Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Παπαρήγα: "δεν μπορεί να πρέπει να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο για να περάσω από μία περιοχή"



http://exeisminima.gr/blog/wp-content/uploads/2010/04/kke.jpgAnti-ntp: Δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από τους Νοσταλγούς του Στάλιν και τους προδότες του Μαρξ ο οποίος έλεγε ότι οι Λαθρομετανάστες είναι εχθροί των Ντόπιων εργατών ενώ το το σημερινό ΚΚΕ απαιτεί την νομιμοποίηση ΟΛΩΝ!!! 


Να αποκλειστεί πάση θυσία μια βεντέτα ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους και να αναπτυχθεί μεταξύ τους αλληλεγγύη, τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σήμερα στο ραδιοσταθμό Real FM.


Αναφερόμενη στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας η κ. Παπαρήγα είπε ότι....
"τίποτα δεν γίνεται αυθόρμητα, το αυθόρμητο κρατάει μια δυο μέρες" και πρόσθεσε ότι "όταν ένα πρόβλημα σαπίσει, τότε πραγματικά γίνεται και πιο δύσκολη η λύση του. Γιατί φαινομενικά τώρα η μόνη λύση είναι η καταστολή. Όλοι ζητάνε έξω από κάθε σπίτι να υπάρχει αστυνομία, δεν λύνεται το πρόβλημα".

Για το ρόλο της αστυνομίας, η κ. Παπαρήγα είπε ότι αναμφισβήτητα χρειάζεται επιτήρηση ιδιαίτερα ορισμένες ώρες της ημέρας, μετά τις 9-10 το βράδυ, το πρωί που πάει ο άλλος στη δουλειά του, γιατί τα φαινόμενα πολλαπλασιάζονται. Χρειάζεται επιτήρηση, σημείωσε η Γραμματέας του ΚΚΕ, και ένας από τους λόγους ύπαρξης των αστυνομικών δυνάμεων είναι για να διαφυλάσσουν από την εγκληματικότητα, όχι για να σπάνε κεφάλια διαδηλωτών.

Πρέπει, τόνισε η κ. Παπαρήγα, "να απομονωθούν -κοινωνικά εννοώ, όχι με αυτοδικία- ορισμένες εκδηλώσεις, εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί να περιφρουρεί το κέντρο της Αθήνας η 'Χρυσή Αυγή', δεν μπορεί να πρέπει να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο για να περάσω από μία περιοχή".

Για τα επεισόδια εις βάρος διαδηλωτών η κ. Παπαρήγα είπε ότι "εδώ υπήρχε μια υπερβολική βία, δεν αντιστοιχούσε στα γεγονότα που έγιναν, ήταν σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Και ο κίνδυνος να έχεις νεκρό βεβαίως υπάρχει. Είναι η γραμμή η κυβερνητική, η γραμμή της πυγμής. Πυγμή στην πολιτική, πυγμή και στην καταστολή".

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πιθανή συναίνεση των δύο μεγάλων κομμάτων, η κ. Παπαρήγα είπε ότι "είναι ολοφάνερο ότι αυτή τη στιγμή ο επιχειρηματικός κόσμος επιθυμεί αυτή τη συναίνεση. Για ποιο λόγο; Γιατί τα μέτρα που θα έρθουν και από δω και μπρος θα είναι τόσο σκληρά, που χρειάζεται πια να μην είναι ένα κόμμα που παίρνει την ευθύνη και όλοι οι άλλοι να αντιπολιτεύονται".

Βεβαίως, πρόσθεσε, η αντιπολίτευση δεν γίνεται από την ίδια μπάντα, πολύ διαφορετικά είναι τα δικά μας όχι από τα "όχι" της ΝΔ. Επιδιώκουν αυτή τη συναίνεση. Τώρα η συναίνεση για να επιτευχθεί στο πολιτικό επίπεδο πρέπει να έχει προετοιμαστεί ο λεγόμενος υποκειμενικός παράγοντας και φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να δημιουργήσει τους όρους αυτής της συναίνεσης προ των εκλογών.

