και αναπτυσετε ολοκληρη θεωρια μετα...αλλοι γραφουν να καψουν την βουλη και αλλοι γραφουν να κραταμε ολοι Ελληνικες σημαιες αλλα δεν το βλεπετε.διαλεγετε μια μαλακια που γραφουν ενας,δυο μαλακες απο τους 90χιλιαδες κοσμου που γραφουν και την κανετε θεωρια συνομωσιας.αμα δειτε ζωντανη συνδεση η αμα κανετε τον κοπο να πατε στο συνταγμα η σε οποια πολη της Ελλαδας γινεται αυτο θα δειτε χιλιαδες σημαιες.σταματηστε πια την γαμημενη διχονοια.Ελληνες ειμαστε οχι πρασινοι,μπλε και κοκκινοι κοκκοι.ολοι μαζι πρεπει να ειμαστε.η Ελλαδα οποτε ηταν ενωμενη εκανε θαυματα,οποτε ηταν διχασμενη γινομασταν μπουρδελο.και εγω προσωπικα θα γουσταρα να μπω μεσα στη βουλη και να τους κρεμασω ολους,αλλα το να με ενοχλει το οτι ο κοσμος εστω και σιγα σιγα ξυπναει ειναι κακο.σιγα σιγα ωριμαζει το πραγμα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΙΑ Κ Α Ι Μ Ο Ν Ο !!!!ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.ΜΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΕΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΥΤΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,Κ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Κ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Μ Ο Ν Ο!!!