Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Ήρθαμε πλατεία και θα μείνουμε ΕΔΩ» [βίντεο- φώτο]



«Ήρθαμε πλατεία και θα μείνουμε ΕΔΩ» [βίντεο- φώτο]

Η σημερινή συγκέντρωση δεν είναι όπως οι προηγούμενες. Είναι αυθόρμητη, είναι ηρωική, είναι… ελληνική. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να σωθούμε, μπορούμε να παλέψουμε για ό,τι μας απόμεινε, μπορούμε να νικήσουμε γιατί η Ελλάδα ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. Κανένας ανθέλληνας πολιτικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας ξεπουλάει εν αγνοία μας. Σήμερα ο κόσμος είναι χαμογελαστός, είναι ενωμένος, είναι θυμωμένος είχε στόχο. Ξέρετε γιατι; Η συγκέντρωση παρέμεινε στο Σύνταγμα, στην πλατεία, εκεί όπου ήταν η θέση της, δίπλα στη Βουλή, Οι Έλληνες ξύπνησαν επιτέλους, άφησαν τον καναπέ και βγήκαν να αντισταθούν.

Αυτή την ώρα στο Σύνταγμα το γλεντάμε, χαιρόμαστε που καταλάβαμε ότι δεν είμαστε μονάδες, δεν είμαστε δεκάδες, δεν είμαστε χιλιάδες, είμαστε εκατομμύρια και έχουμε ένα κοινό στοχο, να έρθει μία αλλαγή, να σωθούμε από το Μνημόνιο, να σταματήσουμε να ξεπουλάμε την χώρα μας για λάθη άλλων.Το γλεντάμε λοιπόν, χορεύουμε και μένουμε πλατεία.
Φωτορεπορταζ: ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΤΗ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σκουπίδι, σκουπίδι όμως! Για σου ρε Έλληνα!

Ανώνυμος είπε...

ο αγανακτισμενος χορος ειναι αυτος?? οτι να ναι λεμε

Ανώνυμος είπε...

@ 1:27 file de leo alla den yparxei kados poy na min exei 3exilisei. mexri kai sto metro kato pou ypoti8ete oti exei ka8aristries.

Ανώνυμος είπε...

@1:33 diladi ti 8eoris aganaktismeno xoro; na sfazonte? 8a pare3igi8o alla... katexeis apo ellada?

Ανώνυμος είπε...

θετικη σκεψη πανω απ'ολα!!!

Ανώνυμος είπε...

με τοσους χιλιαδες ελληνες τα σκουπιδια βρηκαν να τραβηξουν?ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!