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι η εκδήλωση του κ. Σαμαρά στο Ζάππειο έγινε "για να πει στους επιχειρηματίες, αποσύρετε την εμπιστοσύνη σας από το ΠΑΣΟΚ και δώστε την σε μένα".

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε βέβαια γιατί άμα γίνει πρέπει να πάρει το μέρος των μεταναστών και θα πέσει ξύλο και σ'αυτούς!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μόλις είδα την ανακοίνωση του ΚΚΕ είδα πόσο αγάπη έχουν για τους Έλληνες!!!!! Αλήτες οι Έλληνες κατά των ρατσιστών Ελλήνων και του ρατσισμού ενάντια των φτωχών (και δολοφόνων) (λαθρο)μεταναστών. Άξια τα φθηνά χέρια εργατών λαθρομεταναστών άξιες οι επιχειρήσεις τους με 3 και 60 που ζητάνε κατώτατο μισθό 1500€ και στους εργαζόμενούς τους δίνουν λιγότερο και απο 900€.

Ανώνυμος είπε...

"κυριοι"του κκε ειστε για γελια και για κλαματα...ειστε απο τα πιο σκοτεινα κομματα που κυκλοφορουν στην ευρωπη...εχετε ΥΠΟΠΤΟ ρολο για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινωνια

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σταλινικό απολίθωμα θα πει ποτέ κάτι σοβαρό στη ζωή του? Μια ζωή παπαρολογίες και παραμύθια...Πώς να επιτευχθεί αλληλεγγύη? Αφού ελέγχονται από μυστικούς πράκτορες τα πάντα!!! Κάνεις ότι δεν το ξέρεις? Ε κ. Παπαρήγα? Σε χαλάει ο δικομματισμός ε? Και μένα! Πάντα όμως ήσουν ο καλύτερος πελάτης του!

Ανώνυμος είπε...

EISASTE KOKINH FASISTES ANTHELINES KAI DEN THA SAS PERASI TELIA KAI PABLA STALINOMOUTRA

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΟΜΑΣΩΝΙΑΣ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα σας παρακαλέσω ως Έλληνες να σκεφτείτε ήρεμα:
προδότες του έθνους μας είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβερνούν 37 χρόνια.
Είναι δείγμα λοβοτομής και προπαγάνδας να κατηγορείτε το ΚΚΕ που δεν έχει επηρεάσει σε τπτ την διακυβερνηση της χώρας μας, που βρίσκεται στο ποιο άθλιο σημείο της και δεν ευθύνεται το ΚΚΕ.
Το κκε ήταν το μόνο κόμμα που έλεγε όχι στο Σενγκεν. Ψηφιστηκε και δεν ελέγχουμε τα σύνορα μας. Είναι το μόνο κόμμα που δήλωσε πως η εισροή μεταναστών έχει σκοπό την κατάργηση εργασιακών δικαιωματων, το σπάσιμο της πάλης της εργατικής τάξης και την ενίσχυση αποσπαστικών κινήσεων στην περιφέρεια μας.
Για ποιο λόγο ποτέ κανένα blog δεν αναφέρει αυτές τις δηλώσεις;
Σας καλώ απλά να σκεφτείτε πως εθνικόφρονα πιστοποιητικά απαιτούνταν σε εποχές προδοτικές που χάσαμε κομμάτια ελληνικής γης.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η λύση στην κατάντια μας. Αν παρασυρει τους κάτοικους σ ένα πόλεμο με τους λαθρομετανάστες θα γίνει μεγάλη σφαγή με θύματα εμάς.
Δεν είναι δυνατόν να μην βγαινει ο κόσμος στις πορείες και την ίδια στιγμή να έχει το θάρρος να αντέξει στους μουτζαχεντιν και τα μαχαίρια τους.
Σας παρακαλώ, αφήστε ανοιχτό το μυαλό σας απ τις προπαγάνδες σας, η λύση πρέπει να έρθει με ανατροπή της κυβέρνησης, σας παρασύρουν να ξεσπάσετε αλλού το μισος σας. Ο Κολοκοτρώνης απελευθέρωσε την πατρίδα με φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, φταίνει οι Έλληνες οι προδότες που τους έφεραν εδώ.
Σταματάτε να τρώτε τα αδέρφια σας, κανενας κουμουνιστής δεν σας μαχαίρωσε, δεν ψήφισε για ιθαγενεια, δεν άνοιξε τα συνορα, δεν ψήφισε μνημόνιο και δεν πούλησε τα εθνικά μας δίκαια. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ το κανε

Modestus είπε...

