Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μένεις άφωνος μαθαίνοντας για το ποιόν του Μητσοτακέικου



Ποτέ σ’ αυτό τον ιστοχώρο δεν δημοσιεύουμε φήμες που κυκλοφορούν αν δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουν βάση. Γ’ αυτό και σήμερα νιώθουμε δικαιωμένοι για ένα σχολιάκι που δημοσιεύσαμε στις 29 Νοέμβρη 2010 και έρχεται σήμερα η εφημερίδα «Ποντίκι» να μας επιβεβαιώσει πλήρως.

Γράφαμε τότε σε ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: «Μια χαρούμενη οικογένεια»:
«Είναι για να μην μείνεις άφωνος μαθαίνοντας για το ποιόν του Μητσοτακέικου; Αν αληθεύουν τα όσα κυκλοφορούν στην δημοσιογραφική "πιάτσα", τότε μένεις άναυδος από το νέο ήθος και την ηθική που φέρνει στα πολιτικά δρώμενα η παρουσία του πολιτικού μορφώματος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα λέγονται η Ντόρα Μητσοτάκη απειλή και εκβιάζει τον αδελφό της Κυριάκο Μητσοτάκη να εγκαταλείψει την Νέα Δημοκρατία και να ενταχτεί στον δικό της πολιτικό σχηματισμό.
Διαφορετικά του διαμήνυσε –σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- ότι η Ντόρα θα κατεβεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές υποψήφια στην Β’ Αθήνας, όπου πολιτεύεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οπότε και οι δυο τους θα απευθυνθούν στην ίδια δεξαμενή των ψηφοφόρων (τους μητσοτακικούς) και αφού η Ντόρα έχει καλύτερο εκλογικό μηχανισμό, ο Κυριάκος θα βλέπει πια την κοινοβουλευτική καρέκλα …με το μακαρόνι.

Τι να σχολιάσεις;»


Το ίδιο πράγμα γράφει σήμερα το "Ποντίκι" αλλά ... στρογγυλεμένα:

Οι αδελφοκτόνες μάχες

Όχι μόνο χωριστοί κομματικοί δρόμοι, αλλά και ενδεχόμενη πολιτική σύγκρουση θα έχουμε στο Μητσοτακαίικο. Η Ντόρα, που επιδιώκει να βρεθεί μέσα στην επόμενη Βουλή αυγατίζοντας το πανελλαδικό ποσοστό της Δημοκρατικής Συμμαχίας, εξασφαλίζοντας ένα μεγάλο ποσοστό από την Κρήτη, σκέφτεται να είναι υποψήφια στα Χανιά, αλλά και στη Β' Αθηνών. Προσανατολίζεται να εγκαταλείψει την Α' Αθηνών, όχι δίχως σκέψη, αφού στην αχανή Περιφέρεια διαμένει η μεγαλύτερη εν Ελλάδι κοινότητα Κρητών. Από αυτήν όμως αντλεί ψήφους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που βιώνοντας μια πολιτική ερημιά στη Νέα Δημοκρατία επιθυμεί όσο τίποτα μια καλή επίδοση, πουπιθανόν να του στερήσει ο μηχανισμός της αδελφής του.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί μια βαθιά πολιτική οικογένεια να αντέχει τον πολιτικό διχασμό, αλλά ο πολιτικός απογαλακτισμός που με πείσμα επιχειρεί τα τελευταία χρόνια ο Κυριάκος δεν είναι διόλου ανώδυνος. Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να μην έχουν διαρραγεί, αλλά σίγουρα έχουν κλονιστεί. Οιαδελφοκτόνες όμως μάχες είναι μια υπόθεση τόσο παλιά όσο και ο άνθρωπος. 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Αν και Κρητικος παιδες αληθεια σας λεω δεν υπαρχει πιο μισητη οικογενεια στην Κρητη.δεν υπαρχει ανθρωπος που να λεει καλη κουβεντα για Μητσοτακεικο...απλα εχουν φροντισει και εχουν κανει καμποσες χιλιαδες κουμπαριες και βαφτισεις απο κομματοσκυλα τους για να εχουν ψηφους στην Κρητη.ολος ο υπολοιπος κοσμος τους σιχαινεται.ειδικα στη γενετειρα τους στα Χανια....

