Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πάνος Καμμένος: «Ο Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»


Πάνος Καμμένος: «Ο Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»
Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά κάλεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής να πάρει θέση αν στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις«αισχρές», όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου, ο οποίος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ως«έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»
Ο κ. Πεταλωτής, με .....
αφορμή ερώτηση για το είδος της σάτιρας από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία προβλήθηκαν αποσπάσματα δηλώσεων του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Σύρος Καν, κατηγόρησε την ΝΔ «ότι με ξεδιάντροπο τρόπο βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Αν κάλυψαν τα θαυμάσια «γαλλικά» του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή να απαντήσουν αν υιοθετούν ή όχι τις αισχρές δηλώσεις του κ. Καμμένου».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε στην κριτική του προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αναπαράγει σενάρια συνομωσιολογίας». Όσον αφορά την σάτιρα ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεπερνιούνται τα όρια και πρέπει να επικρατεί το μέτρο. «Η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τις εκπομπές σάτιρας», κατέληξε.

5 σχόλια:

Helpless είπε...

Που να ασχοληθούν με σατυρικές εκπομπές...που να βρουν χρόνο, έχουν ένα κράτος να ξεπουλήσουν !!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΠΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΚΕΣΕΜΙΑ ΝΑ
ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΕΙΘΗΤΕ ΙΠΠΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ
ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ!! http://www.youtube.com/watch?v=19LB5MCJ9vY&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

τωρα τους φταιει ο λακης αυριο?αντι να κοιταξουν τα μουτρα τους στο καθρεφτη!αλλα ποιος καθρεφτης θα τους αντεχε?ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέγεται Στρος Καν αλλά Στράους Κοέν. Strauss γερμινιστί είναι η ανθοδέσμη. Στα γαλλικά δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Απλά κρύβει την εβραϊκή του ταυτ΄ποτητα, όπως και ο Τζέφρι Μινέικο.