Οι τύποι είναι οι χειρότεροι προδότες που υπάρχουν σε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Είναι ίσως το μόνο κόμμα που έχει μείνει με Γ.Γραμματέα από τα πάλαι ποτέ ΚΚ σε όλη την Ευρώπη γιατί ξέρετε ποιον έχουν πρόεδρο; Τον Στάλιν φυσικά χαχαχαχα. Που δεν ήταν τίποτα άλλο από ληστής τραίνων πριν σφεταιριστεί την εξουσία του κόμματος από τον Τρότσκι. Ακόμα και για το κόμμα του ήταν λαμόγιο. Άιντε τραβάτε κομμούνια να διαβάσετε την ιστορία του πατερούλη σας που έσφαξε συμπατριώτες του, χειρότερος κι από τον Χίτλερ ήταν. Παπαρήγα για θυμίσου μωρή γύφτισσα τι σου είπε ο Φλωράκης στα τελευταία του, ότι πλανάσθαι πλάνη οικτρά.

Ανώνυμος είπε...

δεν θελει λεει να τραγουδαει τον εθνικο υμνο για να περναει απο καποιες συνοικιες....θα προτιμουσε ομως να απαγγελουμε στιχους απο το κορανι για να περναμε ε?

Ανώνυμος είπε...

Ὁ μόνος λόγος ποὺ προωθήθηκε ὁ κομμουνισμὸς εἶναι γιὰ νὰ ἐξολοθρεύση τὴν ἀληθινὴ Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ τὴν Ὀρθοδοξία. Ἀπέτυχε πλήρως,ἀφοῦ ὅμως δολοφόνησε δεκάδες ἐκατομμύρια ἀνθρώπων. Σατανοκίνητος ὤν δὲν θὰ ὑποχωρήσει μέχρι τὸ τέλος τῆς ἱστορίας.

Ανώνυμος είπε...

300.000 psixes esfskse o STALIN o kolitos ths papariga mesa se mia nuxta. ekleise oles ths orthodokses ekleisies,kai tous perisoterous iereis kai pistous sthn orthodoksi pisths tous estile sta goulak ths shbireias mazi me tous antifronountes,opou kai siga siga dimiourgithike h shmerini polu ths shbieias pou os tote den eiphrxe, afta ta frikalea eglimata kata tou anthropoinou genous kai ths orthodoksou pisths ,einai epeimelos krimena sta tosa xronia. kata ta alla o aimostagis xitler, episeis kanhs kai pote den anaferthike sta eglimata pou dieprakse ,o posikos stratos sta gunaikopaida ton germanon otan mpikan sthn germanha,ths germanhdes ths gamousan ateleiotes ores mexri pou pethenan: den einai mono ethroi ths patridas alla kai tou anthropoinou genous kai polhtismou

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος νομικος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον ενα κομμα που στο καταστατικο ιδρυσης του να στοχευει την ανατροπη του πολιτευματος, να λειτουργει νομιμα, ενω την ιδια στιγμη 'ακροδεξια' κομματα να κυρησσονται εκτος νομου η να πρεπει να τροποποιησουν το καταστατικο τους;

Ανώνυμος είπε...

προδοτες κομμουνια ανθελληνες!
καλα να παθουμε εδω στη κυπρο που βγαλαμε αυτον τον ΜΑΛΑΚΑ για προεδρο
μακαρι να μην βγαλει τα 2 χρονια που του μεινανε

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν της αρέσει ο εθνικός μας ύμνος τότε να της τραγουδάμε την διεθνή η τον ύμνο της ΕΣΣΔ.

Ανώνυμος είπε...

προδοτικο ΚΚΕ...
Παντα ετσι ησουν...