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ τρώει αγέννητα βρέφη για να μένει νέος;

Ανώνυμος είπε...

Έβαλαν τη Μαρίκα Μητσοτάκη σε γηροκομείο!! Δεν περίσσευε δωμάτιο

Ανώνυμος είπε...

Καμπινέδες όμως περισσεύουν

Ανώνυμος είπε...

http://www.mycomedy.gr/index.php?page=4&cat_id=1&video=13&lang=1


Μητσοτάκης ανθρωποφάγος

Ανώνυμος είπε...

allh kouradooikogeneia.....

Ανώνυμος είπε...

Ποιες αδελφοκτόνες μάχες ρε μεγάλε; μάνα του είναι η Ντόρα, και όχι αδελφή του!

Ανώνυμος είπε...

hr8e h ora sas kargiolakia ton masonon

Ανώνυμος είπε...

EISTE H LEPRA KAI O KARKINOS AYTHS THS XWRAS.... THS XWRAS MAS, OXI DIKIA SAS PRODOTES!!!!!
TI MITSOTAKAIOI TI KARAMANLIS TI PAPANDREOU... 3 GAMIMENES OIKOGENEIS MAZI ME TA KOPROSKYLAKIA TOUS, ARRWSTHSAN AYTON TON AXIO TOPO... KAI DE XWRTASAN AKOMA...THELOUN KI ALLA...
POU NA PLANTAXOUN...
EXOUN METASTATHSEI SE OTI MPOROUSAN...
KARGIOLIDES...

Ανώνυμος είπε...

Να τους καλέσουμε για συν- ένεση στον κώλο και στους δυο

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΥΝΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
Η ΚΟΡΗ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
Ο ΓΙΟΣ ΕΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ
Η ΕΓΓΟΝΗ ΜΙΞΗ ΝΤΖΑΚ ΝΤΑΝΙΕΛΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΝ ΜΑΚ ΡΕΗ
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΜΕ 6-7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ+ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

28 ΜΑΙΟΥ 12:28 π.μ
ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ....
ΚΑΡΑ-ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12.28 αδελφη του Κυριακου ειναι η βαμπιρινα.αλλα και τον γιοκα της τον Κωστακη τον εχει βολεψει...δημαρχος στο Καρπενησι ειναι αν δεν κανω λαθος..

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Μητσοτάκης έλεγε από παλιά να ξεπερδεύουμε με την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ και το αλλο δημόσιο που χρεωκόπησε τη χώρα και τόττε του λεγανε ότι ξεπουλάει τη χώρα. Τώρα που θα πάρουν αντίτιμο 1/4 αυτού που θα πέρναμε τότε και θα τισ πουλήσουν, θα μείνετε εσείς σαν βλαμένοι και καθυστερημένοι Ελληνες που είσαστε να διαμαρτύρεστε παλι , μιας και μόνο στη διαμαρτυρία και στο βολεμα είσαστε μανούλες. Δεν θέλατε να πουλήσουμε τότε για να κερδισουμε και 20χρόνια ζημίες, γυρίστε, στήστε κώλο και φάτε την!

Ανώνυμος είπε...

παιδια φερτε παπα να σας κανει ευχελαιο...ο 2.14 μαλλον απο μητσοτακεικο φερνει...αν σας πιασει η γκαντεμια του την βαψατε....

koursaros είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.......................ΟΣΑ ΜΑΖΕΥΕ (ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΙΖΕΣ, ΔΩΡΕΕΣ,CIAΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΛΠ) Η ΔΡΑΚΟΝΤΟΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΞΑΜΟΛΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ............ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΩΡΕ )......................ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εμετός....